QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 03, 17:11)
O, šventas naivume. Ne religija ir ne kultūra... būtent šie du dalykai yra vieni iš pagrindinių faktorių, formuojančių žmogaus asmenybę ir pasaulėžiūrą. Musulmoniškų ir vakarų šalių mentalitetas yra pernelyg skirtingas. Geriausiai tai įrodo emigrantai DE, FR, UK. Atvykę jie perkelia savo Pakistanus, Iranus į naują visuomenę ir nesupranta, kas čia ne taip. Juk ką nori, tą darai. Būtų labai gerai, jei kiekvienas tik savo namuose praktikuotų religiją ir savą kultūrą, bet matot jie jaučia didelį poreikį paversti Europos šalis savo tėvynių analogijomis.
Buvo laikas, kai tos pacios kulturos, tikejimo zmones isszude mano gimine, vien todel kad ji prilause kitam luomui. Itikejo, kad jie dabar yra valdovai, nes atejo i valdzia, turi jega.
Tos pacios kulturos, tikejimo zmones, sukele antra pasaulini kara, degino krosnyse zmones.
Va pvz. man albai keista kad jus kalbate uz kitus zmones, pateikaite teiginius kaip aksioma, suprask zinote ko jie nori, ju tikslus ir t.t. Mano galva tai labai subjektyvu.
Tai kas dabar vyksta, vyko iki to, as vertinciau, kad europos zmones pervertino savo paciu galimybes ir emigrantu dora (etine savoka). Besalygiskai suteike parama nereikalaudami gristamojo rysio mainais. Besalygiskas paramos teikimas tvirkina gavejus, nes isvysto juose vartotojiskuma, formuoja islaikytiniu mentaliteta.