Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(geliuke @ 2016 02 29, 11:55)
Ir aš tokio užsimaniau  doh.gif

Nu ir man uzreikėjo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 02 29, 11:15)
Nu ir man uzreikėjo...  doh.gif

Tai kad jau priprašiau iš ryto tuos taisymus pas lenkus, tai ir padarė. Vėl jiems keisti užsakymą suvedant papildomai, nesinori žmonių apkrauti.
Jis be proto plinta šaknimis, jei viskas gerai, galėsiu pasidalinti kitais metais.
Ožiuke, rašot man į e-mailą, paskaičiuosiu jūsų sumą.
Emila, parašiau jums į elektroninį paštą.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 02 29, 12:59)
Tai kad jau priprašiau iš ryto tuos taisymus pas lenkus, tai ir padarė. Vėl jiems keisti užsakymą suvedant papildomai, nesinori žmonių apkrauti.
Jis be proto plinta šaknimis, jei viskas gerai, galėsiu pasidalinti kitais metais.
Emila, parašiau jums į elektroninį paštą.

Viskas gerai, apsieisiu tam kartui biggrin.gif Zinosiu dabar kokio grozio pro akis nepraleist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 02 29, 12:04)
Viskas gerai, apsieisiu tam kartui biggrin.gif Zinosiu dabar kokio grozio pro akis nepraleist smile.gif

Aš turiu; priminkit pavasarį-pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, gal kas turite jo pusbrolį, Calystegia sepium ? Tuščiaviduriais žiedais. Apie Vilnių senose sodybose gali būti užsilikę. Vaikystėje pas mus buvo. Tik buvo "persona non grata" gėlynuose, leisdavome ant tvoros gyventi. Jei tik kur kitur pasirodydavo, gaudavo kauptuku per galvą. Tiesiog nusmaugdavo bijūnus. Paskui brolienė padarė generalinę pertvarką ir jo neliko.
Va tokie
http://www.bing.com/...amp;FORM=HDRSC2
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 02 29, 14:22)
Beje, gal kas turite jo pusbrolį, Calystegia sepium ? Tuščiaviduriais žiedais. Apie Vilnių senose sodybose gali būti užsilikę. Vaikystėje pas mus buvo. Tik buvo "persona non grata" gėlynuose, leisdavome ant tvoros gyventi. Jei tik kur kitur pasirodydavo, gaudavo kauptuku per galvą. Tiesiog nusmaugdavo bijūnus. Paskui brolienė padarė generalinę pertvarką ir jo neliko.
Va tokie
http://www.bing.com/...amp;FORM=HDRSC2

nus labai panašus į tas piktžoles kur serbentus smaugia pas mus ir avietyne gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 29, 13:25)
nus labai panašus į tas piktžoles kur serbentus smaugia pas mus ir avietyne gyvena  biggrin.gif

Ir avietyno gyventojas iš tos pačios giminės. Įtariu, kad dirvinis vijoklis. Tik jo žiedukai 2-3 cm skersmens, o to tuščiavidurio kielišniko taurelės kokių 6-7 cm skersmens. Ar jau man vaikystė rožine spalva nusidažiusi, ar jis kvepėjo g.gif Tik žinau, kad nuskynus iškart žiedlapiai suglebdavo ir pamerkimui bei "tortų" iš smėlio puošimui netiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2016 02 29, 13:07)
Aš turiu; priminkit pavasarį-pasidalinsiu  mirksiukas.gif

Nu va, ga ir neliksiu be nieko smile.gif Čiū uz pasiūlymą 4u.gif
Atsakyti
vera.vera, kur jūs, aūūūū.
Gal kas žinote, kaip susisiekti. Skubiai reikia dėl užsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 02 29, 18:53)
vera.vera, kur jūs, aūūūū.
Gal kas žinote, kaip susisiekti. Skubiai reikia dėl užsakymo.

Parašiau smile.gif
Atsakyti
Ačiū, ir aš parašiau.
Viskas, paskutinė mergytė surasta, ryt apmoku ir laukiam siuntinio.
Atsakyti
Sveikos, o jus tik gelytes perkat, kokiu dekoratyviniu puseliu nebandet?
Dekui 4u.gif
Atsakyti