[quote
Prisijungčiau,jeigu užsakinėsit iš zuravka.pl.
QUOTE(vai2va @ 2016 02 09, 12:58)
Kolkas styguoju ir atrodo gal radau kas man užsakymą paimtų Lenkijoje Seinuose.Iš ten pati parsivežčiau,man iki lenkų labai netoli.Žadėjo supažindint su tuo žmogum,tipo tikrai patikimas diedukas,be to dar kalba lietuviškai. Planuoju po 20d varyt i lenkus(iki tol dirbu),tai bandysiu su juo kažkaip susitikt ar susiskambint.Įdomu ar patikima ta parduotuvė,bet kol neišbandysim ,tai ir nežinosim.
Norisi užsakyti augaliukų iš šitos. Gal gal kas norėtų?
http://swiatcebul.pl/
http://swiatcebul.pl/
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 02 15, 22:26)
Man labai vienos lelijos reikėtų... Bet dėl tiek nelabai apsimoka.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 02 15, 21:26)
jei gerai pamenu tai šios parduotuvės augalais nusivylė
QUOTE(*Komilfo* @ 2016 02 16, 19:24)
jei gerai pamenu tai šios parduotuvės augalais nusivylė
Normalūs augalai, vienas kitas neatitinka, kartais bijūnai pigesni būna menki. Betgi ir kaina...Lelijos tvarkoj.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 02 15, 22:26)
Aš gal prisijungčiau, jei būtų pakankamai daug užsisakančių. Iš kokio miesto Jūs?
QUOTE(Čičipo @ 2016 02 16, 21:20)
Aš gal prisijungčiau, jei būtų pakankamai daug užsisakančių. Iš kokio miesto Jūs?
Panevėžys.
Po savaitgalio bandysiu parašyti lenkams ir užsakymą išsiųsti.
Ten ne tiek lelijos, kiek kiti augalai, pvz flioksai, astilbės begėdiškai mažomis kainomis. Dėl kokybės, tai man toks įtarimas, kad visos didesnės internetinės prekiauja patys iš augintojų pirkdami. Nes peržiūrėjus neradau nuorodų į augynus.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 02 16, 23:27)
Panevėžys.
Ten ne tiek lelijos, kiek kiti augalai, pvz flioksai, astilbės begėdiškai mažomis kainomis. Dėl kokybės, tai man toks įtarimas, kad visos didesnės internetinės prekiauja patys iš augintojų pirkdami. Nes peržiūrėjus neradau nuorodų į augynus.
Jungčiausi ir aš prie jūsų, jei priimtumėte
Panevėžys
Svekutės,gal visgi kas dar galvoja užsisakinėt iš lenkų swiatcebul.pl ?????
QUOTE(dangog @ 2016 02 17, 18:44)
Priimsiu