QUOTE(swarcas @ 2017 02 21, 05:58)
O ką reiškia lenkiškai "przedsprzedaž"? Prie visų mano nužiūrėtų lelijų taip parašyta...ar galima tokias siųsti užsakymui, ar jų neverta tikėtis? Ačiū.
Kažkas panašaus į "išankstinis pardavimas". Man atrodo, susirenka užsakymus ir tada daugmaž aiškų kiekį nerizikuodami užsisako iš augintojų. Na kad ir mūsų daugiametės.lt , jus dabar kaip ir užsisakome, bet parašo, kad atėjus laikui informuos .
Para, palaukime iki kovo 01, jei ir tada spyna kabos, parašysiu. Su mano lenkų kalbos mokėjimu truputį gėda, įtariu, kad rašau su baisiomis stiliaus kalbomis.
Labas vakaras,
Planuoju nemažai palergonijų įsigyti, bet noriu sutaupyti. Ar teko siųstis palergonijų daigus? Jei taip, gal galėtumėte užrodyti iš kur ir ar tikrai sutaupėte?
Ačiū
Planuoju nemažai palergonijų įsigyti, bet noriu sutaupyti. Ar teko siųstis palergonijų daigus? Jei taip, gal galėtumėte užrodyti iš kur ir ar tikrai sutaupėte?
Ačiū
QUOTE(bambyze @ 2017 02 24, 22:14)
Labas vakaras,
Ačiū
Ačiū
Ir as noreciau atsisiusti
QUOTE(Boruziene @ 2017 03 02, 21:34)
Ir as noreciau atsisiusti
Ir as prisijungciau, labai noriu svyranciu 😊
QUOTE(bambyze @ 2017 02 24, 21:14)
Labas vakaras,
Ačiū
Ačiū
Jeigu norite sutaupyti, tai nueikite i Pelargoniju tema, mergaites augina, manau atsiras pas kazka perteklius ir nusipirksite. Visokiu groziu augina
O anksciay yra is cia suntesi, bet nesutaupysite My Webpage
Daigus bijočiau siustis, gali stirpiai aplaužyt
QUOTE(Para @ 2017 03 04, 18:39)
Jeigu norite sutaupyti, tai nueikite i Pelargoniju tema, mergaites augina, manau atsiras pas kazka perteklius ir nusipirksite. Visokiu groziu augina
Ačiū už patarimą
QUOTE(Jumisi @ 2017 03 13, 13:41)
Prašau paaiškinti,
jeigu Benex parduotuvėje perki už 200 Zl, siunčia nemokamai ir į Lietuvą ar kaip ?
jeigu Benex parduotuvėje perki už 200 Zl, siunčia nemokamai ir į Lietuvą ar kaip ?
Taip esu pirkusi siunčia nemokamai