Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

Puiku, ačiū labai, Ginta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2017 02 21, 05:58)
O ką reiškia lenkiškai "przedsprzedaž"? Prie visų mano nužiūrėtų lelijų taip parašyta...ar galima tokias siųsti užsakymui, ar jų neverta tikėtis? Ačiū.

Kažkas panašaus į "išankstinis pardavimas". Man atrodo, susirenka užsakymus ir tada daugmaž aiškų kiekį nerizikuodami užsisako iš augintojų. Na kad ir mūsų daugiametės.lt , jus dabar kaip ir užsisakome, bet parašo, kad atėjus laikui informuos .
Para, palaukime iki kovo 01, jei ir tada spyna kabos, parašysiu. Su mano lenkų kalbos mokėjimu truputį gėda, įtariu, kad rašau su baisiomis stiliaus kalbomis. biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Planuoju nemažai palergonijų įsigyti, bet noriu sutaupyti. Ar teko siųstis palergonijų daigus? Jei taip, gal galėtumėte ”užrodyti” iš kur ir ar tikrai sutaupėte?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2017 02 24, 22:14)
Labas vakaras,
Planuoju nemažai palergonijų įsigyti, bet noriu sutaupyti. Ar teko siųstis palergonijų daigus? Jei taip, gal galėtumėte ”užrodyti” iš kur ir ar tikrai sutaupėte?
Ačiū

Ir as noreciau atsisiusti
Atsakyti
QUOTE(Boruziene @ 2017 03 02, 21:34)
Ir as noreciau atsisiusti

Ir as prisijungciau, labai noriu svyranciu 😊
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2017 02 24, 21:14)
Labas vakaras,
Ačiū

Jeigu norite sutaupyti, tai nueikite i Pelargoniju tema, mergaites augina, manau atsiras pas kazka perteklius ir nusipirksite. Visokiu groziu augina

O anksciay yra is cia suntesi, bet nesutaupysite biggrin.gif My Webpage
Atsakyti
Daigus bijočiau siustis, gali stirpiai aplaužyt unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
Iš kur siunčiatės braškių daigus pigiau nei LT?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 03 04, 18:39)
Jeigu norite sutaupyti, tai nueikite i Pelargoniju tema, mergaites augina, manau atsiras pas kazka perteklius ir nusipirksite. Visokiu groziu augina

O anksciay yra is cia suntesi, bet nesutaupysite biggrin.gif My Webpage

Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Prašau paaiškinti,
jeigu Benex parduotuvėje perki už 200 Zl, siunčia nemokamai ir į Lietuvą ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(Jumisi @ 2017 03 13, 13:41)
Prašau paaiškinti,
jeigu Benex parduotuvėje perki už 200 Zl, siunčia nemokamai ir į Lietuvą ar kaip ?

Taip esu pirkusi siunčia nemokamai
Atsakyti
Praneškit, jei kas organizuosit užsakymą iš BENEX parduotuvės. Su bendru užsakymu manau nesunkai būtų galima surinkti reikiamą 200 zl sumą nemokamam siuntimui.
Atsakyti