Noriu sudėlioti paskutinius taškus dėl paskutinio užsakymo. Lenkai eilinį kartą neatsiuntė augalų ir liko skolingi. Šį kartą pinigėlių negražins, padarys nuolaidą kitam užsakymui. Taip, kad teks užsisakinėt dar ir pavasarį. Kai kam esu skolą atidavusi (vilnietėm, kur buvo skola keli eurai), kai kam pervesiu (su kuo daugiau tikrai nenoriu reikalų turėti), o tų mergaičių kurioms likau skolinga būkit geros, pasiskaičiuokit kokia ta skola, atmetus persiuntimą (kas už jį nesumokėjo) ir pavasarį siunčiant užsakymą parašykit.
Galiu padaryt išvadą, kad lenkai lieka lenkais, sąžiningi, bet ne iki galo bet manau pigūs ir kokybiški (dažniausia) augalai atperka šituos nepatogumus.
QUOTE(Ginta. @ 2016 11 04, 20:52)
Noriu sudėlioti paskutinius taškus dėl paskutinio užsakymo. Lenkai eilinį kartą neatsiuntė augalų ir liko skolingi. Šį kartą pinigėlių negražins, padarys nuolaidą kitam užsakymui. Taip, kad teks užsisakinėt dar ir pavasarį. Kai kam esu skolą atidavusi (vilnietėm, kur buvo skola keli eurai), kai kam pervesiu (su kuo daugiau tikrai nenoriu reikalų turėti), o tų mergaičių kurioms likau skolinga būkit geros, pasiskaičiuokit kokia ta skola, atmetus persiuntimą (kas už jį nesumokėjo) ir pavasarį siunčiant užsakymą parašykit.
Galiu padaryt išvadą, kad lenkai lieka lenkais, sąžiningi, bet ne iki galo bet manau pigūs ir kokybiški (dažniausia) augalai atperka šituos nepatogumus.
Net nepastebejau, kad trűkti turi Sociai gerybiu ir taip
Ačiuks uz rupesti
Tik Vilniaus paštui kaip dirbti reiketu pasimokyti is kitu LT pastu. Letapedziai si syki buvo. Bet visur suspejau. Svogunai susodinti
Siai dienai noru nebera, bet ruduo ir ziema ilga
Hm... O tai cia gal dar vienas uzsakymas buvo daromas?
QUOTE(Para @ 2016 11 04, 22:14)
Net nepastebejau, kad trűkti turi Sociai gerybiu ir taip
Ačiuks uz rupesti
Tik Vilniaus paštui kaip dirbti reiketu pasimokyti is kitu LT pastu. Letapedziai si syki buvo. Bet visur suspejau. Svogunai susodinti
Ačiuks uz rupesti
Pas jus buvo pilnas užsakymas, kam trūko, tas esu informavusi už kokią sumą lenkai neatsiuntė.
Sveikos sulaukusios Naujųjų metų. Gal užsakinėsite sėklas iš Lenkijos? Niekad nesu jungusis prie užsakymų iš Lenkijos, esu naujokė šioj temoj, bet gal ir naujokės priimamos .
Ir as naujoke, ir as labai noriu augalu savo sodyboje
Ginta, ar apsiimsite šiemet su užsakymu
labai norėčiau prisijungti ir nepražiopsoti
QUOTE(*Komilfo* @ 2017 01 18, 21:27)
Ginta, ar apsiimsite šiemet su užsakymu
Noriu, nenoriu, bet privalau užsiimti lenkai liko skolingi, tai tuo pačiu ir aš likau mergaitėm skolinga už neatsiųstus augalus.
Bet kaip ir kiekvieną kartą sakau, jau šį kartą tai tik mažiuką užsakymą darysiu, bet jaučiu gausis kaip visada
Tik tos kurios užsisakys pirmą kartą gerai pagalvokit, aš tikrai neprisiimsiu atsakomybės už nekokybiškus augalus, ar dėl to, kad kažko neatsiuntė, ar atsiuntė ne tą, ką užsakėt. Taip pat ir su apmokėjimu, jeigu neapmokat per 3 dienas ir nepranešat, jeigu negalit apmokėt kada apmokėsit be jokio pespėjimo užsakymą anuliuosiu. Nes patirtis parodė, kad daugiausia problemų būna su tuom, kuriuos laiku nesumoka.
O su tuom mergaitėm kuriuos užsisako ne pirmą kartą vienas malonumas bendrauti
QUOTE(Ginta. @ 2017 01 19, 09:08)
Noriu, nenoriu, bet privalau užsiimti lenkai liko skolingi, tai tuo pačiu ir aš likau mergaitėm skolinga už neatsiųstus augalus.
Bet kaip ir kiekvieną kartą sakau, jau šį kartą tai tik mažiuką užsakymą darysiu, bet jaučiu gausis kaip visada
Tik tos kurios užsisakys pirmą kartą gerai pagalvokit, aš tikrai neprisiimsiu atsakomybės už nekokybiškus augalus, ar dėl to, kad kažko neatsiuntė, ar atsiuntė ne tą, ką užsakėt. Taip pat ir su apmokėjimu, jeigu neapmokat per 3 dienas ir nepranešat, jeigu negalit apmokėt kada apmokėsit be jokio pespėjimo užsakymą anuliuosiu. Nes patirtis parodė, kad daugiausia problemų būna su tuom, kuriuos laiku nesumoka.
Aš jungiuos prie užsakymo. Esu labai viskuo patenkinta. Jei priimsit į būrį - būsiu labai dėkinga
Aš jungiuos prie užsakymo.
QUOTE(Ginta. @ 2017 01 19, 09:08)
Noriu, nenoriu, bet privalau užsiimti ,,,
labai lauksiu kada jau bus galima rinktis ir siųsti užsakymus
priminkit ar šita parduotuvė buvo ?
http://sklep.cebulekwiatowe.pl/
Įlindau į http://sklep.cebulekwiatowe.pl/ puslapį ,žiūriu yra pristatymas į paštomatą.Pasirinkau Seinus,žiūriu yra paštomatas.Kažin išeitų užsakyti?Man iki Seinų visai nedaug km-ten nulėkt vienas juokas ,vistiek apsipirkinėjam lenkuos...Įdomu..