Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

Kiek mūsų vilniečių norinčių būtų?
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2016 07 18, 10:32)
Kiek mūsų vilniečių  norinčių būtų?

Aš norėčiau 4u.gif
Atsakyti
Nu neišmeskit ir kauniečių, ką... blush2.gif Aš tai 100 proc. prisijungčiau.
Atsakyti
Lyžuka, kokioje svetainėje radai tuos cibulius?

Papildyta:
QUOTE(Ciocė @ 2016 07 18, 12:42)
Nu neišmeskit ir kauniečių, ką...  blush2.gif Aš tai 100 proc. prisijungčiau.

Aš kai iš kaimo, tai visai tyliu, kur čia man iki sostinės blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2016 07 18, 10:32)
Kiek mūsų vilniečių  norinčių būtų?

Prisijungčiau ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2016 07 18, 12:42)
Nu neišmeskit ir kauniečių, ką...  blush2.gif Aš tai 100 proc. prisijungčiau.

Ne iš blogos valios, bet gal mažiau rūpesčių su išsiskyrstymu ir siuntinėjimais į kitus miestus. Aš gal ir susigundyčiau organizuot, bet kad grupė nebūtų didelė, max 5-7. Todėl galvoju paprasčiau jei vienam mieste veiksmas vyktų, nors kartais lengviau paštu išsiųst nei suderint vietą ir laiką susitikt.
Atsakyti
O čia nebus pavasarinio katalogo likučių išpardavimas? g.gif Kokios tada būklės tos šaknys? Gal todėl ir kainos juokingos unsure.gif Ar jie siunčia žydinčias? Juk šiuo metu pats lelijų, viendienių ir kt. žydėjimo pikas. Bet jie ne augintojai. Ar augintojai produkciją jiems teikia visą sezoną. Net įdomu pasidarė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2016 07 18, 12:36)
Ne iš blogos valios, bet gal mažiau rūpesčių su išsiskyrstymu ir siuntinėjimais į kitus miestus. Aš gal ir susigundyčiau organizuot, bet kad grupė nebūtų didelė, max 5-7. Todėl galvoju paprasčiau jei vienam mieste veiksmas vyktų, nors kartais lengviau paštu išsiųst nei suderint vietą ir laiką susitikt.

Siunčiatės sau į Vilnių, skirstote vilnietėms, o toms kelioms laimingosios iš kitų miestų persiunčiate paštu (pašto išlaidas aišku apmokame jau mes pačios) - tiek tos ir bėdos wink.gif biggrin.gif O dėl skaičiaus, tai gal mūsų čia 5-7 jau ir yra, tai gal tada imkitės thumbup.gif tongue.gif

QUOTE(Ausma @ 2016 07 18, 13:54)
O čia nebus pavasarinio katalogo likučių išpardavimas? g.gif Kokios tada būklės tos šaknys? Gal todėl ir kainos juokingos unsure.gif  Ar jie siunčia žydinčias? Juk šiuo metu pats lelijų, viendienių ir kt. žydėjimo pikas. Bet jie ne augintojai. Ar augintojai produkciją jiems teikia visą sezoną. Net įdomu pasidarė   rolleyes.gif

Šitas tiekėjas patikimas, augalai tikrai geros kokybės iš jų atkeliauja. Siučiamės ne vieną kartą. Be to net kataloge parašyta, kad dalis augalų vazonėliuose, kurie neišgyventų siunčiant. O kalbant apie viendienes, tai jos ir sodinamos žydinčios, jos šito nebijo. O kainos, tai ir prieš nuolaidas juokingos, palyginti su vietinėmis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocė: 18 liepos 2016 - 13:29
Sveikos mergytes ir as noriu jungtis
Atsakyti
QUOTE(andrakristi @ 2016 07 18, 13:43)
Sveikos mergytes ir as noriu jungtis

Sveiki,
O kiek kainuoja siuntimas? As noreciau tik keliu pilnaviduriu tulpiu svoguneliu (Vilnius)
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2016 07 18, 15:53)
Sveiki,
O kiek kainuoja siuntimas? As noreciau tik keliu pilnaviduriu tulpiu svoguneliu (Vilnius)

Pabandziau det i krepselį, tai man siuntimą paskaičiavo 75zl lyg, todel del kelių svogūnėlių neverta, juk dar ir pervedimas į Lenkiją kainuos papildomai...
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2016 07 18, 14:53)
Sveiki,

Aš net nematau ten tulpių. Joms gi ir visai ne laikas dabar. Palaukite rudens, parduotuvės būna uzverstos tulpių, taip pat ir pilnavidurių, svogūnėliais.
Papildyta:
QUOTE(Aurine @ 2016 07 17, 20:31)
4u.gif  sveikos
aš apie gėlių pirkimą internetu nieko nežinau  blush2.gif bet norėčiau paklausti iš kur siunčiatės pilnavidures tulpes  mirksiukas.gif

Perku prekybcentriuose, emitazuose, internetu iš nojaus, sodininkų parduotuvėlėse ir t.t. Pilna jų visokių rudenį būna.
Atsakyti