Kiek mūsų vilniečių norinčių būtų?
QUOTE(*barbora* @ 2016 07 18, 10:32)
Aš norėčiau
Nu neišmeskit ir kauniečių, ką... Aš tai 100 proc. prisijungčiau.
Lyžuka, kokioje svetainėje radai tuos cibulius?
Papildyta:
Aš kai iš kaimo, tai visai tyliu, kur čia man iki sostinės
Papildyta:
QUOTE(Ciocė @ 2016 07 18, 12:42)
Aš kai iš kaimo, tai visai tyliu, kur čia man iki sostinės
QUOTE(*barbora* @ 2016 07 18, 10:32)
Prisijungčiau ir aš
QUOTE(Ciocė @ 2016 07 18, 12:42)
Ne iš blogos valios, bet gal mažiau rūpesčių su išsiskyrstymu ir siuntinėjimais į kitus miestus. Aš gal ir susigundyčiau organizuot, bet kad grupė nebūtų didelė, max 5-7. Todėl galvoju paprasčiau jei vienam mieste veiksmas vyktų, nors kartais lengviau paštu išsiųst nei suderint vietą ir laiką susitikt.
O čia nebus pavasarinio katalogo likučių išpardavimas? Kokios tada būklės tos šaknys? Gal todėl ir kainos juokingos Ar jie siunčia žydinčias? Juk šiuo metu pats lelijų, viendienių ir kt. žydėjimo pikas. Bet jie ne augintojai. Ar augintojai produkciją jiems teikia visą sezoną. Net įdomu pasidarė
QUOTE(*barbora* @ 2016 07 18, 12:36)
Ne iš blogos valios, bet gal mažiau rūpesčių su išsiskyrstymu ir siuntinėjimais į kitus miestus. Aš gal ir susigundyčiau organizuot, bet kad grupė nebūtų didelė, max 5-7. Todėl galvoju paprasčiau jei vienam mieste veiksmas vyktų, nors kartais lengviau paštu išsiųst nei suderint vietą ir laiką susitikt.
Siunčiatės sau į Vilnių, skirstote vilnietėms, o toms kelioms laimingosios iš kitų miestų persiunčiate paštu (pašto išlaidas aišku apmokame jau mes pačios) - tiek tos ir bėdos O dėl skaičiaus, tai gal mūsų čia 5-7 jau ir yra, tai gal tada imkitės
QUOTE(Ausma @ 2016 07 18, 13:54)
O čia nebus pavasarinio katalogo likučių išpardavimas? Kokios tada būklės tos šaknys? Gal todėl ir kainos juokingos Ar jie siunčia žydinčias? Juk šiuo metu pats lelijų, viendienių ir kt. žydėjimo pikas. Bet jie ne augintojai. Ar augintojai produkciją jiems teikia visą sezoną. Net įdomu pasidarė
Šitas tiekėjas patikimas, augalai tikrai geros kokybės iš jų atkeliauja. Siučiamės ne vieną kartą. Be to net kataloge parašyta, kad dalis augalų vazonėliuose, kurie neišgyventų siunčiant. O kalbant apie viendienes, tai jos ir sodinamos žydinčios, jos šito nebijo. O kainos, tai ir prieš nuolaidas juokingos, palyginti su vietinėmis
QUOTE(andrakristi @ 2016 07 18, 13:43)
Sveikos mergytes ir as noriu jungtis
Sveiki,
O kiek kainuoja siuntimas? As noreciau tik keliu pilnaviduriu tulpiu svoguneliu (Vilnius)
QUOTE(Aurine @ 2016 07 18, 15:53)
Sveiki,
O kiek kainuoja siuntimas? As noreciau tik keliu pilnaviduriu tulpiu svoguneliu (Vilnius)
Pabandziau det i krepselį, tai man siuntimą paskaičiavo 75zl lyg, todel del kelių svogūnėlių neverta, juk dar ir pervedimas į Lenkiją kainuos papildomai...
QUOTE(Aurine @ 2016 07 18, 14:53)
Sveiki,
Aš net nematau ten tulpių. Joms gi ir visai ne laikas dabar. Palaukite rudens, parduotuvės būna uzverstos tulpių, taip pat ir pilnavidurių, svogūnėliais.
Papildyta:
QUOTE(Aurine @ 2016 07 17, 20:31)
sveikos
aš apie gėlių pirkimą internetu nieko nežinau bet norėčiau paklausti iš kur siunčiatės pilnavidures tulpes
aš apie gėlių pirkimą internetu nieko nežinau bet norėčiau paklausti iš kur siunčiatės pilnavidures tulpes
Perku prekybcentriuose, emitazuose, internetu iš nojaus, sodininkų parduotuvėlėse ir t.t. Pilna jų visokių rudenį būna.