Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(Ginta. @ 2016 04 01, 19:45)
TAIP šiandieną po pietų atvežė 5 dėžes po 32kg. Nuo rytojaus pradėsiu skirstyti, kieno adresus turiu siųsti vilnietėm pranešiu kur pasiimti.

Ačiū už tą vargą 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu !!! Kaip tik silti orai bus gelyne krapstytis smile.gif
QUOTE(Panda @ 2016 04 01, 22:14)
Ačiū už tą vargą 4u.gif

Atsakyti
Dabar situacija tokia su mūsų užsakymu. Viską, ką gavau išskirsčiau, bet pasirodo lenkai išsiuntė ne visą užsakymą. Tai laukiam papildymo. Kieno užsakymai pilni ir turiu adresą vyras ryt, poryt išsiųs. Aš pati rytoj išvažiuoju į komandiruotę, grįšiu trečiadienį vakare. Grįžusi surašysiu kodus ir kiek kainavo siuntimas. Taip pat kam būsiu likusi skolinga pervesiu pinigėlius.
Atsakyti
Praneskit ,jei turit pilna uzsakyma ir vilnieciu,kur nereikia siusti,bet galima atvykti pasiimti smile.gif

QUOTE(Ginta. @ 2016 04 04, 00:10)
Dabar situacija tokia su mūsų užsakymu. Viską, ką gavau išskirsčiau, bet pasirodo lenkai išsiuntė ne visą užsakymą. Tai laukiam papildymo. Kieno užsakymai pilni ir turiu adresą vyras ryt, poryt išsiųs. Aš pati rytoj išvažiuoju į komandiruotę, grįšiu trečiadienį vakare. Grįžusi surašysiu kodus ir kiek kainavo siuntimas. Taip pat kam būsiu likusi skolinga pervesiu pinigėlius.

Atsakyti
QUOTE(oblina @ 2016 04 04, 19:40)
Praneskit ,jei turit pilna uzsakyma ir vilnieciu,kur nereikia siusti,bet galima atvykti pasiimti smile.gif

Kadangi esu išvykus, tai pasiimti užsakymo nėra galimybės. Ketvirtadienį pranešiu. Nors kiek pamenu vilniečių visi užsakymai yra ne pilni.
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2016 04 04, 19:48)
Kadangi esu išvykus, tai pasiimti užsakymo nėra galimybės. Ketvirtadienį pranešiu. Nors kiek pamenu vilniečių visi užsakymai yra ne pilni.

noreciau bent nepinus pasiimti, nes norisi jau sodinti ir kam jums tiek sandeliuoti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2016 04 06, 10:24)
noreciau bent nepinus pasiimti, nes norisi jau sodinti ir kam jums tiek sandeliuoti?  doh.gif

Buvau parašius ilgą atsakymą, bet dingo internetas, dingo ir parašymas smile.gif
Todėl dabar trumpai smile.gif kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės smile.gif
Pasiimti nei pilnų nei ne pilnų užsakymų nebuvo galimybės nes buvau komandiruotėj Berlyne. Šianien vėlai grįštu ir jau yra vyras paėmęs dar vieną dėžę ir rytoj pradedu skirtyti ir rašyti laiškus. Tik prašau nepamirškit, kad aš lygiai taip pat kaip ir jūs visos turiu darbą ir šeimą. Bet skubinuos viską kuo greičiau sutvarkyti, nes suprantu, kad jums svarbu kuo greičiau gauti užsakymus.
P.s būtų buvę malonu gaut iš kokios vilnietės pasiūlymą prisidėti prie skirstymo, bet kadangi teko daryt viską vienai, tai ir laiko rašyt laiškų kas ką gavo nebeliko.
Geros nuotaikos ir su atėjusiu pavasariu. O Berlyne jau vasara, vakar +28 buvo smile.gif
Atsakyti
Ginta, tik nepanikuokite ir nesiteisinkite. Darykite, kaip jums patogiau.Tai mes jums dėkingos už prisiimtą vargą. Jei augalai laukė per žiemą sandėliuose, tai palauks savaitę ir Lietuvoje. Manau, nenukentės.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 04 06, 22:31)
Ginta, tik nepanikuokite ir nesiteisinkite. Darykite, kaip jums patogiau.Tai mes  jums  dėkingos už prisiimtą vargą. Jei augalai laukė per žiemą sandėliuose, tai palauks savaitę ir Lietuvoje. Manau, nenukentės.

Vakar iš vis nusviro rankos. Kai gavau pretenziją, kad nekokybiškus augalus gavo ir kad dabar PRIVALAU padaryti taip, kad jai gražintų pinigus. Žinokit sėdėjau ir žiūrėjau į tą laišką net nesugalvodama ką atsakyti. Taip yra dalis nekokybiškų, ypač amariliai ir vienos rūšies jurginai. Nu bet man atrodo, kad esam ne maži vaikai ir prieš užsakant apsvarstom tokią galimybę.
Vilniaus mergaitės skambinkit man 861000463, nelaukit laiškų, nes dalis jau išskirstyta yra. Noriu viską išskirstyti ir tik po to rašysiu laiškus.
Ai, ir iš vis nevykęs kažkoks užsakymas. sumaišyta viskas. liko vos ne visa dėžė augalų iš pirmo siuntimo, o reikiamų nėra, kažkas su tais lenkais pasidarė...
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2016 04 07, 07:45)
Vakar iš vis nusviro rankos. Kai gavau pretenziją, kad nekokybiškus augalus gavo ir kad dabar PRIVALAU padaryti taip, kad jai gražintų pinigus. Žinokit sėdėjau ir žiūrėjau į tą laišką net nesugalvodama ką atsakyti. Taip yra dalis nekokybiškų, ypač amariliai ir vienos rūšies jurginai. Nu bet man atrodo, kad esam ne maži vaikai ir prieš užsakant apsvarstom tokią galimybę.
Vilniaus mergaitės skambinkit man 861000463, nelaukit laiškų, nes dalis jau išskirstyta yra. Noriu viską išskirstyti ir tik po to rašysiu laiškus.
Ai, ir iš vis nevykęs kažkoks užsakymas. sumaišyta viskas. liko vos ne visa dėžė augalų iš pirmo siuntimo, o reikiamų nėra, kažkas su tais lenkais pasidarė...

4u.gif 4u.gif kantrybes jums didziausios. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

O tai dar mums nusisekė su tuo užsakymu, gal kad kiekis žymiai mažesnis, nieko nesupainiojo, ir dar dovanu gavom smile.gif
Atsakyti
Ginta, jei bus kažkoks likutis, paskelbkite. Gal susiorganizuosime ir išsidalinsime. Negi lenkams atgal siųsti.
Nagi kokios pretenzijos. Augalai tai lyginant su lietuviškais pigiau grybo. O iš pigios prekės kaip ir kiniškos, daug tikėtis neverta.
Na, tas sklepas, kur užsakinėjau, tai lyg neblogus sudėjo. Šiandien baigiau susodinti. Galima sakyti, kad viskas gyva. Na, gal dėl kelių irisų abejonės, bet kažkokie pumpuriukai matosi.
Atsakyti