Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

Aš jau pasiėmiau savo užsakymą...Ačiū už viską! 4u.gif Viendienės jau tikrai prašosi į žemę... biggrin.gif Lelijų svogūnai nedideli, bet lyg gyvi visi...Gražių žiedų visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 29, 20:34)
Dajulita iš kokio lenku psl siuntėtės?

http://cebule-kwiato...word-1-szt.html
Iš čia.
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2016 03 30, 11:26)

supratau,

aš iš :
http://sklep.cebulekwiatowe.pl/

tai ką kas užsakinejo tikrai neblogi sodinukaiatėjo, jurginai po kelias bulves tokie kaip turguj pas bobutes pirktum, gal kiek kardeliai mažesni ir leliju kai kurių nors svogunai dideli bet ar tai apšale ar kas ten jiems įtartinai minkšti, na bus matyt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 kovo 2016 - 10:34
Baigiu išdalinti gėliukes. Dar šiandien du paketus į Expresą įmesiu ir viskas. Merginos, visoms sudėjau jūsų užsakymų lapus , pasitikrinkite pačios kas ir kaip. Jei kas negerai paskaičiuota ar, rašykit, pinigus atgal įmesiu.
Lenkai neįdėjo kažkurio astro, sumaišė vieną lelijų veislę, užtat įdėjo vienu per daug veroniką. Tiesa, neįdėjo kardelių kažkam, bet įdėjo atseit dovanai kažkokius baltus. g.gif Kas užsisakinėjote eremūrus. Lyg įdėjau kažkam, o vienas augalas be etiketės, panašus į eremūrą arba melsvę iki šiol laukia savo šeimininko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2016 03 29, 20:10)
Merginos, o kaip kokybė augalų? Gavau iš Lenkijos juką... 17 zlotų, o kažkokia susisukus šaknelė, kuri savaitė jau vazone ir .. tokia pati smile.gif Lelijos irgi kai kurios tokios šiaip sau. Lietuvoje (iš Eurogėlių siunčiausi) tai visi svogūnai OHO kokie. Nors kaina ir žymiai didesnė.
Nors kai kurios lelijos - puikios. Gaila tik, kad ne viską atsiuntė sad.gif
Dabar dar vieno siuntinuko laukiu. Bus galima palyginti kuris siuntėjas Lenkijos geresnis.

Dėl jukos tai pasakysiu taip - esu pirkusi iš dar anais laikais buvusios 'Florexlit', tai gavau mažojo piršto didumo baltą šaknelės gabaliuką, net nežinojau kaip ją paguldyti, nes ir pumpuriukų nesimatė, tačiau ilgai gulėjusi, neprisimenu kiek laiko, bet pradėjo lįsti žaluma. Tad kantriai lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangog @ 2016 03 30, 14:03)
Dėl jukos tai pasakysiu taip - esu pirkusi iš dar anais laikais buvusios 'Florexlit', tai gavau mažojo piršto didumo baltą šaknelės gabaliuką, net nežinojau kaip ją paguldyti, nes ir pumpuriukų nesimatė, tačiau ilgai gulėjusi, neprisimenu kiek laiko, bet pradėjo lįsti žaluma. Tad kantriai lauk  smile.gif

Kas belieka - lauksiu biggrin.gif
Bet daugiau nepirksiu nematydama tokių augalų smile.gif
Dar laukiu iš vitafloros jukos. Gal irgi bus... siurprizas smile.gif
Atsakyti
[quote=Iš Kaimo,2016 03 29, 22:03]
Merginos, parašykite, kurios jau gavote augalus iš mūsų bendro užsakymo. Tada ramiai išbraukių iš sąrašo ir galėsiu el paštą pratrinti, o tai jau baigiu pasimesti tarp vardų, pavardžių, Nicų ir el pašto vardų. doh.gif

PAs mane liko dar akmenija užsakymas, su kita mergaite emvida rytoj susitinkam ir atiduodu paskutinį siuntinuką.
Ačiū Jums labai už rūpestį 4u.gif
Atsakyti
Gal pabandom kitais metais iš šitos? Kokių grožių čia esu radusi. wub.gif Kainos irgi gražios, bet augalai turėtų būti kokybiški.
http://www.baldur-garten.de/
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 03 30, 20:53)
Gal pabandom kitais metais iš šitos? Kokių grožių čia esu radusi. wub.gif Kainos irgi gražios, bet augalai turėtų būti kokybiški.
http://www.baldur-garten.de/

Jie nesiunčia,bent jau pernai nesiuntė, į Lietuvą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ožiukė: 31 kovo 2016 - 16:00
Gaila. Labai gražių augalų yra. verysad.gif
Viskas, visoms augalai atiduoti/išsiuntinėti/perduoti. Taigi mano misija kaip ir baigta smile.gif
Kitais metais dar bandysiu. Patiko man pas juos pirkti. Maloniai bendrauja tiek telefonu, tiek el. paštu. Tik dabar bėdą įsitaisiau : kasdien plaukia naujienos ir sveikinimai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2016 03 24, 02:50)
Turbūt, aš pataikiau ant ypatingai lėtos moteriškės. Matyt pamačiusi užsakymą išsigando ir padėjo į šalį geresniems laikams  biggrin.gif nu nieko, šiandien gavau patvirtinimą, kad išsiųs kovo 29d tikiuos taip ir bus.

Sveiki, gal yra kokiu ziniu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2016 04 01, 15:18)
Sveiki, gal yra kokiu ziniu? ax.gif

TAIP šiandieną po pietų atvežė 5 dėžes po 32kg. Nuo rytojaus pradėsiu skirstyti, kieno adresus turiu siųsti vilnietėm pranešiu kur pasiimti.
Atsakyti