Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 03 22, 16:47)
Mergaitės, gavau žinutę. Mūsų užsakymas jau kelionėje.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiandien parašiau laišką, jokio atdskymo. Rytoj reiks skambinti. Pasikeitė ten darbuotoja. Ankščiau Margarita dirbo, su ja viskas paprasta buvo. O dabar vietoj jos Ana kažkokia. Į laiškus visai neatsakinėja, tik kai paskambini, tada pradeda kažkas vykti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 03 22, 17:47)

good.gif yess.gif
Atsakyti
Ginta, šitokio dydžio siuntinys doh.gif Pas mane ateis apie 280 augalų, ir tai darbo bus. Jei ateis ketvirtadienį penktadienį, tai išskirstysiu tik kitą savaitę. Nes kitaip Velykos bus be margučių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 03 22, 18:47)

assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2016 03 22, 21:41)
Aš šiandien parašiau laišką, jokio atdskymo. Rytoj reiks skambinti. Pasikeitė ten darbuotoja. Ankščiau Margarita dirbo, su ja viskas paprasta buvo. O dabar vietoj jos Ana kažkokia. Į laiškus visai neatsakinėja, tik kai paskambini, tada pradeda kažkas vykti.

tai turbūt ne vienas ten jų yra, nes susirašinėjau su kažkokiu Krzysztof Adamczyk
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 23, 09:34)
tai turbūt ne vienas ten jų yra, nes susirašinėjau su kažkokiu Krzysztof Adamczyk

Turbūt, aš pataikiau ant ypatingai lėtos moteriškės. Matyt pamačiusi užsakymą išsigando ir padėjo į šalį geresniems laikams biggrin.gif nu nieko, šiandien gavau patvirtinimą, kad išsiųs kovo 29d tikiuos taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2016 03 24, 02:50)
Turbūt, aš pataikiau ant ypatingai lėtos moteriškės. Matyt pamačiusi užsakymą išsigando ir padėjo į šalį geresniems laikams  biggrin.gif nu nieko, šiandien gavau patvirtinimą, kad išsiųs kovo 29d tikiuos taip ir bus.

Nežinau kaip buvo kitais metais, bet mums jau atėjo keletas papelijusių svogūnėliu, čia irgi matyt dėl to lėtumo, užpakuoti sandariai, dar pas juos kažkiek paguli, dar kelionej va ir gaunas ne koks rezultatas, išsodinau i durpes tikiuosi nepaeis toliau cool.gif
Atsakyti
Ką tik atvežė man siuntinį. gal kiek paskirstysiu šiandien. Bet išsiųsiu jau po švenčių, neturėsiu kada anksčiau užsiimti. O be to, rytoj prie prekybos centrų, kur yra terminalai, bus sunku prasibrauti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 03 25, 15:47)
Ką tik atvežė man siuntinį. gal kiek paskirstysiu šiandien. Bet išsiųsiu jau po švenčių, neturėsiu kada anksčiau užsiimti. O be to, rytoj prie prekybos centrų, kur yra terminalai, bus sunku prasibrauti.

wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Iš Kaimo,2016 03 25, 16:47]
[/quot Valioo,oi laukiam laukiam,siuntinukų laukiam.Gerai bus ir po švenčių,svarbu kad nepatektu į savaitgalį.dar pašte kaimuose padžiovina.
4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Preliminariai išskirsčiau. Dar reikia pakartotinai sutikrinti. Vienas augaliukas be etiketės blink.gif Kurio trūks, tai tikėkimės ir bus tas nežiniukas. Šiaip augalai gražūs , žemės drėgnos. Tik vienos veislės vienadienės tokios posausės. Ir orchidėjos pjuvenose supiltos, apysausės. Gal kelis lašus vandens įvarvinti g.gif
Užsiimsiu siuntimu antradienį. Nešiu visą gėrį į šaltą garažą, kad nepradėtų kelionėje augti ir žydėti. smile.gif
Atsakyti