Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(Saulyte8 @ 2016 03 11, 12:35)
Gal kas dar užsakinės iš lenkų,noriu lelijų doh.gif
http://sklep.cebulek...dge-1-szt-.html

būtent šitos lelijos jie šiuo metu neturi mirksiukas.gif
aš užsisakiau,bet neįdėjo ir dabar rutuliukas geltonas mirksiukas.gif
Atsakyti
Organizuojamas rožių užsakymas iš floribunda.pl. Kas nori dar prisijungti -

http://www.supermama...?...6808&st=216

Atsakyti
Merginos, šiandien įlindau pasižiūrėti į Swiatcebul savo mūsų užsakymo. Šviečia raudonai Realizowanie. thumbup.gif Gal per savaitę atkeliaus. bigsmile.gif Šaunuoliai šitas sklepas, netempia gumos.
Papildyta:
Negerai pasižiūrėjau, matyt, tai reiškia, kad surinktas užsakymas. Nes yra dar vienas statusas "išsiųsta" kol kas šviesa ten dar nedega. Nors vakar dar statusas buvo "laukia realizacijos"
Atsakyti
Bet šiaip pas lenkus lėtos apsukos, man jau pirmadieni parašė, kad uzsakymas surinktas, bet tik ketvirtadienį ji paėmė dpd ir pagal pagal siuntos nr dabar matau, kad jis vis dar kažkokiam siuntu skirstymo punkte lenkijoj cool.gif , bet realus pristatymo terminas ideta kaip 03-19 , tai turėtu pirmadieni geriausiu atveju pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Ir kuo toliau tuo lėčiau jie dirba. Pagaliau ir mūsų užsakymas pakeitė statusą į Realizowanie, pernai tokiu laiku jau turėjom augalus, šiemet dar neišsiųsta. Nors pernai ir mažesnis užsakymas buvo, o šiemet užsakyti su visokiais papildymais ir atšaukimais ir vėl pildymais 1864vnt augalų. Tiesa pasakius, net bijau aš gauti siuntinį, teks porą parų prie jo dirbt, kad išskirstyčiau.
Atsakyti
wub.gif bet kaip laukiam merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2016 03 18, 15:03)
Ir kuo toliau tuo lėčiau jie dirba. Pagaliau ir mūsų užsakymas pakeitė statusą į Realizowanie, pernai tokiu laiku jau turėjom augalus, šiemet dar neišsiųsta. Nors pernai ir mažesnis užsakymas buvo, o šiemet užsakyti su visokiais papildymais ir atšaukimais ir vėl pildymais 1864vnt augalų. Tiesa pasakius, net bijau aš gauti siuntinį, teks porą parų prie jo dirbt, kad išskirstyčiau.

Labai geros žinios wub.gif Lauksim tolimesnių 4u.gif
Atsakyti
Na aš ir ko smile.gif jau gavome ,

per pietus neiškenčiau atlupau lenkų kvietkus, gudročiai doh.gif , jei užsakyta 5 vnt bijūno tai visi tie 5 ir supakuota bendrai į vieną didelį maišą ir durpėmis užplita, šiaip bendras vaizdas geras, svogūnėliai nemaži, bijūnų šaknys iš vis didokos, melsvės su daug jaunų šaknelių jau sprogstančios, nu kiek mačiau visi su gyvais pumpuriukais, kažkokių džiuvėsiu kur pas mus buna prekybcentriuose nepasimatė bent kolkas smile.gif, beje dėl įdomumo vyras pasvere siuntini,nes mokejau kaip iki 10 kg pristatymą, svarstykles rode visus 15 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 21, 14:16)
Na aš ir ko smile.gif jau gavome ,

per pietus neiškenčiau atlupau lenkų kvietkus, gudročiai  doh.gif , jei užsakyta 5 vnt bijūno tai visi tie 5 ir supakuota bendrai į vieną didelį maišą ir durpėmis užplita, šiaip bendras vaizdas geras, svogūnėliai nemaži, bijūnų šaknys iš vis didokos, melsvės su daug jaunų šaknelių jau sprogstančios, nu kiek mačiau visi su gyvais pumpuriukais, kažkokių džiuvėsiu kur pas mus buna prekybcentriuose nepasimatė bent kolkas smile.gif, beje dėl įdomumo vyras pasvere siuntini,nes mokejau kaip iki 10 kg pristatymą, svarstykles rode visus 15 kg smile.gif

bigsmile.gif kaip jums smagu iš kur pirkote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2016 03 18, 16:03)

O siaubeli, koks kiekis bigsmile.gif swoon.gif Ir aš bijočiau biggrin.gif

Įdomu, koks siuntimo mokestis gaunasi maždaug.. kaip naudingiau, daug augalų perkant ar mažiau? Siuntimas nuo 73 iki 230 zlotų.. čia nuo svorio galutinio priklauso turbūt g.gif

http://swiatcebul.pl/
Atsibudau, vadinasi.. tik šiandien užmačiau tokią naudingą temą blush2.gif Pasižymėsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2016 03 21, 19:10)
bigsmile.gif kaip jums smagu iš kur pirkote  ax.gif

čia smile.gif

vakar jau pasiskirstem, bet pas mane buvo tik biggrin.gif 814 augaliukų smile.gif, tai ir vakaro užteko smile.gif, ačiū die nieko netruko, bijūnai, jurginai ir kai kurios vienadienės iš vis dideli kaip pas bobutes turguj pirktum smile.gif, tik kaip ir rašiau mažas minusėlis, tai kad dideli kiekiai supakuoti vienam pakete, kuri reikia ardyti ir perskirstyti.
Atsakyti
Mergaitės, gavau žinutę. Mūsų užsakymas jau kelionėje.
Atsakyti