Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

gal kuri turite siuslerio druska nr 3 atliekama? tinka Klaipeda, kaunas ir Vilnius smile.gif na ir kitur, jei siustumet.
ar gal kas pirkt ruosiates?
Atsakyti
mergytem zieminukai crocs 11 sv, 7 uk dydis (24 kazkur)
http://www.amazon.co...N5H5PSDCNGGREZ5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 27 sausio 2016 - 11:03
Kažkada buvote įkėlusios lietaus kostiumo nuorodą iš amazon.fr, pamečiau...o reikia... Gal kuri turite išsaugojusi? Ačiū
Atsakyti
man ir reikia ipad deklo, koki is amazon galima pirkti normalu, ne prabangu? pigiau nei lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 27, 10:47)
Man Vertbaudet net neatrase i mano prasyma pakeisti dydi. Rasiau per sistema. verysad.gif

aš bais nustebau, kad kažkuriai net po paros laiko pakeitė prekę dėl spalvos. garbės žodis. o kad neatsakė, tai man čia nenuostabu.
va ka man atrase po to, kai padarius uzsakyma pamaciau, kad vietoj š dydzio golfu prisikroviau 3. Tik nesuvokiu, kaip per kelias minutes galima ta orderi jau preparinti.

Dear Mrs .......,

You would like to modify your order dated 02/07/2015.

Your package is being prepared, I am not able to satisfy your request.

I apologize for that.

Thank you for your understanding, I remain at your disposal.

Best regards,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 27 sausio 2016 - 11:11
Gal, mergaitės, perkat kuri iš Vente privee Wolford? Man laaabai reiktų, bet nežinau kaip ten su adresu, tai laaabai norėčiau prisijungti prie ko nors....
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 27, 12:08)
Tik nesuvokiu, kaip per kelias minutes galima ta orderi jau preparinti.

Man ta pacia forma ka tik atsiunte, po mano antros uzklausos.
Bet ot, kokie nelankstus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 sausio 2016 - 11:18
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 01 27, 12:02)
Kažkada buvote įkėlusios lietaus kostiumo nuorodą iš amazon.fr, pamečiau...o reikia... Gal kuri turite išsaugojusi? Ačiū

http://www.amazon.fr..._...YM65C&psc=1

Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 01 27, 12:04)
man ir reikia ipad deklo, koki is amazon galima pirkti normalu, ne prabangu? pigiau nei lt g.gif

tai alieexpress.com ju pilna! kaina ir kokybe tikrai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2016 01 27, 11:52)
Sveikos mergaites o kokias, kokių firmų žiemines vaikams perkate iš Mytoys de, tiek berniukam tiek mergaitėms ?

visu zinomu firmu drasiai perku smile.gif priklauso ko reikia... kitai ziemai jei bus salta, nupirkau name it pukini paltuka, visai fainas. Tik kvapo siek tiek yra, bet maniske nesiskundzia.
toki tik kitos spalvos ir kainavo lapkriti daugiau, dabar dar mazesne jo kaina.
Atsakyti
Merginos, o is LAREDOUTE.FR niekaip neiseina uzsisakyti, kad siuntimas ne 28Eur kainuotu?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 01 27, 10:39)
tokiam salciui perku batus su vilna viduj, o su crocs siemet buvom iseje max prie -10. kol vaikstai, silta, bet jei ilgiau pastovi vietoje (pvz 10 min autobuso stotelej, tada kojos jau sala, bent jau man, nes ir pati turiu zieminius croksus (beryessa modeli)

mums tas pat, o tai jau pagalvojau, kokie cia stebuklingi crocsai, kad net -15 temperatura nebaisi 4u.gif smile.gif
Atsakyti