Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 01 27, 09:48)
2 plius 1 lygu 3 - jei kalba eina apie tą patį dydį smile.gif
amazon leidžia 3vnt max pirkti vieno dydžio vienam klientui..

kitais atvejais tai net nežinau kodėl nebeleidžia smile.gif

Tiksliai, ko gero, o man nedaėjo iš kito accounto nupirkt doh.gif . Nu nieko - pamoka, kitą kartą žinosiu.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 01 27, 10:05)
Merginos, o ką vietoj croksų Gust boot perkat bernams, maniškis vienas jau išaugo didžiausią dydį,
o per tokius orus kaip dabar man jie nepakeičiami

maniskis siemet su sitais vaiksto, labai liuks jam:
tik as raistelius isemiau ir iveriau juoda guma su spaustuku vietoj raistelio, kad neuztruktu raisiodamas
http://www.crocs.eu/...d=sale#start=24
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 01 27, 10:03)
maniskis siemet su sitais vaiksto, labai liuks jam:
tik as raistelius isemiau ir iveriau juoda guma su spaustuku vietoj raistelio, kad neuztruktu raisiodamas
http://www.crocs.eu/...d=sale#start=24

ir prie -15 laipsniu leidot su jais i lauka? 4u.gif
Atsakyti
Klaipėdoje priimsiu su vienais crocsiukais iš amazon.co.uk 4u.gif
Rašyti elizieja@gmail.com ( su tel numeriu ir nicku)
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 01 26, 23:08)
Jei jau koda panaudoju uzsakymui tai pakvietimo turbut neiseis pritaikyt?

Už pakvietimą kitam užsakymui 10 eur gausit man atrodo
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 27, 10:27)
Klaipėdoje priimsiu su vienais crocsiukais iš amazon.co.uk  4u.gif
Rašyti elizieja@gmail.com ( su tel numeriu ir nicku)

Nupirkta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 27, 11:25)
ir prie -15 laipsniu leidot su jais i lauka?  4u.gif

tokiam salciui perku batus su vilna viduj, o su crocs siemet buvom iseje max prie -10. kol vaikstai, silta, bet jei ilgiau pastovi vietoje (pvz 10 min autobuso stotelej, tada kojos jau sala, bent jau man, nes ir pati turiu zieminius croksus (beryessa modeli)
Atsakyti
gal kuri kauniete is mytoys pirks? ziuriu striukiu atpigo, yra visai pigiai bigsmile.gif su koduku aisku...

bei gal zinote, uzsakiau uz amazon crocs, ir kita preke, bet tik crocs issiunte Tukiui, o kita preke tik kita savaite issius, ar man Tukis paims iskarto sius tuos vienus crocs? ar jam parasius, tiketina, kad jis palauks to kito siuntinuko? nes baisiai brangiai tuomet siuntimas gausis, kai taip iskaide verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 27 sausio 2016 - 10:40
QUOTE(keistuole @ 2016 01 27, 09:05)
Merginos, o ką vietoj croksų Gust boot perkat bernams, maniškis vienas jau išaugo didžiausią dydį,
o per tokius orus kaip dabar man jie nepakeičiami

moteriskus juodus ax.gif
puff modeli parodem, kad uzrasyta unisex, tai ir tuos uzskaite kaip unisex, labai ir nesigincyjo, nes imauna ir jokio vargo 4u.gif tokiu oru pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 01 27, 10:39)
gal kuri kauniete is mytoys pirks? ziuriu striukiu atpigo, yra visai pigiai bigsmile.gif su koduku aisku...

bei gal zinote, uzsakiau uz amazon crocs, ir kita preke, bet tik crocs issiunte Tukiui, o kita preke tik kita savaite issius, ar man Tukis paims iskarto sius tuos vienus crocs? ar jam parasius, tiketina, kad jis palauks to kito siuntinuko? nes baisiai brangiai tuomet siuntimas gausis, kai taip iskaide verysad.gif

Prašykit tukiui, kad siuntą sulaikytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 27 sausio 2016 - 10:58
Sveikos mergaites o kokias, kokių firmų žiemines vaikams perkate iš Mytoys de, tiek berniukam tiek mergaitėms ?
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2016 01 27, 10:52)
Sveikos mergaites o kokias, kokių firmų žiemines vaikams perkate iš Mytoys de, tiek berniukam tiek mergaitėms ?

as berniukui name it, o mergytei ziuriu esprit arba mexx, bet emoi visokiu pigiai yra, kazin kaip jos, siltos? gal kuri turejot, tarkim si?
http://www.mytoys.de...1.06.12/4092010
Atsakyti