Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2016 01 26, 21:28)
Gal kas turite parduoti Equazen eye q nuo 3 metų?

as irgi siu noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 01 26, 23:31)
gal kas iš nemiegančių gali atsakyt - ar amazone galima pirkti tik tam tikrą kiekį vienos prekės? man rašo kad pasiekiau limitą  g.gif dabar perku tik 1 basučių tokį dydį, bet anksčiau esu pirkusi kokius 5  g.gif

man karta taip buvo. pirkau keliems zmonems crocs ir reikejo tu paciu dydziu keliu poru. Tai vienu dydziu leido pirkti po 2 vnt, o va vieno dydzio neleido g.gif Galvojau, gal sandely nebeliko. Bet paskui tikrinau, tai vel leido deti i kasika, tai vadinasi buvo. Todel likau nesupratusi, kodel ta karta vieno dydzio neleido pirkti keliu poru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 01 27, 00:31)
gal kas iš nemiegančių gali atsakyt - ar amazone galima pirkti tik tam tikrą kiekį vienos prekės? man rašo kad pasiekiau limitą  g.gif dabar perku tik 1 basučių tokį dydį, bet anksčiau esu pirkusi kokius 5  g.gif

Man vieno dydžio crocsų leido tik 3 poras pirkti. Pabandžiau naują užsakymą padaryti, tai to dydžio vistiek nebeleido nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 01 27, 09:45)
Man vieno dydžio crocsų leido tik 3  poras pirkti. Pabandžiau naują užsakymą padaryti, tai to dydžio vistiek nebeleido nusipirkti.

3vnt 1dydzio yra maximum 1 pirkejui smile.gif
Atsakyti
Merginos, o ką vietoj croksų Gust boot perkat bernams, maniškis vienas jau išaugo didžiausią dydį,
o per tokius orus kaip dabar man jie nepakeičiami
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 01 26, 23:31)

Man irgi taip buvo prieš 2 sav., kai iš .fr tuos juodus kroksus pirkom. Pirmą užsakymą po 2 vnt. nupirkau dviejų dydžių, o pasku dar draugei reikėjo pirkt, tai leido išvis tik 1 porą vieno dydžio, nesupratau kame reikalas g.gif
Atsakyti
Pirksiu siandien is http://www.mytoys.de/ turiu 30 % nuolaida rubam ir avalynei (taiko ir sale). Pirksiu kad siuntimas gautusi po 3.5 eur. Klaipeda, bet galiu persiusti
krepsiukus siusti i aaureja@gmail.com
Atsakyti
Man Vertbaudet net neatrase i mano prasyma pakeisti dydi. Rasiau per sistema. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 27, 10:14)
Man irgi taip buvo prieš 2 sav., kai iš .fr tuos juodus kroksus pirkom. Pirmą užsakymą po 2 vnt. nupirkau dviejų dydžių, o pasku dar draugei reikėjo pirkt, tai leido išvis tik 1 porą vieno dydžio, nesupratau kame reikalas  g.gif

2 plius 1 lygu 3 - jei kalba eina apie tą patį dydį smile.gif
amazon leidžia 3vnt max pirkti vieno dydžio vienam klientui..

kitais atvejais tai net nežinau kodėl nebeleidžia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 27 sausio 2016 - 09:49
Priimsiu iš amazon.co.uk Siųsiu per tukį. Šiauliai, galiu persiųsti pet lpexpress. lukne2006etagmail.com
Atsakyti
Sveiki,
Mytoys su 30% nuolaida Vilniuje gal kas nors perka? Prisijungčiau.
Atsakyti
Gal Klaipedoje kas renkate cocconcenter? Prisijungciau su mazu krepsiuku 4u.gif
Atsakyti