Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(elizieja @ 2016 01 26, 21:34)
Kuri cia tarpininke 10% ir siuncia laivu  bigsmile.gif

ir man idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 26, 20:34)
Kuri cia tarpininke 10% ir siuncia laivu  bigsmile.gif

nzn, man kolege is FB prirode... ji jau senai ten perkas, o as laukiu pirmuju pirkinuku unsure.gif
Atsakyti
aga, man irgi rupi, kokia tarpininke bigsmile.gif turbut ne is SM g.gif kai jau galesit pasidalinti, tai labai lauksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 26, 15:50)
Keistuole turejo geru kontaktu (o beje, seniai bemaciau ja cia blush2.gif )

mano kontaktas emigravo, kaip bebūtų gaila verysad.gif
ir pačiai dabar nėr pas ką kreiptis, darbe vis vieną berniuką pakalbinu, kai jau labai bėda ištinka
Atsakyti
QUOTE(triDuDu @ 2016 01 26, 19:34)
o kaip ir per ka jie pristato? niekur neivedziau telefono nr. doh.gif

Nepastebejau, ar kas atsake - atsiprasau, jeigu kartojuosi 4u.gif
Jeigu cia apie Windeln klauset - tai jie siuncia pastu. Man LP Express kurjeris atveze. As irgi, kvaile, nepagalvojau i kokius papildomus komentarus telefono parasyt doh.gif , tai radau pasto dezej laiskuti is kurjerio (nes pas mane privatus namas ir vartai svetimiem nepraeinami) su jo tel. - pasiskambinau ir atveze dar karteli biggrin.gif
Atsakyti
amazon.co.uk - gal kas nori prisijungti? trūksta 13sv smile.gif
Vilnius, Pašilaičiai
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2016 01 26, 16:27)
Membershop koduko niekas neturit atliekamo?
Windeln babybjorn gultukų geros kainos, nuo 84,47 eur (10 eur minusuoja automatiškai, ir dar 10 eur su kodu babylachen). Jei kam reikia pakvietimo rašykit, lyg vis dar galioja, kad kitam užsakymui gausit 10 eur nuolaidą.

Jei jau koda panaudoju uzsakymui tai pakvietimo turbut neiseis pritaikyt?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 01 26, 22:21)
amazon.co.uk - gal kas nori prisijungti? trūksta 13sv smile.gif
Vilnius, Pašilaičiai

ačiū smile.gif
Atsakyti
gal kas iš nemiegančių gali atsakyt - ar amazone galima pirkti tik tam tikrą kiekį vienos prekės? man rašo kad pasiekiau limitą g.gif dabar perku tik 1 basučių tokį dydį, bet anksčiau esu pirkusi kokius 5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2016 01 26, 16:00)
Maniškė turi TOKIUS tai dar ir kaip peršlampa  unsure.gif

Idomiai g.gif Maniskis antra ziema vaiksto su siais tai labai patenkinta esu, lengvi, be galo silti ir tikrai neperslampa... Cia su isimamu veiloku. Gal cia nuo modelio priklauso g.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote tokia striukyte berniukui http://www.vertbaude...iltreTaille=006 ?
Idomo ar pakankamai ji silta ziemai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 26, 21:04)
per tarpininke... moku 10% komisiniu ir siunciuosi laivu - nes didziausias subrangimas yra uz siuntima pastu... As dar tik pirmuosius siuntinukus taip siunciuos - isbandau situacija lotuliukas.gif  Dar nieko negavau, bet jau 2 siuntinukai kely blush2.gif

nupirkau ir as basutes is JAV 10 doleriu, ziuresiu kiek paskaiciuos eur, tikiuos brangiau 15 eur nebus
Papildyta:
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 01 26, 21:51)
aga, man irgi rupi, kokia tarpininke bigsmile.gif turbut ne is SM g.gif kai jau galesit pasidalinti, tai labai lauksim ax.gif

Amerika Lietuvoje -FB
Atsakyti