Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(jovita2014 @ 2016 01 26, 14:38)
Merginos, uz kuri modeli ir kuria spalva balsuotumet? Nu niekaip neapsisprendziu... spalva is visu galimu spalvu

Tokia

http://www.vertbaude...iltreTaille=004

Ar tokia

http://www.vertbaude...iltreTaille=002

Jei apsispresiu priimciau viena ar dvi mergaites is Kauno jei butu norinciu siuntima pasidalint... mano bankas seb... atsiemimas patogiausia darbo metu savanoriu pr netoli hyper maximos..dar galimybe ir petrasiunuose... dar 100% neapsisprendziu ar pirksiu...  bet jei kuri Kauniete ieskot kompanijos galit brukstelt i az.

Arba ir pati galeciau prie kazko is Kauno jungtis...

As irgi tarp situ rinkausi, visdelto uzsakiau 2 varianta pagalvojau kad su issegama liemene bus paprasciau prisiderinti prie oro ir universalesnis daiktas bus. Dar negavau , tikiuosi ,kad nesuklydau
Papildyta:
QUOTE(linxmute @ 2016 01 26, 17:41)
kad jie man atrodo kaip tik vis storesni darosi  biggrin.gif gavau vakar vienus, su tookiu storu kailiu, iš ecco nesitikėjau  lotuliukas.gif
Nors šiaip man jie tinka ir patinka. Ir storesni, ir plonesni smile.gif Nešąla mano vaikai su jais nei vienas. Aš tik nesuprantu kam aš vis pasiduodu bandos jausmui ir crocsų priperku  doh.gif basutės gerai, bet žieminiai ni ni ni.

Kokii modelio ecco perkat ziemai ?
Atsakyti
Merginos, pasakykit kaip grazint amazon.de? Juk galima? Netinka vieni batukai, reiktu didesniu, bet pakeist be sansu, nes skurtingod dydziu kainos
Atsakyti
Jeigu kazkam dar idomu, tai COCOONCENTER papildomi 10% sioms prekems su kodu NOEL10
http://www.cocooncen.../noel=menu.html, galioja iki vasario 23, 2016
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 26 sausio 2016 - 17:51
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 26, 12:32)
Man tai mistika su  Vertbaudet dydziais. Dukrytei kita ziema bus 3 tik balandi (tai net ne ziema). Uzsakiau 3 dydi. Bet tai baisu, kad nebutu mazas. Ne gi 4ta reikejo? doh.gif

O man tai mistika kaip galima vadovautis dydžiais pagal amžių doh.gif Juk logiškai pagalvojus - trimetis trimečiui oi kaip nelygu... Nesvarbu, kad mano dukrai dabar 8 m., bet ji aukšta, tai atsidariusi size chart aiškiai matau, kad reikia pirkti 10 m. drabužius. Kiek esu pirkusi iš vertbaudet - ir drabužių, ir batų (o jau susidaro tikrai nemažas kiekis), dar nei vieno su dydžiu neprašoviau smile.gif Tas pats ir su GAP, ir kitom parduotuvėm, kur etiketėse mėgsta nurodyt dydžius ne pagal ūgį, o pagal amžių, raidėm ar dar kaip nors įdomiai smile.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 26, 16:19)
Tai as emu ar bearu prie pliuso ir nededu!nezinau kaip kam, bet mano vaiku kojas geriau uz bet kokius Crocsus, Sorelus ar kt. nuo dregmes apsaugo Ecco, sunus yra stovejes su jais baloj iki kauliuku, nuaviau, kojos sausuteles!ko nepasakyciau apie Crocs winter puff, dar vienas niekam tikes sudas mano sarase schmoll.gif

Hm, dukra ketvirtą žiemą vaikšto su Crocs winter puff, iš paskos pernai ir aš jau juos įsigijau - tobuli jie man per tokias pliurzes kaip kad šiandien smile.gif Ir kaip ten kojos juose gali peršlapti - neįsivaizduoju! Na, nebent iš vidaus, jei suprakaituotų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 26, 18:45)
Merginos, pasakykit kaip grazint amazon.de? Juk galima? Netinka vieni batukai, reiktu didesniu, bet pakeist be sansu, nes skurtingod dydziu kainos

Damoketi reikia skirtuma ir tada galima keisti.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 26, 17:45)

nueikit į savo account, susirasti reikia savo užsakymą ir ten bus mygtukas, kad grąžinti daiktą, manau, ant jo paspaudus paskui viskas jau bus aišku, su nurodymais... o siųsti gal paštu teks, nebent jie ką kito rekomenduoja...
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2016 01 26, 17:50)
Jeigu kazkam dar idomu, tai COCOONCENTER papildomi 10% sioms prekems su kodu NOEL10
http://www.cocooncen.../noel=menu.html, galioja iki vasario 23, 2016

nors kazkodel pati dabar bandau - ir negalioja...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 26, 18:54)
Damoketi reikia skirtuma ir tada galima keisti.

QUOTE(wicked @ 2016 01 26, 18:54)
nueikit į savo account, susirasti reikia savo užsakymą ir ten bus mygtukas, kad grąžinti daiktą, manau, ant jo paspaudus paskui viskas jau bus aišku, su nurodymais... o siųsti gal paštu teks, nebent jie ką kito rekomenduoja...

Aciu bandysiu, tik nieko nesuprantu vokiskai, bet gal darbe rasiu ka mokanti
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 26, 18:00)
Aciu bandysiu, tik nieko nesuprantu vokiskai, bet gal darbe rasiu ka mokanti

išmanųjį telefoną turit? tada gautųsi angliškai...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 26, 19:02)
išmanųjį telefoną turit? tada gautųsi angliškai...

Aha, ismanu. As pakeiciau kalba amazon, bet tik prekes aprasyma angliskai rodo. O galima dar kazka padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 26, 18:09)
Aha, ismanu. As pakeiciau kalba amazon, bet tik prekes aprasyma angliskai rodo. O galima dar kazka padaryt?

aš esu pasidarius, kad man visus ne angliškus puslapius verstų į anglų kalbą, nesvarbu, ar tai vokiečių, ar prancūzų, ar rusų, ar dar kokia kita kalba ir tada viską išverčia... atsimenu, buvo atsiradus tokia kaip eilutė apačioje ekrano, kad ar verstį į anglų kalbą, pasirinkau tą ir dabar visada automatiškai tą daro ax.gif ir iš amazon.fr pirkau tris kartus, visada telefonu viską darau, nes prancūzų anei žodelio nesuprantu blush2.gif o dabar patikrinau, tai radau ir kaip iki daikto grąžinimo nueiti su tuo vertimu...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 26, 19:16)
aš esu pasidarius, kad man visus ne angliškus puslapius verstų į anglų kalbą, nesvarbu, ar tai vokiečių, ar prancūzų, ar rusų, ar dar kokia kita kalba ir tada viską išverčia... atsimenu, buvo atsiradus tokia kaip eilutė apačioje ekrano, kad ar verstį į anglų kalbą, pasirinkau tą ir dabar visada automatiškai tą daro ax.gif ir iš amazon.fr pirkau tris kartus, visada telefonu viską darau, nes prancūzų anei žodelio nesuprantu blush2.gif o dabar patikrinau, tai radau ir kaip iki daikto grąžinimo nueiti su tuo vertimu...

Hmm kad man lyg nemete tokios eiluted.... Bandysiu dar

O kaip grazinti- per pasta ar kurjeri? Ir kaip zinot kokiu adresu? Jokio grazinimo lapo nebuvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 26 sausio 2016 - 18:26