Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Garbane* @ 2016 01 26, 16:17)
Co.uk negalima pirkti su lietuviska kortele, tai viena smile.gif ...dar taikomos skirtingos kainos ir nuolaidos toms pacioms prekems..vienos pigiau com , kitos co.uk...ir pastebejau, kad siek tiek skiriasi asortimentas..jei neklystu, co.uk puslapyje yra daugiau drabuzeliu smile.gif

esu pirkus viena karta co.uk praejo, dabar va rezervavo, o istorija nieko nerodo
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 26, 16:36)
Merginos, klausimas ne i tema, bet gal kas pagelbes blush2.gif Gal rekomenduotumet Vilniuje kokia firma ar siaip patikima "chakeri" biggrin.gif  duomenu is numirusio kietojo disko atstatymui, 3 metus guli stalciuj tas hardas su visom n metu nuotraukom unsure.gif

Keistuole turejo geru kontaktu (o beje, seniai bemaciau ja cia blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 26, 15:11)
bet jei vienu kartu kokias 6 poras bausiciu uzsakineju, ne manau, kad kiekviena pora atskirai pakuos, vistiek manau i viena deze des

nebutinai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 26, 15:59)
Cia dar nieko doh.gif mano 6 poras crocs basuciu ir 2 ipado deklus i 4 siuntinius isskirste, jau kai sumokesiu tai sumokesiu uz siuntima doh.gif  doh.gif
As vat dabar susimasciau gal yra galimybe perkant koki komentara parasyt, kad viska atsiustu vienu metu ir vienoje dezeje? g.gif Ir ventei ta pati doh.gif

gerutukai jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 26, 17:50)
Keistuole turejo geru kontaktu (o beje, seniai bemaciau ja cia blush2.gif )

Keistuole, atsiliepkit drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas planuoja daryti uzsakyma is everything5pounds.com ..... jeigu galima i az zinute brukstelkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 01 26, 16:42)
Mielai perleisčiau pora prekių iš verbaudet jei mažam berniukui reik, nes maniškiui per maži, tikrai nenešiosim  schmoll.gif

aciu, bet as turiu dukra, tai domina rubai, batai mergaitei 5-6 m.
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2016 01 25, 16:48)
Kitai žiemai ėmiau tokią http://www.vertbaude...1...ur=6329&t=1 , kokybiška, pačiupinėjus tikrai šilta turi būti, kaip ir rašo aprašyme.

kiek siuntimas i LT?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 26, 16:05)
kiek siuntimas i LT?

5.9 €
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 26, 17:13)

MAN NELEIDZIA PRISIREGISTRUOT, SUVEDU ADRESA, DUOMENIS IR KAZKA TEN RAUSONAI PARASO, KODAIS KAZKOKIAIS, NESUPRANTU KAS NE TAIP

COMPTE WEB EXISTE DEJA DANS TJ2119"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 26 sausio 2016 - 16:21
Membershop koduko niekas neturit atliekamo?
Windeln babybjorn gultukų geros kainos, nuo 84,47 eur (10 eur minusuoja automatiškai, ir dar 10 eur su kodu babylachen). Jei kam reikia pakvietimo rašykit, lyg vis dar galioja, kad kitam užsakymui gausit 10 eur nuolaidą.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 01 26, 16:10)
ecco nuvyle nes labai plonyciai, bet vaizdelis ir lengvumas zavi smile.gif

kad jie man atrodo kaip tik vis storesni darosi biggrin.gif gavau vakar vienus, su tookiu storu kailiu, iš ecco nesitikėjau lotuliukas.gif
Nors šiaip man jie tinka ir patinka. Ir storesni, ir plonesni smile.gif Nešąla mano vaikai su jais nei vienas. Aš tik nesuprantu kam aš vis pasiduodu bandos jausmui ir crocsų priperku doh.gif basutės gerai, bet žieminiai ni ni ni.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 01 26, 17:41)
kad jie man atrodo kaip tik vis storesni darosi  biggrin.gif gavau vakar vienus, su tookiu storu kailiu, iš ecco nesitikėjau  lotuliukas.gif
Nors šiaip man jie tinka ir patinka. Ir storesni, ir plonesni smile.gif Nešąla mano vaikai su jais nei vienas. Aš tik nesuprantu kam aš vis pasiduodu bandos jausmui ir crocsų priperku  doh.gif basutės gerai, bet žieminiai ni ni ni.

o kur ecco pirkote? aš ir ieškau kitai žiemai smile.gif
Atsakyti