Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2016 01 26, 13:36)
Per uk siuskit. Jei vaikiski batai, tai dar ir pvm skirtumas gris.

QUOTE(ellinga @ 2016 01 26, 13:37)
Pirkti per Uk adresa

kaip tik pripirkau vaikisku batu doh.gif o kaip pvm grizta, kas cia per atrakcija ? sorry jei kam juokingi klausimai, as nauja sios temos kliente smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 26, 12:48)
kaip tik pripirkau  vaikisku  batu  doh.gif  o  kaip  pvm  grizta,  kas  cia  per  atrakcija  ?  sorry  jei  kam  juokingi  klausimai,  as  nauja  sios  temos  kliente smile.gif)

Pvm automatiskai sumazeja perkant is de i uk.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 26, 13:50)
Pvm automatiskai sumazeja perkant is de i uk.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Perkant per Tukį reikia nepamiršti, kad ne tik svoris lemia kainą, bet ir tūris. Gavus didelę dėžę iš amazono, gali būti apmokestinama kaip už didelį tūrį ir tada kaina bus kaip už 7kg, nors ir svers mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 01 26, 13:51)
Perkant per Tukį reikia nepamiršti, kad ne tik svoris lemia kainą, bet ir tūris. Gavus didelę dėžę iš amazono, gali būti apmokestinama kaip už didelį tūrį ir tada kaina bus kaip už 7kg, nors ir svers mažiau.

Cia naujove? Gi nebuvo anksciau pas juos del turio.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 26, 13:43)

Gal prisijungsiu, begu ziureti ar yra dydziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 26, 14:52)
Cia naujove? Gi nebuvo anksciau pas juos del turio.

Nežinau ar naujovė. Aš pirkau gruodį (prieš tai tik berods prieš kelis metus buvau pirkus, nesu patyrus pirkėja). Tai nors bendras svoris nesiekė 3g, bet dėl tūrio užskaitė kaip 7kg. Pas mane buvo 2 siuntiniai. Viename timberland berniukiški pavasariniai batai. Šis siuntinys nebuvo didelis, tik batų dėžutė į dėta į maišelį. O kitame siuntinyje buvo 2 plaukimo akiniai ir crocs'ai "winter puff boot". Tai atėjo dėžė su prigrūstais popieriais. Ir gavos didelis tūris. Kažkaip eina tukiui rašyti ir prašyti, kad perpakuotų. Tačiau aš pavėlavau, siuntinys į Lt jau buvo iškeliavęs.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 01 26, 12:33)
pirkau sausio 15d., šiandien įrašas, kad perduota kurjeriui, bet man jis neskambino, tai jau šiandien tikrai negausiu...

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 26, 13:46)
Man ir tas basutes issiunte dviem siuntiniais doh.gif

prabangiai atkeliaus basutės individualioj dėžėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 26, 13:48)
Ka tik jiems parasiau del dydzio keitimo, gal nepervelu... Jei ka, gal parduosiu.. Sunui esu pirkus, tai vieni vieno dydzio geri, kiti - kito.
O mazylei kazkaip labai jaustusi, jei smarkiai didele.. berniukui dar kazkaip dzin, kad 'ant' isaugimo dzempas ar striuke smile.gif Visada imdavau didesnius.

nepakeis. as net du kartus buvau taip susimovius. jokiu pakeitimu po uzsakymo jie nebedaro.

mano sunus dabar 126 cm ugio. Bent jau rugsejo men buvo :Dvertbaudet marskinelius devi 6 metu arba 114 cm. Jam rankoves darosi trumpos, patys marskineliai normalaus ilgio bet siek tiek dar platoki biggrin.gif kazi jei nupirksiu 7 galesiu pasiut is vieneriu dvejus? niekas neturit pamatuot?
Labai noriu jam paltuko pavasariui. Irgi - koki dydi pirkt? siaip man visi rubukai i didesne puse pasitaike.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 01 26, 13:59)
Nežinau ar naujovė. Aš pirkau gruodį (prieš tai tik berods prieš kelis metus buvau pirkus, nesu patyrus pirkėja). Tai nors bendras svoris nesiekė 3g, bet dėl tūrio užskaitė kaip 7kg. Pas mane buvo 2 siuntiniai. Viename timberland berniukiški pavasariniai batai. Šis siuntinys nebuvo didelis, tik batų dėžutė į dėta į maišelį. O kitame siuntinyje buvo 2 plaukimo akiniai ir crocs'ai "winter puff boot". Tai atėjo dėžė su prigrūstais popieriais. Ir gavos didelis tūris. Kažkaip eina tukiui rašyti ir prašyti, kad perpakuotų. Tačiau aš pavėlavau, siuntinys į Lt jau buvo iškeliavęs.

O gal del to, kas siuntimo prasete tiesiai i namus?
Man kazkaip nesitiki.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 01 26, 13:59)
Nežinau ar naujovė. Aš pirkau gruodį (prieš tai tik berods prieš kelis metus buvau pirkus, nesu patyrus pirkėja). Tai nors bendras svoris nesiekė 3g, bet dėl tūrio užskaitė kaip 7kg.

nebuvau atkreipusi demesio, bet cia yra ta informacija: http://www.tukisuk.com/adreso-nuoma-uk.
tik nenurodyta, kas yra tas didelis turis smile.gif
o nuo vasario 11 d. minimalus mokestis - 6 eur smile.gif uz perpakavima papildomi mokesciai.
Atsakyti