Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(SADNESS @ 2016 01 26, 13:11)
pirkau praeita karta is amazon basutes ir dvi poros su tuo paciu dydziu, taciau priejus skiriasi pusanntro cm viažena pora nuo kitos g.gif

Spalvos identiskos?
Atsakyti
galvoju gal Kaune paimti pora merginu ir vertbaudet, bet niekad nesu pirkus, bijau, kad jei ne viska atsius, ar nebus keblumu g.gif sakykime jei keturios pirktume, po 1,5 eur ant siuntimo kiekvienai dalinciau, jei kuriai tiktu, bandom gal rinkti, bet noresiu is ansto pinigeliu (dnb arba is bedos swed pas mane), ir jei nebus kokios prekes, neides ar ka veliau, grazinsiu tik tuomet, kai man grazins, jei tinka salygos, siuskit i el pasta
k r i s t i n a 0 9 0 4 @ gmail . com

pasto raides ir skaicius sujunkit i viena zodi, bei po @ raideles sujunkit mirksiukas.gif

uzsakysiu velai vakare, ramiai kai vaikai uzmigs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 26 sausio 2016 - 12:33
o ziuriu amazon. de prie nemazai prekiu raso, kad nesiuncia i Lietuva. kaip galima atsisiusti ta preke ? kaip suprantu niekas is tarpininkiu is Vokietijos nebeperka ?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 26, 12:33)
o ziuriu amazon. de  prie nemazai  prekiu raso, kad  nesiuncia  i Lietuva.  kaip  galima  atsisiusti  ta  preke ?  kaip  suprantu  niekas  is  tarpininkiu  is  Vokietijos nebeperka ?

Per uk siuskit. Jei vaikiski batai, tai dar ir pvm skirtumas gris.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 26, 12:33)
o ziuriu amazon. de  prie nemazai  prekiu raso, kad  nesiuncia  i Lietuva.  kaip  galima  atsisiusti  ta  preke ?  kaip  suprantu  niekas  is  tarpininkiu  is  Vokietijos nebeperka ?

Pirkti per Uk adresa
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 26, 09:58)
Priimsiu 1-2 mergaites prie vertbaudet uzsakymo. Butu geriau Siauliai riedaratai@gmail.com

Valandos begyje uzsakysiu. Nes labai greitai dingsta dydziai. Kas buvo ryte, dabar jau nebera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 26, 12:39)
Valandos begyje uzsakysiu. Nes labai greitai dingsta dydziai. Kas buvo ryte, dabar jau nebera sad.gif

sakot dingineja g.gif o jus is kitu miestu nepriimat su persiuntimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 26, 12:32)
Man tai mistika su  Vertbaudet dydziais. Dukrytei kita ziema bus 3 tik balandi (tai net ne ziema). Uzsakiau 3 dydi. Bet tai baisu, kad nebutu mazas. Ne gi 4ta reikejo? doh.gif

Oi ir as susimeciau vakar del dydzio,taip likau neuzsisakius doh.gif Turejom tik viena maikute,kuria buvau pirkus padevetuose,pasiziuriu o ten 6metams,nors mano mergyte tik 4,5 blink.gif Galvojau imt paltuka 6 dydzio,bet daba jau bijau,juk jai daba toks dydis tinka g.gif Nu bet negi 7? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 01 26, 12:40)
sakot dingineja g.gif o jus is kitu miestu nepriimat su persiuntimu? 4u.gif

Priimsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 26, 12:09)
butent smile.gif

as va užsakiau basutes ir gavau 1 , kitas 2 išsiųs vėliau biggrin.gif ir tos vienos toli gražu atėjo ne maišiuke biggrin.gif

todėl tikrai nesistebėkit,kai nuo 20svarų nemokamai siunčia amazon UK adresu ir neatsiranda norinčių nupirkti kitom...nes viena kita supras viską dėl svorio kainų, bet visada atsiras ir tokių, dėl kurių turėsi rašyti paaiškinimo laiškus apie svorius ir galutines kainas smile.gif  kažkaip savo laiko irgi gaila  blush2.gif

Man ir tas basutes issiunte dviem siuntiniais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 26, 13:27)
Spalvos identiskos?

melynos ir siaurumas skiriasi
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 01 26, 13:41)
Oi ir  as susimeciau vakar del dydzio,taip likau neuzsisakius doh.gif Turejom tik viena maikute,kuria buvau pirkus padevetuose,pasiziuriu o ten 6metams,nors mano mergyte tik 4,5  blink.gif Galvojau imt paltuka 6 dydzio,bet daba jau bijau,juk jai daba toks dydis tinka g.gif Nu bet negi 7? doh.gif

Ka tik jiems parasiau del dydzio keitimo, gal nepervelu... Jei ka, gal parduosiu.. Sunui esu pirkus, tai vieni vieno dydzio geri, kiti - kito.
O mazylei kazkaip labai jaustusi, jei smarkiai didele.. berniukui dar kazkaip dzin, kad 'ant' isaugimo dzempas ar striuke smile.gif Visada imdavau didesnius.
Atsakyti