Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 26, 11:52)
idomiai su tuo Vertbaudet, patvirtinima uzsakymo gavau i emaila, bet accounte jokiu uzsakymu nerodo

Man taip buvo. Prekių negavau. Pinigus po kurio laiko "atkabino". Bet aš pirkau nuolaidines prekes ir seną kodą 0036 panaudojau iš to pačio accounto. Pritaikė visas nuolaidas, patvirtinimą atsiuntė, pinigus rezervavo, bet accounte to užsakymo nesimatė ir neišsiuntė jo. Čia gal prieš 2 mėn buvo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2016 01 26, 13:16)
Renku as- atsiemimas butu salia stoties arba prie Katedros, taip pat galeciau perduoti i Grigiskes ar Visorius;)

siuo metu turiu jau puse krepselio( tik ka suzinojau, kad padidino pasirodo iki 250eur iki nemokamo), tad lauksiu tvarkingu krepseliu i koraluklubui@gmail.comwink.gif

o ka jus renkat? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites , per kokia tarpininke perkate Kaunietės iš JAV? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man tai mistika su Vertbaudet dydziais. Dukrytei kita ziema bus 3 tik balandi (tai net ne ziema). Uzsakiau 3 dydi. Bet tai baisu, kad nebutu mazas. Ne gi 4ta reikejo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamile_xx @ 2016 01 26, 09:50)
Labas rytas, kaip su kavos pirkimu iš coffeerista.com ? Ar jau gavo, kas užsakinėjo? Planuoju užsakymą, tai įdomu, kaip viskas pavyko.
Ačiū.

pirkau sausio 15d., šiandien įrašas, kad perduota kurjeriui, bet man jis neskambino, tai jau šiandien tikrai negausiu...
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 01 26, 11:15)
aha  g.gif tada už kiek?
Papildyta:
parašykit, mergaitės, kas pirko per Tukį crocs basutes, kiek maždaug reikia imti, kad susidarytų minimalus Tukio svoris?  4u.gif
nemoku ar nežinau, kur ieškoti info apie svorį blush2.gif

Radau info Fb.minimalus 3kg arba 5 eu, nuo spalio 1d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 26 sausio 2016 - 11:36
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 26, 12:32)
Man tai mistika su  Vertbaudet dydziais. Dukrytei kita ziema bus 3 tik balandi (tai net ne ziema). Uzsakiau 3 dydi. Bet tai baisu, kad nebutu mazas. Ne gi 4ta reikejo? doh.gif

Turbut reikejo 4 metam, nebent metgaite labai kudute. As jau 5 metus striukes is ten perku, tai mano akimis mazintos striuked ir paltai ten.
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2016 01 26, 13:16)
Renku as- atsiemimas butu salia stoties arba prie Katedros, taip pat galeciau perduoti i Grigiskes ar Visorius;)

siuo metu turiu jau puse krepselio( tik ka suzinojau, kad padidino pasirodo iki 250eur iki nemokamo), tad lauksiu tvarkingu krepseliu i koraluklubui@gmail.comwink.gif

Gal cocooncenter renkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2016 01 26, 13:36)
Radau info Fb.minimalus 3kg arba 5 eu, nuo spalio 1d.

tai tos basutes lengvos, manau ir 5 poros nesvertu 3 kg... butu siuntimas po eura smile.gif Kas gali uzsakyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 26, 13:32)
Man tai mistika su  Vertbaudet dydziais. Dukrytei kita ziema bus 3 tik balandi (tai net ne ziema). Uzsakiau 3 dydi. Bet tai baisu, kad nebutu mazas. Ne gi 4ta reikejo? doh.gif

Pagal ūgį reikia žiūrėti. Maniškei 7 su trupučiu, ūgis 128 cm, pagal ūgį iš Vertbaudet perku 8 metams. Turime ir 6 dydžio drabužių - tinka. Tik su kelnėmis problema - 7 dydžio kelnės trumpos, 8 dydžio - per didelės net ir slim.
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2016 01 26, 13:49)
tai tos basutes lengvos, manau ir 5 poros nesvertu 3 kg... butu siuntimas po eura smile.gif Kas gali uzsakyt? smile.gif

As irgi noreciau vienu basuciu, bet niekad mepirkus per tuki, nieko nzn ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2016 01 26, 11:49)

Prisijungciau ir as prie basuciu pirkimo. Tik man paskui reiktu persiust 4u.gif
Atsakyti