Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 01 26, 12:08)
Perkam per uk adresa. Atsiskaitom bet kokia kortele.

Kiek tų basučių jamt geriausia? na kad apsimokėtų siųstis per Tukį g.gif

O kiek siuntimas į LT? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintų membershop koduku 4u.gif
Atsakyti
Del Emu batuku padariau vakar tyryma biggrin.gif Radau,kad gali buti skirtingais rastais,bet vistiek galvoju gal paciu gamintoju paimt ir uzklaust, idomu ka jie atsakytu biggrin.gif

QUOTE(Edita_27 @ 2016 01 25, 12:59)
Sveikos, gal kuri pirkot Columbia batus vaikui: http://www.mytoys.de...2.17.05/3225572? Ar jie silti ir ar dydis atitinka? Vaikinuko koja 15,5cm - pagal mytoys 26 butu geras, o pagal columbia.com dydziu lentele - 28  doh.gif

Patys batai tikrai silti ir kokybiski. Mano vaiko pedute veilokiuke silta. Taip,ju nepatogumas-sunkus. Ziurint,ko jums reikia. Jei vaika veziosit rogese ir per pacius salcius iseit su vaiku trumpam i lauka,tai sie batukai pats tas, bet jei judet ir ilgam but,tai jie per sunkus ax.gif 4u.gif

QUOTE(minha @ 2016 01 26, 00:08)
gal kas Vilniuje renka mytoys su 30 proc nuolaida? smile.gif

As taip pat prisijungciau,reik veino daikto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovieryte @ 2016 01 26, 10:42)
Sveikos. gal galite nuorodele, kokias cia basutes croks uz 8, susigunde dauguma pirkti, kaskaip nerandu sad.gif

http://www.amazon.co...ords=crocs kids
Melynos ir ruzavos po 8sv
Atsakyti
idomiai su tuo Vertbaudet, patvirtinima uzsakymo gavau i emaila, bet accounte jokiu uzsakymu nerodo
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 01 26, 10:43)
tai kad toms kas perka - kaip ir nėra motyvo kooperuotis, nes Uk pristatymas nemokamas, į LT pagal svorį. Na nebent jau tik 1 basučių reikia ir 20sv nesusidaro. Bet aš tai visada randu ką iš amazono prigriebti iki sumos smile.gif

drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasidalint patirtimi ka perkate vaikams imunitetui stiprint,kai dabar tokie gripai siaucia? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 01 26, 12:43)
tai kad toms kas perka - kaip ir nėra motyvo kooperuotis, nes Uk pristatymas nemokamas, į LT pagal svorį. Na nebent jau tik 1 basučių reikia ir 20sv nesusidaro. Bet aš tai visada randu ką iš amazono prigriebti iki sumos smile.gif

Gal pasakytumėt, kiek sveria maždaug vienos basutės su pakuote? blush2.gif Tukis vis tiek skaičiuoja už 2 kg, tad galvoju, kad gal apsimoka pvz. pirkti 4 poras labiau nei 2 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 01 26, 12:00)
Gal pasakytumėt, kiek sveria maždaug vienos basutės su pakuote?  blush2.gif Tukis vis tiek skaičiuoja už 2 kg, tad galvoju, kad gal apsimoka pvz. pirkti 4 poras labiau nei 2  blush2.gif

kad jau lyg nebe už 2 kg, daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 01 26, 10:43)

Susirenka ir nemokam suuntimui, bet svorio anei kaip neuztenka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 01 26, 13:02)
kad jau lyg nebe už 2 kg, daugiau  unsure.gif

aha g.gif tada už kiek?
Papildyta:
QUOTE(Ainyte @ 2016 01 26, 13:05)
Susirenka ir nemokam suuntimui, bet svorio anei kaip neuztenka sad.gif

parašykit, mergaitės, kas pirko per Tukį crocs basutes, kiek maždaug reikia imti, kad susidarytų minimalus Tukio svoris? 4u.gif
nemoku ar nežinau, kur ieškoti info apie svorį blush2.gif
Atsakyti
Renku as- atsiemimas butu salia stoties arba prie Katedros, taip pat galeciau perduoti i Grigiskes ar Visorius;)

siuo metu turiu jau puse krepselio( tik ka suzinojau, kad padidino pasirodo iki 250eur iki nemokamo), tad lauksiu tvarkingu krepseliu i koraluklubui@gmail.comwink.gif

QUOTE(era27 @ 2016 01 26, 10:00)
Aš ir labai norėčiau prisijungti.  blush2.gif

Pati ieskau kas galetu priimti prie Sportsdirecto su dviem prekem!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 26 sausio 2016 - 11:16