Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(hollie @ 2016 01 26, 10:48)
o cia crocs basutes perkat su siuntimu i vilniu, ar per uk adresa? gal galite detaliau eiga papasakot  blush2.gif
ir su kokia kortele galima atsiskaityt?

Perkam per uk adresa. Atsiskaitom bet kokia kortele.

Kas iesko jo Gap-Gap kodai negalioja kurie buvo ikelti vakar ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 26 sausio 2016 - 10:08
QUOTE(era27 @ 2016 01 26, 11:00)
Aš ir labai norėčiau prisijungti.  blush2.gif

IR AŠ lotuliukas.gif , gana daug norinčių, tik nėr kas perka
Atsakyti
Bet ar buna GAP slaptu kodu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2016 01 26, 10:09)
IR AŠ  lotuliukas.gif , gana daug norinčių, tik nėr kas perka

Tai va, reikia pirmiausia išmokt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2016 01 26, 12:00)
Aš ir labai norėčiau prisijungti.  blush2.gif

Aš ir prisijungčiau prie mergaitiškų crocsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 01 26, 11:11)
Bet ar buna GAP slaptu kodu?  g.gif

Nebuna . Nebent pirmo apsipirkimo kodas individualus. O siaip temoj daznai merginos paraso gap kodus
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 26, 10:20)
Nebuna . Nebent pirmo apsipirkimo kodas individualus. O siaip temoj daznai merginos paraso gap kodus

Tai tada papildomo kodo siai dienai ir nera (kazkas cia iesko), galiojimas vakar pasibaige kodu
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 26, 11:20)

QUOTE(ellinga @ 2016 01 26, 11:23)
Tai tada papildomo kodo siai dienai ir nera (kazkas cia iesko), galiojimas vakar pasibaige kodu

AISKU, TAI Nebeieskosiu, praziopsojau tymkutes po 3,5 euro doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos. gal galite nuorodele, kokias cia basutes croks uz 8, susigunde dauguma pirkti, kaskaip nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puošnutė @ 2016 01 26, 09:48)
Gal žinote kas pristato amazon.fr užsakymą Lietuvoje? smile.gif

mano uzsakymo patvirtinime vezejas DHL, bet ju psl kodo neatpazino. is FR isvyko 20 diena, o dabar suvedziau koda i LPexpress ir matau, kad siunta jau pas kurjeri siandien. tuo tarpu Amazono puslapy rodomas numatomas pristatymas ketvirtadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2016 01 26, 10:09)
IR AŠ  lotuliukas.gif , gana daug norinčių, tik nėr kas perka

tai kad toms kas perka - kaip ir nėra motyvo kooperuotis, nes Uk pristatymas nemokamas, į LT pagal svorį. Na nebent jau tik 1 basučių reikia ir 20sv nesusidaro. Bet aš tai visada randu ką iš amazono prigriebti iki sumos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 01 26, 10:43)
tai kad toms kas perka - kaip ir nėra motyvo kooperuotis, nes Uk pristatymas nemokamas, į LT pagal svorį. Na nebent jau tik 1 basučių reikia ir 20sv nesusidaro. Bet aš tai visada randu ką iš amazono prigriebti iki sumos smile.gif

Per tuki dar galima pirkti senu adresu ir koks dabar minimalus svoris? Gal kas atsakys blush2.gif
Atsakyti