Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Renku Poundshop per UK adresą 4u.gif
UK adresu nemokamas pristatymas nuo 30svarų. Į LT atvežimas pagal Tukio įkainius

Rašykit į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 01 26, 08:51)
Man labiau nei yankee candle patinka prancūzų Durance namų kvapai ir žvakės. Siunčiausi  wub.gif tik gavosi įdomiai, užsakymą atšaukė, statusą ir dabar rodo kaip atšauktą, bet paskui vis tiek atsiuntė.
Vilniuje Panoramoje parduotuvėje išuoščiau visus kvapus, bet vis tiek skaniausi man buvo tie, kurių LT parduotuvėje neturi

O kaip išuostei tuos, kurių parduotuvėje neturi? biggrin.gif

Ir aš girdėjau, kad jie labai skanūs. Ir labai noriu skanaus kvapo namams.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 25, 22:10)
Mergaites, gal netycia kuri uzmatet tamsiai melynu sukneliu su taskeliais, reik moteriskos ir mergaitei 18-24men  blush2.gif
Nu taip prireike, nors numirk  doh.gif  tinka ir usa pardes, turetu speti ateiti  4u.gif

Jei nereikia labai geros kokybės ax.gif http://ru.aliexpress...4...&isrefine=y
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 25, 22:17)
taigi dar vienu laukiam is Jav wink.gif as po to dar du uzsakymus is ten padariau - nes kita akcija imete - prisipirkau crosu po 10 doleriu doh.gif is gobsumo - ne kitaip...

Kokius pirkot po 10 dol? Gal ir dabar dar yra?
Atsakyti
Gal žinote kas pristato amazon.fr užsakymą Lietuvoje? smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors dar pirks crocs basutes po 8? ax.gif Prisijungciau Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puošnutė @ 2016 01 26, 08:48)
Gal žinote kas pristato amazon.fr užsakymą Lietuvoje? smile.gif

kai siunčiausi vienus batus, atsiimti reikėjo pašte, kitus du kartus buvo didesnės dėžės, LP Express kurjeris pristatė... tracking'as buvo DHL ax.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri turit gap koduka sale prekytem dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 26, 09:52)
kai siunčiausi vienus batus, atsiimti reikėjo pašte, kitus du kartus buvo didesnės dėžės, LP Express kurjeris pristatė... tracking'as buvo DHL ax.gif

Ačiū smile.gif aš net nematau amazon.fr puslapyje trackingo numerio, arba nemoku pažiūrėt, rodo tik kad pristatymas šiandien iki 20h g.gif
Atsakyti
Gal yra norinčių jungtis smile.gif Užsakysiu iš Mytoys.de su koduku -30%, Klaipėda, bet galiu persiųsti. Rašykite: spalvotax@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Puošnutė @ 2016 01 26, 08:58)
Ačiū smile.gif aš net nematau amazon.fr puslapyje trackingo numerio, arba nemoku pažiūrėt, rodo tik kad pristatymas šiandien iki 20h  g.gif

kai pirkau Wii U, man buvo atsiųstas tracking numeris, sekiau ir mačiau, kur kada siuntinukas yra... tada tai buvo DHL nuoroda...

kai pašte atsiimti reikėjo, tai mačiau tik datą, iki kada turi ateiti siuntinys - atėjo greičiau, pašto dėžutėje lapukas gulėjo, bet nei aš ją tikrinau, nei laukiau, o ir nežinojau, kaip ir kas pristatys/nepristatys tada biggrin.gif paskutinį kartą pirkau dvejas poras batų - dabar net susimąsčiau, gal nebuvo tracking'o konkretaus, tik parašyta, kada pristatys g.gif reiktų patikrint ax.gif
Atsakyti
O geras, tikrai lapukas guli pašto dėžutėje, net nebūčiau sugalvojus ten tikrint, ačiū sutaupėt laukimo laiko biggrin.gif
Atsakyti