Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2016 01 25, 22:37)
O jos jums normaliai kvepia? g.gif  nes az turiu parsisiuntusi tu ju meginuku, tai kazkaip nepajutau, kad ypatingai kvepetu g.gif  sakau, gal kad meginukai, issikvepia g.gif

nerealiai wub.gif Aš turiu tas vaško tabletes. Jas kelis kartus naudoju (ištirpsta, sustingsta ir vėl tirpinu), vistiek kvapas intensyvus išlieka
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 01 25, 23:45)
nerealiai  wub.gif Aš turiu tas vaško tabletes. Jas kelis kartus naudoju (ištirpsta, sustingsta ir vėl tirpinu), vistiek kvapas intensyvus išlieka

Negundyyykite doh.gif

___

Geliuke,
atrasykite man laiskeli 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit padėt? wink.gif Kiek kainuoja siuntimas į LT?

http://www.amazon.de...=A3JWKAKR8XB7XF

Atsakyti
QUOTE(vaidille @ 2016 01 25, 22:50)
gal kas galit padėt? wink.gif Kiek kainuoja siuntimas į LT?

http://www.amazon.de...=A3JWKAKR8XB7XF

8.4€
įsidedat į krepšį ir patikrinat 4u.gif
Atsakyti
Laba,
pastaruoju metu SD "pjauna gryba"...
As savojo dabar laukiu.... Darant uzsakyma nerode kai kuriu prekiu, del ko besijungianciai teko nusivilti, kai kita diena visgi tos prekes atsirado. Be to man jau padarius uzsakyma, apmokejus, sulaukiau laiskelio, jog viena norima preke out of stock (nors man kompiuteryje rodo ja iki siol) - tenka pripazinti, kad kazkas ten negerai vyksta su uzsakymais, bet dirba operatyviai. Kadangi ta pacia diena parasiau jiems laiskeli ir su tuo paciu nusivylimu gavau atsakyma, jog nieko negali padaryti, nes uzsakymas surinktas ir perduotas kurjeriui sad.gif

Todel klausiu, gal kas nors is Vilniaus planuoja daryti uzsakyma is SPORTSDIRECTO (labai jau reikia tos prekes)? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 25 sausio 2016 - 23:08
QUOTE(simpa @ 2016 01 25, 22:45)
nerealiai  wub.gif Aš turiu tas vaško tabletes. Jas kelis kartus naudoju (ištirpsta, sustingsta ir vėl tirpinu), vistiek kvapas intensyvus išlieka

O kaip tos zvakes stiklainiuose? g.gif beja, koki prietaisa naudojate tom zvakiu tirpinimui? g.gif

Gal ir as tuoj susigundysiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kas Vilniuje renka mytoys su 30 proc nuolaida? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 25, 23:05)
O kaip tos zvakes stiklainiuose? g.gif  beja, koki prietaisa naudojate tom zvakiu tirpinimui? g.gif

Gal ir as tuoj susigundysiu doh.gif  biggrin.gif

Pirkau dovanom tokio tipo http://www.yankeecan...e/invt/1249728e , tai irgi labai patiko
Aš turiu žvakidę, kur apačioj įdėti reikia tą arbatinę žvakutę, o viršuj tą vaško tabletę. Va tokią
Bet galima pačias paprasčiausias naudoti
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 01 25, 23:13)
Pirkau dovanom tokio tipo http://www.yankeecan...e/invt/1249728e , tai irgi labai patiko
Aš turiu žvakidę, kur apačioj įdėti reikia tą arbatinę žvakutę, o viršuj tą vaško tabletę. Va tokią
Bet galima pačias paprasčiausias naudoti

Ta paptasta turiu drinks_cheers.gif gal tada reikia ir man pabandyti 4u.gif beja, ta zvakide su angeliukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 25, 23:25)
Ta paptasta turiu drinks_cheers.gif  gal tada reikia ir man pabandyti 4u.gif  beja, ta zvakide su angeliukais wub.gif

butumėt Kaune, duočiau pamėgint tą tabletę
Atsakyti
Sveikos,
gal kas nors nori prisijungti prie mangooutlet.com 4u.gif nu ziauriai mazai betruksta iki nemokamo siuntimo, bet niekaip nebeprirenku doh.gif
Krepseliu lauksiu erikavalatkiene@gmail.com
Vilnius, bet galiu persiusti.
Norėčiau ryt užsakyti.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 25, 23:37)
O jos jums normaliai kvepia? g.gif  nes az turiu parsisiuntusi tu ju meginuku, tai kazkaip nepajutau, kad ypatingai kvepetu g.gif  sakau, gal kad meginukai, issikvepia g.gif

Man labiau nei yankee candle patinka prancūzų Durance namų kvapai ir žvakės. Siunčiausi wub.gif tik gavosi įdomiai, užsakymą atšaukė, statusą ir dabar rodo kaip atšauktą, bet paskui vis tiek atsiuntė.
Vilniuje Panoramoje parduotuvėje išuoščiau visus kvapus, bet vis tiek skaniausi man buvo tie, kurių LT parduotuvėje neturi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 26 sausio 2016 - 07:53