Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2016 01 25, 20:39)
ok, atsiuskit i samsonai @ elekta.lt Zodziu kol Panevezys "miega" - kiti miestai linksminas - nu ir patys kalti...

As renku Vilniuj, bet vilnietes nori su persiuntimu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 sausio 2016 - 19:42
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 25, 19:42)
As renku Vilniuj, bet vilnietes nori su persiuntimu  g.gif rolleyes.gif

visaip buna - gal kitam miesto gale gyvena - ir persiuntimas pigiau iseina nei vaziuot kazkur atsiimt, o gal nemate? g.gif
Atsakyti
Gal kuri esat pirkusi šitas Gap kelnaites mergaitėms? kaži kaip kokybė? g.gif
http://www.gap.eu/br...0...4&cid=82475
Atsakyti

siųstis pigiau 4u.gif jei vilniuje važiuot į kitą miesto galą doh.gif
Atsakyti

tai galit jungtis prie musu - nes atsirado mergaite, kuri kas 2 savaites panevezyje buna ir sake paimtu noinciuju ir atveztu i vilniu prekytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 25, 20:47)
siųstis pigiau 4u.gif jei vilniuje važiuot į kitą miesto galą doh.gif

O jooo drinks_cheers.gif
Sekmadieniais galiu nuvezt prie stoties lotuliukas.gif O pasiimti bet kada galima is ten.
Zo, kas dar nori, lauksiu laiskuciu, paimciau vakare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 01 25, 20:45)
Gal kuri esat pirkusi šitas Gap kelnaites mergaitėms? kaži kaip kokybė?  g.gif 
http://www.gap.eu/br...0...4&cid=82475

Kazkoks nevykes modelis schmoll.gif kitokias esu pirkusi, labai fainutes, o siu liemuo normaliai nesitampo, nepatinka man...
Atsakyti
Renku naujai zooplus.de su -5proc nuolaida atsiimti Raudondvario pl. Kaune, arba Garliava 4u.gif Siunciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 25 sausio 2016 - 20:28
MamOs, kaip su tuo aliexpress ? Ten kopijos pardavinejamos ? Tetis uzsimane, kad jam reik badmintonui musyciu. Tipo didelis kiekus, pigiai kazkokios firmos.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 25, 20:49)
tai galit jungtis prie musu - nes atsirado mergaite, kuri kas 2 savaites panevezyje buna ir sake paimtu noinciuju ir atveztu i vilniu prekytes wink.gif

O gal ir I Siaulius vaziuojat? Man visiskai neskubu,striuke kitai ziemai imciau,prisijungciau,jei galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 01 25, 20:11)
Kazkoks nevykes modelis  schmoll.gif kitokias esu pirkusi, labai fainutes, o siu liemuo normaliai nesitampo, nepatinka man...

ačiū 4u.gif tada gal ir nebandysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 01 25, 20:45)
O gal ir I Siaulius vaziuojat? Man visiskai neskubu,striuke kitai ziemai imciau,prisijungciau,jei galima ax.gif

nea, bent kol kas i Siaulius neturiu planu... Pavasari drauge vaziuos i konferencija, bet nzn nei kada, o ir itraukt trecia asmeni...
Atsakyti