Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(aijos @ 2016 01 25, 18:10)
Labai grazi, reiketu ir maniskei tokia paimti. Ar viduje flysiukas yra? Dydziai atitinka amziu?
Gal kas nors is siaulieciu renka uzsakyma? smile.gif

Taip, flysas, žiūrėkit pagal ūgį jų dydžių lentelėj.
Atsakyti
O Panevezy vertbaudet nebutu norinciu pasijungt? Parinkciau...
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2016 01 25, 15:39)
Laba 4u.gif  Gavau siandien mergaitei Emu batukus tamsiai rudus. Modelis ir spalva ta,bet uzrasas ne Emu kaip buna,o Emu Australia ir paduko rastas visai kitas nei parodyta foto. Ar cia viskas ok? nebus padielke? g.gif Mazajam lygiai tokius pat emiau,tai ten viskas pagal foto (turiu omenyje paduka ir uzrasa)..Gal kas esat pirke tokius didesniu dydziu,kazin kaip pas jus: http://www.mytoys.de...3.04.17/2031983

Šiuos emiau 31 dydžio iš mytoys. Tokios pat spalvos kaip jūs. Tai skiriasi nuo seniau turimų ir dabar dėvimų (28 dydžio). Naujųjų padas plonesnis, ant pado raštas smulkiau išrašinėtas. Man irgi kilo įtarimas. Bet pamaniau gal modeliai skiriasi g.gif
Atsakyti
Gal kam ko reikia is iherb? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2016 01 25, 18:46)
Šiuos emiau 31 dydžio iš mytoys. Tokios pat spalvos kaip jūs. Tai skiriasi nuo seniau turimų ir dabar dėvimų (28 dydžio). Naujųjų padas plonesnis, ant pado raštas smulkiau išrašinėtas. Man irgi kilo įtarimas. Bet pamaniau gal modeliai skiriasi g.gif

Manau kita ziema ir Lietuvos parduotuves tokius jau tures smile.gif tikrai netikeciau kad mytoys.de gali tureti neoriginaliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 25, 19:06)
Manau kita ziema ir Lietuvos parduotuves  tokius jau tures  smile.gif  tikrai netikeciau kad mytoys.de  gali tureti neoriginaliu  g.gif

Jei mytoysas prekiautų fakėm, seniai būtų uždarytas ir pamirštas. Jau vokietas jum fakės nepraleistų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 25, 19:21)
Jei mytoysas prekiautų fakėm, seniai būtų uždarytas ir pamirštas. Jau vokietas jum fakės nepraleistų.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 25, 18:44)

Gal priimtumet mane is Vilniaus su siuntimu per pastomata? Su striuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 01 25, 19:34)

Priimciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 01 25, 18:34)

Be problemu wink.gif I vilniu kita treciadieni ir sunus vaziuos - jei nebus baisingai didelis paketas - gal net nuveztu, aisku jei iki to laiko atsiustu...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 25, 18:44)

Jei persiųstumėte į Vilnių, ir aš mielai prisijungčiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2016 01 25, 19:38)
Jei persiųstumėte į Vilnių, ir aš mielai prisijungčiau ax.gif  4u.gif

ok, atsiuskit i samsonai @ elekta.lt Zodziu kol Panevezys "miega" - kiti miestai linksminas - nu ir patys kalti...
Atsakyti