Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos,

Planuoju užsisakyti iš george (http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html), gal kas nori jungtis Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Edita_27 @ 2016 01 25, 13:42)
Aciu uz pasidalinta info smile.gif Oi laksto mano kleckas jau, tai kita ziema teks jau is paskos begioti  lotuliukas.gif

apausit Columbia tramdomaisiais batais ir ramu, kur paliksit - netoli rasit lotuliukas.gif kita vertus bais gerai jie tiem pradedantiem vaiksciot. jie stabiluma islaiko, trauk prie žemės lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas iš patirties atsakys ax.gif
Kaži, kai vertbaudet pasibaigs sale ar vėl galios kvietimas naujiems su -15 eur ir nemokamas siuntimas nenukainotiems? g.gif

ir dar klausimas ax.gif
kiek maždaug gavosi su siuntimu į LT crocs basutės iš amazon, kur pirkot po 8 sv.? ir gal dar kas planuoja pirkti? ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite CROCS GUST Boots mergaitiskus C6 dydzio atliekamus? 4u.gif
Atsakyti
perku iš amazon.de , priimsiu vieną merginą su nedidelių pirkinio svoriu, pasidalinti siuntimą.
tanitaaa761@gmail.com tik Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 25, 11:29)

Beje GAP 30 proc nuolaida, taiko ir SALE prekėms thumbup.gif . Ir svarbiausia siuntimas nemokamai nuo 50 eur prieš nuolaidą, nė kooperuotis nereikia, galutinėj sumoj 38 eur gavos su nemokamu siuntimu thumbup.gif

Pasidalinkite prasau GAP koduku, nes man meta tik -35 proc., bet tik nuo full prise schmoll.gif WOWGAP
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 01 25, 14:23)
Pasidalinkite prasau GAP koduku, nes man meta tik -35 proc., bet tik nuo full prise schmoll.gif WOWGAP

30GAP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 25, 13:34)

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 01 25, 12:53)

ir dar klausimas ax.gif
kiek maždaug gavosi su siuntimu į LT crocs basutės iš amazon, kur pirkot po 8 sv.? ir gal dar kas planuoja pirkti? ačiū  4u.gif

Man irgi reiktu 2 poru basuciu po 8sv. Gal pirksite kuri? Aciu

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 01 25, 12:53)
ir dar klausimas ax.gif
kiek maždaug gavosi su siuntimu į LT crocs basutės iš amazon, kur pirkot po 8 sv.? ir gal dar kas planuoja pirkti? ačiū  4u.gif

po ~12eur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 25, 14:39)
visos turėjo ir pardavė, tai kažkas visgi nešioja  biggrin.gif
O aš sorelių laukių irgi su veilokų, nesu turėjusi - bet jei bus sunkūs  doh.gif Nors mums jau 4metai bus, gal paneš tuos batus  blush2.gif

mes jau trys ziemos nesiojam sniegbacius ir pasakysiu, kad tikrai nera geresniu batu musu ziemoms - ir kai salta ir kai slapdriba thumbup.gif Nera jie super lengvi, bet tikrai vaikas kuo puikiausiai paeina ir palaksto ir nereikia perdet cia su tuo sunkumu - sakyciau kokia 20% sunkesni uz ecco. Pasikeitimui, i parduotuve ir siaip padoresne vieta turim ecco.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 01 25, 14:08)
neatkels vaikas kojos su tais batais. as buvau nupirkus butent 26 dydi. Vaikui buvo metai, ir buvo tik pradejes vaiksciot. jis vos paejo. Pardaviau ir atsizegnojau. Tai buvo pries 4 metus. Nebent Columbia labai patobulino situ batu guma ta ir ji tapo puko lengvumo. Kitaip tie batai tai kazkoks kankinimo irankis. Jei nori kad vaikas niekur nedingtu toli is akiracio, galima jai apauti biggrin.gif

OMG, mano pernai 3,5m buvo 26 dydis, tai kuo puikiausiai nesiojo sniegbacius blink.gif Gal pirmai vaiko ziemai nepirkciau, bet po to tikrai nepakeiciami man jie. Teisybes delei columbia niekada neturejom, tik Kamik thumbup.gif
Atsakyti
Renku is cocooncenter.co.uk 4u.gif
Vilnius, Seb, Zverynas. Trūksta visai nedaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalauskiene: 25 sausio 2016 - 14:08