Sveikos,
Planuoju užsisakyti iš george (http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html), gal kas nori jungtis Vilniuje?
QUOTE(Edita_27 @ 2016 01 25, 13:42)
Aciu uz pasidalinta info Oi laksto mano kleckas jau, tai kita ziema teks jau is paskos begioti
apausit Columbia tramdomaisiais batais ir ramu, kur paliksit - netoli rasit kita vertus bais gerai jie tiem pradedantiem vaiksciot. jie stabiluma islaiko, trauk prie žemės
Gal kas turite CROCS GUST Boots mergaitiskus C6 dydzio atliekamus?
perku iš amazon.de , priimsiu vieną merginą su nedidelių pirkinio svoriu, pasidalinti siuntimą.
tanitaaa761@gmail.com tik Vilnius
tanitaaa761@gmail.com tik Vilnius
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 25, 11:29)
Beje GAP 30 proc nuolaida, taiko ir SALE prekėms . Ir svarbiausia siuntimas nemokamai nuo 50 eur prieš nuolaidą, nė kooperuotis nereikia, galutinėj sumoj 38 eur gavos su nemokamu siuntimu
Pasidalinkite prasau GAP koduku, nes man meta tik -35 proc., bet tik nuo full prise WOWGAP
QUOTE(R-jazz @ 2016 01 25, 14:23)
Pasidalinkite prasau GAP koduku, nes man meta tik -35 proc., bet tik nuo full prise WOWGAP
30GAP
QUOTE(Dziugile @ 2016 01 25, 12:53)
ir dar klausimas
kiek maždaug gavosi su siuntimu į LT crocs basutės iš amazon, kur pirkot po 8 sv.? ir gal dar kas planuoja pirkti? ačiū
Man irgi reiktu 2 poru basuciu po 8sv. Gal pirksite kuri? Aciu
QUOTE(Dziugile @ 2016 01 25, 12:53)
ir dar klausimas
kiek maždaug gavosi su siuntimu į LT crocs basutės iš amazon, kur pirkot po 8 sv.? ir gal dar kas planuoja pirkti? ačiū
po ~12eur
QUOTE(elizieja @ 2016 01 25, 14:39)
visos turėjo ir pardavė, tai kažkas visgi nešioja
O aš sorelių laukių irgi su veilokų, nesu turėjusi - bet jei bus sunkūs Nors mums jau 4metai bus, gal paneš tuos batus
O aš sorelių laukių irgi su veilokų, nesu turėjusi - bet jei bus sunkūs Nors mums jau 4metai bus, gal paneš tuos batus
mes jau trys ziemos nesiojam sniegbacius ir pasakysiu, kad tikrai nera geresniu batu musu ziemoms - ir kai salta ir kai slapdriba Nera jie super lengvi, bet tikrai vaikas kuo puikiausiai paeina ir palaksto ir nereikia perdet cia su tuo sunkumu - sakyciau kokia 20% sunkesni uz ecco. Pasikeitimui, i parduotuve ir siaip padoresne vieta turim ecco.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 01 25, 14:08)
neatkels vaikas kojos su tais batais. as buvau nupirkus butent 26 dydi. Vaikui buvo metai, ir buvo tik pradejes vaiksciot. jis vos paejo. Pardaviau ir atsizegnojau. Tai buvo pries 4 metus. Nebent Columbia labai patobulino situ batu guma ta ir ji tapo puko lengvumo. Kitaip tie batai tai kazkoks kankinimo irankis. Jei nori kad vaikas niekur nedingtu toli is akiracio, galima jai apauti
OMG, mano pernai 3,5m buvo 26 dydis, tai kuo puikiausiai nesiojo sniegbacius Gal pirmai vaiko ziemai nepirkciau, bet po to tikrai nepakeiciami man jie. Teisybes delei columbia niekada neturejom, tik Kamik
Renku is cocooncenter.co.uk
Vilnius, Seb, Zverynas. Trūksta visai nedaug.
Vilnius, Seb, Zverynas. Trūksta visai nedaug.