Gal kas turit MEMBERSHOP kokia nuolaida?
Aciu, nebereik
Paleido ecco batu-ale skurdokai taip ...
gal kas renkate užsakymą iš kokios nors vaistinės? prireikė tepalo, pažiūrėjau, kad jis pvz www.unserekleineapotheke.de vaistinėje kainuoja 9 eur pigiau nei pas mus
http://www.mytoys.de...3.01.22/4156324 vel sumazino kaina bet tos papildomos nuplaidos jau near
S.Oliver Vilniuje niekas neperkat, kad siuntimą pasidalint? dar galima nuolaidą susiveikt 10% lyg ir vėl pamažino Sale kainas... mielai prisijungčiau su striuke...
merginos, kurios esat pirke columbia buga set 3T ar 4T dydi, gal pamenat uz kokia kaina esat pirke ir kur?
Kaip su vertbaudet vaikiškų rūbų dydžiais? Mano merginoms bus vasarą 8 metai. Dabar ūgis apie 135 cm, tai kai pažiūrėjau ten dydžių lentelę, tai pagal juos reiktų 10 metų atitinkančių rūbų? Pakomentuokit prašau kas perkat iš ten ar atitinka, tai ką rašo?
QUOTE(Musmiryte @ 2016 01 25, 11:21)
Kaip su vertbaudet vaikiškų rūbų dydžiais? Mano merginoms bus vasarą 8 metai. Dabar ūgis apie 135 cm, tai kai pažiūrėjau ten dydžių lentelę, tai pagal juos reiktų 10 metų atitinkančių rūbų? Pakomentuokit prašau kas perkat iš ten ar atitinka, tai ką rašo?
Reikia ir vadovautis dydziu lentele, nes pagal amziu tikrai nelabai atitinka.
___
Galvoju, gal aš pati parinksiu uzsakyma http://www.vertbaudet.com/, kam butu patogu Bajoru kalvos? Jei susirinktu, pirkciau vakare (swed arba seb).
El pastas: zaliosrutos@gmail.com
Kaip su vertbaudet vaikiškų rūbų dydžiais
yra atskira Vertbaudet aptarimų tema. apstu info
QUOTE(zittute @ 2016 01 25, 10:18)
merginos, kurios esat pirke columbia buga set 3T ar 4T dydi, gal pamenat uz kokia kaina esat pirke ir kur?
ir as buciau ekinga jei kas pasialintu dabar berniukas 100 - 104 tai idomu koki jam dydi reikes kitai ziemai imti 104-110 ? ar daugiau ir kokia kaina jau tikrai gera ? nes jau kaip ir norisi kazka pirkti, bet noriu maksimalaiai sutaupyti )))))))
bendrai dukra 122 cm. perku 8 d. raso 126 ugiui. sukneliu bent jau trumpesniu tikrai nenoreciau