Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas turit MEMBERSHOP kokia nuolaida? blush2.gif
Aciu, nebereik ax.gif
Paleido ecco batu-ale skurdokai taip ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglelis: 25 sausio 2016 - 09:40
gal kas renkate užsakymą iš kokios nors vaistinės? prireikė tepalo, pažiūrėjau, kad jis pvz www.unserekleineapotheke.de vaistinėje kainuoja 9 eur pigiau nei pas mus smile.gif
Atsakyti
http://www.mytoys.de...3.01.22/4156324 vel sumazino kaina smile.gif bet tos papildomos nuplaidos jau near sad.gif
Atsakyti
S.Oliver Vilniuje niekas neperkat, kad siuntimą pasidalint? dar galima nuolaidą susiveikt 10% ax.gif lyg ir vėl pamažino Sale kainas... mielai prisijungčiau su striuke...
Atsakyti
merginos, kurios esat pirke columbia buga set 3T ar 4T dydi, gal pamenat uz kokia kaina esat pirke ir kur? 4u.gif
Atsakyti
Kaip su vertbaudet vaikiškų rūbų dydžiais? Mano merginoms bus vasarą 8 metai. Dabar ūgis apie 135 cm, tai kai pažiūrėjau ten dydžių lentelę, tai pagal juos reiktų 10 metų atitinkančių rūbų? g.gif Pakomentuokit prašau kas perkat iš ten ar atitinka, tai ką rašo?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 01 25, 11:21)
Kaip su vertbaudet vaikiškų rūbų dydžiais? Mano merginoms bus vasarą 8 metai. Dabar ūgis apie 135 cm, tai kai pažiūrėjau ten dydžių lentelę, tai pagal juos reiktų 10 metų atitinkančių rūbų?  g.gif  Pakomentuokit prašau kas perkat iš ten ar atitinka, tai ką rašo?

Reikia ir vadovautis dydziu lentele, nes pagal amziu tikrai nelabai atitinka.

___

Galvoju, gal aš pati parinksiu uzsakyma http://www.vertbaudet.com/, kam butu patogu Bajoru kalvos? rolleyes.gif Jei susirinktu, pirkciau vakare (swed arba seb).
El pastas: zaliosrutos@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 sausio 2016 - 10:28
As irgi gavau mytoys koda, lyg rubam g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 25 sausio 2016 - 10:29
Kaip su vertbaudet vaikiškų rūbų dydžiais

yra atskira Vertbaudet aptarimų tema. apstu info wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 01 25, 10:18)
merginos, kurios esat pirke columbia buga set 3T ar 4T dydi, gal pamenat uz kokia kaina esat pirke ir kur?  4u.gif

ir as buciau ekinga jei kas pasialintu smile.gif dabar berniukas 100 - 104 tai idomu koki jam dydi reikes kitai ziemai imti smile.gif 104-110 ? ar daugiau ir kokia kaina jau tikrai gera ? nes jau kaip ir norisi kazka pirkti, bet noriu maksimalaiai sutaupyti smile.gif)))))))
Atsakyti
Kaip su vertbaudet vaikiškų rūbų dydžiais? Mano merginoms bus vasarą 8 metai. Dabar ūgis apie 135 cm, tai kai pažiūrėjau ten dydžių lentelę, tai pagal juos reiktų 10 metų atitinkančių rūbų?  g.gif  Pakomentuokit prašau kas perkat iš ten ar atitinka, tai ką rašo?

bendrai dukra 122 cm. perku 8 d. raso 126 ugiui. sukneliu bent jau trumpesniu tikrai nenoreciau
Atsakyti
Merginos, gal yra kam buve kad mytoys idetu ne tuos batus? Vietoj zieminiu crocsu idejo kazkokius paprastus... parasiau jiems laiska i service... idomu kokia pas juos politika? Gal susidurete...taip susinervinau...
Atsakyti