Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wicked @ 2016 01 24, 10:49)
10% nuolaida Amazon.fr - 10WEEKEND 4u.gif

MyToys 30% nuolaidos kodukas, galioja drabužiams ir batams, iki sausio 30, 500€ limitas... perleisiu renkančiai 4u.gif

Jungciausi, jeigu kas nupirktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 01 23, 23:24)
Užsakyti ugg iš Amazon.com pavyko sena palankia kaina. Amazon panaudojo savo triuką - jei ilgai žiūri į tą prekę, jie pakelia kainą. Gerai, kad kitam lange buvau įsimetusi batus sena kaina į krepšelį ir jo kopiją išsiunčiau tarpininkei. ji iš kito IP užsakė palankia kaina.

Jėga! Pasirodykite kai gausite. Labai ir aš noriu tokių ar panašių kitiem metam. Su tais vailokais į darbą nekažką atrodau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 24, 11:49)
10% nuolaida Amazon.fr - 10WEEKEND 4u.gif

MyToys 30% nuolaidos kodukas, galioja drabužiams ir batams, iki sausio 30, 500€ limitas... perleisiu renkančiai 4u.gif

Man amazon.fr kazko negaliojo tas kodas vakar sad.gif
Nors gal pardavejas ne amazon buvo....

Atsakyti
Gal kas iš šiauliečių norėtų pasikooperuoti nemokamam siuntimui iš chiaseklos.lt ? Siunčia nemokamai nuo 19,99eur.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 24, 10:21)
Cia dabar kas per naujienos, brokuota bet kokia preke grazinti galima ir grazina pinigus. Kam cia toks ereziju skleidimas.

O jetau, niekas cia ereziju neskleidzia, o klausia nuomoniu kas turejo reikalu su varle.lt.
Paieskojau atsilipiemu, pats pirmas psl fb-kruva blogu atsiliepimu, tai gal jus nesierezinkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 24 sausio 2016 - 11:12
QUOTE(JMD @ 2016 01 24, 12:00)
Jėga! Pasirodykite kai gausite. Labai ir aš noriu tokių ar panašių kitiem metam. Su tais vailokais į darbą nekažką atrodau biggrin.gif

Būtinai. Aš į darbą tik su suknelėm vaikštau, tai man vailokai irgi netinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 01 24, 12:11)
O jetau, niekas cia ereziju neskleidzia, o klausia nuomoniu kas turejo reikalu su varle.lt.
Paieskojau atsilipiemu, pats pirmas psl fb-kruva blogu atsiliepimu, tai gal jus nesierezinkit.

Bet gal ten kitos situacijos, gal islindo kazkokie defektai naudojant, atsirado mechaniniu pazeidimu ir tt.
Atsiliepimu priraso ir visisku absurdu.
Aisku, LT ne USA, cia tikrai dar ta grazinimo politika keista, o paprasta zmogu ir nudurnina, pati esus susidurus, kai nunesiau visai neseniai kai ka i maxe, sako - negalima, eilines pardavejos. Paprasiau nenusineket ir pakviest kazka is auksciau - tai be zodziu prieme.
As tiesiog darau isvada, kad 90 proc LT parduotuviu nenoriai daro grazinimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 sausio 2016 - 11:20
QUOTE(Sense @ 2016 01 24, 11:11)

As turejau reikalu su varle (Siauliuose). Norejau grazinti netikslu termometra. Sako mes siusime patikrai ir jei bus blogas pakeisime i kita. As sakau kito nenoriu, grazinkite man pinigus. Kiekvienas klientas gali grazinti netikusia preke per 14 dienu. Tikrai nebuvo paprasta atgauti pinigus
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 24, 12:19)
As turejau reikalu su varle (Siauliuose). Norejau grazinti netikslu termometra. Sako mes siusime patikrai ir jei bus blogas pakeisime i kita. As sakau kito nenoriu, grazinkite man pinigus. Kiekvienas klientas gali grazinti netikusia preke per 14 dienu. Tikrai nebuvo paprasta atgauti pinigus

Nes elektronikos prekiu negalima grazinti, nebent brokas, o tada jau keiciama preke. Jei Jusu elektroninis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 sausio 2016 - 11:23
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 24, 11:19)
As tiesiog darau isvada, kad 90 proc LT parduotuviu nenoriai daro grazinimus.

Tai as apie ta pati. Radau pas juos preke pigiau nei kitur ir pagalvojau kodel? gal brokuotus parduoda ar kokius nekondicinius. (zinau zinau, kainos skirias, bet ne apie tai)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 24, 11:23)
Nes elektronikos prekiu negalima grazinti, nebent brokas, o tada jau keiciama preke. Jei Jusu elektroninis.

Tai kad pas juos beveik visos prekes elektronika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 24, 12:29)
Tai kad pas juos beveik visos prekes elektronika wink.gif

Vat ir atsakymas, kodel sudetinga su grazinimu cool.gif
Atsakyti