Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(evora @ 2016 02 06, 01:07)
Dar nepridavinėjau, bus pirmas kartas. Lig šiol išdalindavau visiems kas norėdavo. Bet į išdalintų vietą atsiranda naujas mailius ir reik galvoti kur dėti.
Net ir negalėčiau pasakyti kiek dabar jiems mėn. Neužfiksavau, kai gimė. Reiktų ilgai paieškoti ankstesnėse temelėse, atrodo gyriausi, kad virš pusantro šimto plaukioja. Auga, tai tikrai skirtingai. Yra keli suskiukai, kurie taip ir liks nykštukais.
Įkeliu  sausio 15 d. darytą foto-vėliau nebefotografavau. Pozuoti nemėgsta, duodasi  kaip uraganas.

user posted image]My Webpage[/URL]

As noriu! smile.gif jei galima smile.gif
Jei neklystu, mes abi siaulietes...
Atsakyti
Dar nepridavinėjau, bus pirmas kartas. Lig šiol išdalindavau visiems kas norėdavo. Bet į išdalintų vietą atsiranda naujas mailius ir reik galvoti kur dėti.
Net ir negalėčiau pasakyti kiek dabar jiems mėn. Neužfiksavau, kai gimė. Reiktų ilgai paieškoti ankstesnėse temelėse, atrodo gyriausi, kad virš pusantro šimto plaukioja. Auga, tai tikrai skirtingai. Yra keli suskiukai, kurie taip ir liks nykštukais.
Įkeliu  sausio 15 d. darytą foto-vėliau nebefotografavau. Pozuoti nemėgsta, duodasi  kaip uraganas.

O miki mousai bigsmile.gif grazi spalva thumbup.gif ziaunos tokios ryskios.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 02 06, 10:45)
O miki mousai  bigsmile.gif grazi spalva  thumbup.gif ziaunos tokios ryskios.

Turėjau tų Miki mousų porelę. Patins toks sexovas pasitaikė, kad patelka nebeatlaikius per akvos kraštą iššoko. Ir dar taip nelaimingai pataikyk-tiesiai į angą spintelės, kur visokie laidai, žarnelės iškaišioti. Krito ir nukrito už spintelės, niekaip išimti. Dar ilgai ten spurdėjo vargšelė ir man liūdna visą dieną buvo. Bet katėms sujudimas -vaikščiojo aplink spintelę krebždesį išgirdę. Dar ilgai ateidavo pasitikrinti ar nekrebžda kas.
Dabar našlys šefuoja oranžines dvi patelkas. Veja visus kitus konkurentus aršiai šalin. Patelkoms, jei nenori turėti reikalų, kanda į papilvę, bet savo pasiekia. Už tai tie Miki mousiukai pradėjo įgauti gelsvą ar net oranžišką atspalvį. Gražūs, bet nėra visai gryni savo veislės atstovai. Pasilikau 4 pačius gryniausius, jau seniai didžiajame akve duodasi.

Papildyta:
QUOTE(mylima2007 @ 2016 02 06, 09:54)
As noriu! smile.gif jei galima smile.gif
Jei neklystu, mes abi siaulietes...

O tai gi buvau siūliusi! g.gif

Rašau tuoj savo duomenis į a.ž. Laukiu.
Atsakyti
Ot, atėjo į mano galvą nušvitimas!!!!! doh.gif

Kai domėdavaus, kodėl mano peciliukų toks keistas Miki Mousų vardas, vis negaudavau jokio paaiškinimo, tik pečių trūkčiojimus. Dabar pati sumąsčiau kodėl. Prie jų uodegos dėmelės panašios į peliuko Mikio galvutę paguldytą horizontaliai.
Pasirodo, kad dabar visas mano peciliukų pulkas Mikei, nes visur sexiškasis tėvelis atsižymėjęs. lotuliukas.gif

Dar pagalvojau, kad reiktų kur nors gauti mėlynųjų pecilijų. Visai man patiko jų šalta mėlyna spalvytė. Bet laikyti jau tikrai reiktų atskirai nuo kitų spalvų pecilijų, nes velniai žino kokių hibridų atsirastų.
Tik neteko man jų Šiauliuose matyti. Na, gal kas užveš iš lenkų pusės.
Mėlynieji-pasigrožėjimui. thumbup.gif

Atsakyti

koks grozis ,pas mus nieko panasaus pardese nera,kaip gaila kad jus toli lekciau pirkti iskart thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emile3: 06 vasario 2016 - 16:10
QUOTE(evora @ 2016 02 06, 15:21)
Ot, atėjo į mano galvą nušvitimas!!!!! doh.gif

Kai domėdavaus, kodėl mano peciliukų toks keistas Miki Mousų vardas, vis negaudavau jokio paaiškinimo, tik pečių trūkčiojimus. Dabar pati sumąsčiau kodėl. Prie jų uodegos dėmelės panašios į peliuko Mikio galvutę paguldytą horizontaliai.
Pasirodo, kad dabar visas mano peciliukų pulkas Mikei, nes visur sexiškasis tėvelis atsižymėjęs.  lotuliukas.gif

Dar pagalvojau, kad reiktų kur nors gauti mėlynųjų pecilijų. Visai man patiko jų šalta mėlyna spalvytė. Bet laikyti jau tikrai reiktų atskirai nuo kitų spalvų pecilijų, nes velniai žino kokių hibridų atsirastų.
Tik neteko man jų Šiauliuose matyti. Na, gal kas užveš iš lenkų pusės.
Mėlynieji-pasigrožėjimui. thumbup.gif

lotuliukas.gif as darbe kai turiu laiko vis youtube kanors ziuriu, tai jau zinojau kodel taip vadinami, uztat ir pastebejau, nes nebuciau prisiminus biggrin.gif
Laaaabai melyni wub.gif
as dar vis paziuriu i juodus kardonesius, grazuciai man jie tokie smile.gif tik jau litru ziauriai reikia daugiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 02 06, 16:09)
koks grozis ,pas mus nieko panasaus pardese nera,kaip gaila kad jus toli lekciau pirkti iskart  thumbup.gif

Aš juos neparduodu, o dalinu už dyką.
Papildyta:
QUOTE(*Carma @ 2016 02 06, 16:14)
as dar vis paziuriu i juodus kardonesius, grazuciai man jie tokie smile.gif tik jau litru ziauriai reikia daugiau sad.gif

Ir juodas fonas netinka, nes sunkiai beįžiūrimi.
Didžiajam akve dėl tos priežasties ir dėjau tamsiai mėlyną foną-skaliarai juodi ir trispalviai geriau matos. O jų labiausiai ir norėjau. Patinka, kad kiekvieno margumas individualus, galima lengvai atskirti. Balti štai plaukioja-gražūs, bet visi vienodi.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 02 06, 17:01)
Aš juos neparduodu, o dalinu už dyką.
Papildyta:
Ir juodas fonas netinka, nes sunkiai beįžiūrimi.
Didžiajam akve dėl tos priežasties ir dėjau tamsiai mėlyną foną-skaliarai juodi ir trispalviai geriau matos. O jų labiausiai ir norėjau. Patinka, kad kiekvieno margumas individualus, galima lengvai atskirti. Balti štai plaukioja-gražūs, bet visi vienodi.

Ir gruntas turbut smile.gif
Keista, bet ir man skaliarai pradejo visai simpatizuot, nors anksciau kazkaip visai nepatiko g.gif

Siandienos pirkinys:
user posted image
Atsakyti
Jei visas pirkai, tai oho pirkinukas thumbup.gif
Bet spėju tik priekinę tamsiai rudą-irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 02 06, 17:59)
Jei visas pirkai, tai oho pirkinukas thumbup.gif
Bet spėju tik priekinę tamsiai rudą-irgi thumbup.gif

Didziausia biggrin.gif ampuliarijas pirkus, bet jau seniau, pasimainiau dar rusvas i geltonas. O visos kitos buvo su akva biggrin.gif
Ta tylomelanija juokingai sliauzia, atrodo kad sokineja darydama prisitraukimus biggrin.gif
Atsakyti
Graži, bet ir nemaža, šamukas tokio pat dydžio. Šiauliuose tokių nemačiau, bet ir neklausinėjau specialiai.
-------------------------------------
Nu, blyn, prasidaviau po didįjį akvą apie pusvalandį, bet norimos pecilijos nepagavau. Štai ką reiškia džiungles doh.gif įsiveisti.
Atsakyti
Sveikos žuvyčių mylėtojos,
Planuoju įsijungti į jūsų būrį. Akvos nesu turėjusi. Vyras užsimanė būtinai 120×40×60 matmenų akvariumo. Sakykit, ar būtų lengviau pradedantiesiems auginti ciklidus ar gyvavedes žuveles.
Atsiprašau jei klausimas kvailokas,bet mes šioje srityje nieko nesigaudom. 4u.gif
Atsakyti