Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Carma @ 2016 03 31, 10:10)
O koks vaizdas buvo dar pries sitas foto?
Pradejau galvot apie mieliu co2  g.gif idomu pabandyt butu, detaliu is kinu uzsisakyciau, ir noretusi naudot tik 1 buteli  g.gif

Dar prieš šitas buvo kitas akvariumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 03 30, 22:35)
Ten berods, 25 kilogramai buvo biggrin.gif. Decoline brown gruntas. Mano akvariumas 90 cm ilgio ir 40 cm pločio. Matai, kokiu sluoksniu pasidengia. Augalai augo normaliai. Nei per greit, nei per lėtai. Iš atliekamų augalų, tai galiu duot reineckii, paparčių, pelios atgnybt (bujoja kaip koks lašinys jau lotuliukas.gif ) hemiantus glomeratus galiu paskabyt iš mažojo akvariumo. Bet nebus dideli kiekiai 4u.gif

Labai gražus tavo akvariumas, pavyzdys daugeliui čia temelėje. wub.gif
Mano 10 cm ilgesnis, bet manau turėtų užtekt to grunto. Žolikių šiek tiek veislei užteks, nereik didelių kiekių, gal po restarto pagerės padėtis, dabar tai net samana išnyko, nors kažkada bujojo kaip pasiutus....

Gal kuri turit lotosą ? Norėčiau vėl augint. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2016 03 31, 11:06)
Labai gražus tavo akvariumas, pavyzdys daugeliui čia temelėje.  wub.gif
Mano 10 cm ilgesnis, bet manau turėtų užtekt to grunto. Žolikių šiek tiek veislei užteks, nereik didelių kiekių, gal po restarto pagerės padėtis, dabar tai net samana išnyko, nors kažkada bujojo kaip pasiutus....

Gal kuri turit lotosą ? Norėčiau vėl augint.  ax.gif

Turiu porą nupiepusių biggrin.gif. Kūdikių, ta prasme. Bliūde guli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 03 31, 10:07)
Turiu porą nupiepusių biggrin.gif. Kūdikių, ta prasme. Bliūde guli mirksiukas.gif

Noriu jei pasidalinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2016 03 31, 12:05)
Noriu jei pasidalinsi  smile.gif

Visad prašom 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reik tamsių ancitrusiukų ir raudonpilvių papūgėlių Klaipėdoje, galiu pasidalint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2016 03 31, 13:23)
Gal kam reik tamsių ancitrusiukų ir raudonpilvių papūgėlių Klaipėdoje, galiu pasidalint  mirksiukas.gif

Gal man reikia pulcherių g.gif Pagalvosiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 31 kovo 2016 - 13:30
gal kas turite nedideli nuo 10 ltr akvuka Klaipeda ,Silute ,Silale,Taurage butu pakeliui smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi i jusu buri, tikiuosi priimsite 4u.gif dabar turiu 56 l akvariumuka, kuriame plaukioja jaunuciai ramireziai ( paprastuju potele, 3 ballon ir 3 blue neon), akvariumas zinoma jiems per mazas, bet jis laikinas, iki rudens planuojama, kad jau persikels i apie 350 l akva(150x50x50). Su naujojo akvariumo irengimu ir kyla daugybe klausimu ,nes norisi padaryti viska gerai. Visu pirma nesinori lakstyti su kibirais, tai domiuosi savaiminiu nutekejimu, vadinamu pratoku biggrin.gif iki akvos bus atvestas vanduo ir kanalizacija, bet va klausimas,ka paskui daryt,vieni tiesiog viena slangele imete i akva kur iteka saltas vanduo,kitam gale,isgreze skyle akvariume pajunge i kanalizacija slangele ir viskas-paprasciau nebuna. kiti sudetingai daro,per elektronika,su pludelem,jei kartais pakiltu vanduo-atsijungia viskas,taip jau tikrai nepavyks patiems. Dar maciau,kad kiti,per kazkokiuis filtrus vandeni paduoda i akva... variantu daugybe, o kai su tuo nesusidures,tai sunku issirinkti kas geriausia. Nenorime kviesti, samdyti meistus, kazkaip patys padarysim, tai gal kasgalit pasidalinti patirtim, gal domejotes, pasidare esat ar turit kokiu schemu, na ko reiktu paprasciausiam variantui?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 03 31, 13:29)
Gal man reikia pulcherių g.gif Pagalvosiu g.gif

OK, jei reiks, sakyk. Taviškių palikuonys pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Naui namai kai baigsime šituos smile.gif http://www.supermama...0#entry70526475
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 31 kovo 2016 - 17:32
Labas Noreciau ancitrusiuku jei dar turit. Kokia butu kaina, ir kur jus rasti?
Atsakyti