Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(LEXUS14 @ 2016 03 27, 15:54)
Na šis puslapis kur nuoroda daviau yra mano. Veliau gal koki spec. forumiuka sukursiu.  blush2.gif Gal kas noretu?

Peržiūrėjau ir pagalvojau, kad pats ir sugalvojai. Na, informacinėse technologijose veltui laiko neleidai.
Ką keisčiau?
Gražūs kalnai, bet jei rašai apie akvariumų pasaulį, reikia geriau nuotraukos su patraukliu akvos vaizdeliu.
Jei forumas tavo-trūksta prisistatymo apibūdinančio tavo idėją, o gal ir pora žodžių apie tave, kai kas net foto deda.
Nežinau tiksliai tokių internetinių dalykėlių, bet ar nepažeidi kokių nors teisių, įdėdamas nukopijuotus tekstus iš kitų forumų ar parduotuvių tinklalapių? Čia juk ne sau medžiagėlę renki ar cituoji, bet imi kaip forumo plačiam naudojimui.
Ir paskutinis pagerinimas-tik tau ir į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 27, 17:14)
Peržiūrėjau ir pagalvojau, kad pats ir sugalvojai. Na, informacinėse technologijose veltui laiko neleidai.
Ką keisčiau?
Gražūs kalnai, bet jei rašai apie akvariumų pasaulį, reikia geriau nuotraukos su patraukliu akvos vaizdeliu.
Jei forumas tavo-trūksta prisistatymo apibūdinančio tavo idėją, o gal ir pora žodžių apie tave, kai kas net foto deda.
Nežinau tiksliai tokių internetinių dalykėlių, bet ar nepažeidi kokių nors teisių, įdėdamas nukopijuotus tekstus iš kitų forumų ar parduotuvių tinklalapių? Čia juk ne sau medžiagėlę renki ar cituoji, bet imi kaip forumo plačiam naudojimui.
Ir paskutinis pagerinimas-tik tau ir į a.ž.

Nu vienas puslapis užsidarė iš kurio ėmiau medžiaga tai akvariumas.weebly.com taigi liko tik mano archyve. Čia nevisa medžiaga nukopijuota o tik jos dalis. smile.gif O dėl forumo tai irgi apgalvojau jo planus ir butinai apsvartysiu tavo pasiūlyma ir greitu metu bus naujas postas pirmame puslapyje. smile.gif o dėl kalnu tai pakeisiu į žuvų pasaulį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 27 kovo 2016 - 16:21
QUOTE(Lina04 @ 2016 03 27, 14:37)
Man turguje sake kad tas kamuoliukas- tai gyvasis filtras.  ax.gif  O jis ka nors daro gero akvariumui ar cia tik siaip sau? 4u.gif  g.gif

Sako taip, bet realiai tai nezinau kaip reiketu tai pastebet g.gif

QUOTE(evora @ 2016 03 27, 15:55)
Man tas kamuoliukas toks nelabai prie realistinio vandens kampelio-per daug dirbtinai dekoratyvus. Bet darant Stouhendžą, visai tiktų prie panašios formos kukulinių akmenų. Net labai intriguojančiai galima būtų spalvomis ir formomis sužaisti. Dar kokio anubio nana ir liux vaizdelis.

Bet, kad čia kažkoks siūlinis dumblis g.gif -nu, naujiena buvo blush2.gif
Gyveni ir stebiesi gamtos stebuklais.

Galima juos ir isardyt ir istiest "pieveles", idomiau gal atrodytu.
Atsakyti
O man siaip visai nieko atrodo. Zalias svelnus kamuoliukas. biggrin.gif Kad zuvys neliudetu, kai nakti miegam jos futbola galetu zaist... biggrin.gif Nors as taip pat tokio uzsimaniau... smile.gif
Atsakyti
Sveiki kazkur skaiciau kad kiti akvariumistai i akvariumus retkarciais druskos ideda i vandeni bet kabai nedaug. Sako kad tada visas akvariumas dezinfekuojasi. Tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 03 27, 23:32)
Sveiki kazkur skaiciau kad kiti akvariumistai i akvariumus retkarciais druskos ideda i vandeni bet kabai nedaug. Sako kad tada visas akvariumas dezinfekuojasi. Tai tiesa?

Yra tik vienas kitas augalas, kuris mėgsta sūresnį vandenį. Šiaip druska dedama turint įtarimų dėl kažkokios ligos kaip dezinfekcinė-profilaktinė priemonė. Arba parsinešus naują žuviuką, augalą įmerkia į atskirą indą su padruskintu vandeniu. Nėra jokio reikalo visą laiką akvariumo vandens sūdyti.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 28, 01:06)
Yra tik vienas kitas augalas, kuris mėgsta sūresnį vandenį. Šiaip druska dedama turint įtarimų dėl kažkokios ligos kaip dezinfekcinė-profilaktinė priemonė.  Arba parsinešus naują žuviuką, augalą įmerkia į atskirą indą su  padruskintu vandeniu. Nėra jokio reikalo visą laiką akvariumo vandens sūdyti.

Tai sakau kad retkarciais. Mano gupijos patinui prie analinio peleko du taskai atsirado kai imeciau i padruskinta vadneni jie isbluko ir ant virsutinio peleko tokie juodos linijos. Kas tai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 03 28, 08:55)
Tai sakau kad retkarciais. Mano gupijos patinui prie analinio peleko du taskai atsirado kai imeciau i padruskinta vadneni jie isbluko ir ant virsutinio peleko tokie juodos linijos. Kas tai galetu buti?

Juodos linijos galėjo atsirasti ir kaip natūraliai genetinis dalykas. Štai mano raudonas pecilijos patinas, prieš 4 mėn. pirktas visiškai raudonas. Bet prieš kelias savaites uodegos dalyje atsirado juodų linijyčių. Vadinasi, jo mamytė ar tėvelis, galėjo būti su juoda uodega ar net ir ne raudonos spalvos. Atsigimti gali net į ketvirtą kartą-prosenelį. Čia panašiai gali atsitikti daugumai gyviem padaram, net žmonėms. Paskui tėtuks vaikšto susirūpinęs į ką jo vaikas panašus ir įtartinai dėbso į kaimynus-o gal žmonelė buvo neištikima? Bet pasklaidžius šeimos albumą, randi prosenelio nuotrauką ir... nušvinta veidelis.
Kiek atsimenu, ar ne 10 klasėje mokykloje per biologijos pamoką to moko. Dar ir uždavinukai genetiniam paveldimumui nustatyti buvo.

Apsižiūrėk, ar natūraliai tos raudonos linijos atrodo. Jei kils įtarimas, kad NE, reiktų foto kelti. Tada visi bandysim padėti.
Tik jei kompas sugedęs, tai nuotraukos gali išeiti per kitą techniką keliant -milžiniškos. Gal geriau palauk, kol pataisys.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 28, 10:13)
Juodos linijos galėjo atsirasti ir kaip natūraliai genetinis dalykas. Štai mano raudonas pecilijos patinas, prieš 4 mėn. pirktas visiškai raudonas. Bet prieš kelias savaites uodegos dalyje atsirado juodų linijyčių. Vadinasi, jo mamytė ar tėvelis, galėjo būti su juoda uodega ar net ir ne raudonos spalvos. Atsigimti gali net į ketvirtą kartą-prosenelį. Čia panašiai gali atsitikti daugumai gyviem padaram, net žmonėms.  Paskui tėtuks vaikšto susirūpinęs į ką jo vaikas panašus ir įtartinai dėbso į kaimynus-o gal žmonelė buvo neištikima? Bet pasklaidžius šeimos albumą, randi prosenelio nuotrauką ir... nušvinta veidelis.
Kiek atsimenu, ar ne 10 klasėje mokykloje per biologijos pamoką to moko. Dar ir uždavinukai genetiniam paveldimumui nustatyti buvo.

Apsižiūrėk, ar natūraliai tos raudonos linijos atrodo. Jei kils įtarimas, kad NE, reiktų foto kelti. Tada visi bandysim padėti.
Tik jei kompas sugedęs, tai nuotraukos gali išeiti per kitą techniką keliant -milžiniškos. Gal geriau palauk, kol pataisys.

Ačiū. Bet prie pilvobuvo du juodi taskai. Ir ta gupija nakti sviecia neonu niekada neturejau gal mama gupija galejo buti isprevartauta zoo parduotuvej nes kartu kiek atsimenu jos plaukikjo su neonais gupijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 28 kovo 2016 - 11:59
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 03 28, 11:59)
Ačiū. Bet prie pilvobuvo du juodi taskai. Ir ta gupija nakti sviecia neonu niekada neturejau gal mama gupija galejo buti isprevartauta zoo parduotuvej nes kartu kiek atsimenu jos plaukikjo su neonais gupijos?

Gupija gyvavedė, o neonas neršia ikrais. Reiškia, jos negali kryžmintis. Gupijos neoninis blizgesys būna ne pas vieną žuvytę.
Turbūt apie tai kalbėjai-

user posted image]My Webpage[/URL]user posted image]My Webpage[/user posted image]My Webpage[user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Jei naktį šviečia, tai gal fosforu šeri biggrin.gif . Neonai prievartautojai lotuliukas.gif. Arvydai, greičiau parsirask jau doh.gif biggrin.gif

Ir, beje, neonai naktį nešviečia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 28 kovo 2016 - 13:17
Sveiki, žinau kad jau ne kartą klausta ir buvo atsakyta, tiesiog tuo metu buvo neaktualu, o po žuvelių padidinimo akvariume šiandien užmačiau baltus taškiukus ant savo klouniukų, kol dar tik pradžia priminkit man prašau gydymą, kartą jau manų ligą apturėjau gydžiau vaistais ampulėmis iš zoo parduotuvės, bet daugelis žiūriu gydot druska, gal pasidalintumėte patirtimi kaip su ja reikia gydyt? ačiū
Atsakyti