Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Carma @ 2016 03 23, 14:29)
Turbut bus apie menesio  g.gif as su molem lyginu, nors kitos ir tik gime panasiai buna tokio dydzio  g.gif
Pas mane moliu jaunimas sunkiai isgyvena kazkodel, o gupkiu dar kolkas 100% jau lygtai spalva nori rysketi.

Pas mane yra moliuku dvieju kadenciju ir peciliuku tarpe ju...nu tai sakyciau moliukai kone dvigubai didesni to paties amziaus.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 23, 13:45)
Pas mane yra moliuku dvieju kadenciju ir peciliuku tarpe ju...nu tai sakyciau moliukai kone dvigubai didesni to paties amziaus.

Nesigincysiu smile.gif nes moliu ir gupiju mailiu tik aiginus. Bet gupijos kazkaip irgi staigiai auga, bet i ilgi daugiau nei i mase.
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 03 22, 22:21)
sveikos , as vel su klausymeliu mano pecilijos jaunikliai jau savaites  thumbup.gif ,nugaiso gal 3.Bet klausymelis ,nes jau pamirsus kiek trunka kol tie maziai pasiekia bent 1 cm dydi blush2.gif

Gruodžio 25 d. neršė raudona pecilija. Dabar jos vaikiukai plaukioja su dičkėm 40 ltr. akvoje. Didžiausias peciliukas 1,8 cm., visi kiti apie 1,5 cm.
Dydis tos pačios vados peciliukų labai skiriasi. Nors gimsta visi vienodi. Drakošos- iš karto yra maždaug trečdalis, kuris auga greičiau, prie maisto greitesni ir šiaip šustresni. Lūzeriai būna viens kits-tie patys mažiausi, kokiom poniškom sąlygom begyventų. Dauguma-standartinės vidutinybės.

Akve perkeltieji ir yra tie ,,drakošos''.
Nepasakyčiau, kad greit augtų.
Atsakyti
Net ejau su metru matuot gupiju biggrin.gif
Preliminariai, bus jau apie 1 cm, gal ir su trupuciu kitos, o issipereje kovo 3 d. bet sakau ju uodegos tokios ilgenes g.gif

Tiesa dar maciau zuvi "drambliuka" (Peters' elephantnose fish)
toookia idomi thumbup.gif youtube galima pamatyt.
Atsakyti
Bežiopsant į žuvytę-drambliuką, akys užkliuvo už Macropodo. Man jie labai gražūs, tik visai nebematau pardavime. Tarybiniais laikais nebūdavo gaidelių, bet macropodų kiekvieną turgaus šeštadienį galėjai nusipirkti.
Norėčiau dar kelis įsigyti. Gal kur matėte?

user posted image]My Webpage[/URL]

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 23, 23:51)
Bežiopsant į žuvytę-drambliuką, akys užkliuvo už Macropodo. Man jie labai gražūs, tik visai nebematau pardavime.

čia lyg yra:
http://zuvytes.com/l...makropodas.html
Atsakyti
Mano akvariumas papildytas dar keliais augaliukais - pludena ir kopustu.
Vis kazkas naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 03 25, 06:47)
Mano akvariumas papildytas dar keliais augaliukais - pludena ir kopustu.
Vis kazkas naujo smile.gif

Pas mane greit juos sueda doh.gif
Dar su ilgom saknim, gal kazkiek ilgiau pabus...

Vakar vandeni keiciau, nes galvoju savaitgali nebus kada, tai guramiai tokie faini su savo "siuliukais" rankas man ciupinejo, drasus tokie biggrin.gif idomu juos stebet, pasipesa kolkas lengvai, pasivaiko tarpusavyje smile.gif itariu 2 pateles pas mane, nebent dar augant keisis pelekai.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 25, 10:05)
Pas mane greit juos sueda  doh.gif
Dar su ilgom saknim, gal kazkiek ilgiau pabus...
Vakar vandeni keiciau, nes galvoju savaitgali nebus kada, tai guramiai tokie faini su savo "siuliukais" rankas man ciupinejo, drasus tokie biggrin.gif idomu juos stebet, pasipesa kolkas lengvai, pasivaiko tarpusavyje smile.gif itariu 2 pateles pas mane, nebent dar augant keisis pelekai.

O aš vakar svečius priiminėjau, avansu Velykas švenčiau. drinks_cheers.gif
Tai žmoniškai apie nieką kitą nepaplepėjom, o tik apie akvariumus. Jau, jau bobelinę tik pakeliam ir... žiūrėk, žiūrėk koks tas...o ką daro...matai koks... doh.gif

Šiandien vežiau augaliukus į ,,Amaniją", gavau paskaityti Sergejaus Ermolajevo knygą apie augalinį akvariumą. Parašyta rusų kalba, 78 pusl. dydžio, bet jau nebedaug liko perskaityti. Radau įdomių praktinių smulkmenų, kurių nebuvau žinojusi ar girdėjusi.

O mano sraigės-žudikės šauniai pasidarbavo. Visokių okupantų akvoj per pus sumažėjo. Melanijoms nebereikia prieš lempas degintis, tupi ant dugno ir grunte, tik viena kita aukščiau užlipti bando.
Pasiteisino mano strateginis planas A thumbup.gif

Na, ką kovo 27 d. Velykos ir... Arvydui banas baigiasi.
Pasiruoškim damos garsioms ovacijoms- vadas grįžta.
Atsakyti
O kodel Arvyda vis uzblokuoja?

Beje, svarstau apie rasboras...ka manot? Gal kas turejot, is patirties kokiu pastebejimu turit?
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 03 26, 07:56)
*O kodel Arvyda vis uzblokuoja?

**Beje, svarstau apie rasboras...ka manot? Gal kas turejot, is patirties kokiu pastebejimu turit?

* drinks_cheers.gif norėjau to paties klausti lotuliukas.gif

** Kaimynė laiko, - tai taikios būrinės nekonfliktuojančios žuvytės sakė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 03 26, 07:56)
O kodel Arvyda vis uzblokuoja?
Beje, svarstau apie rasboras...ka manot? Gal kas turejot, is patirties kokiu pastebejimu turit?

Užbanija, kai liežuvis ima pirmauti prieš protą. Na, dar yra visuotinai priimtinos kultūringo bendravimo taisyklės. Jei kam pritrūksta supratimo, tai ir pamoko-padeda atšalti. Čia visuose forumuose tas galioja.

------------------------------------------------------------------------

Rasboros šaunios žuvikės thumbup.gif
Myliu jas, bet neturiu kur laikyti. Bet jei laikyti, tai 10 būrelį. Va, tada vaizdelis. Taikios, judrios, mažos, simpatiškos...
Atsakyti