QUOTE(Onoff @ 2016 03 21, 13:25)
Grazia diena merginos
nu as su tom zuvim vel, padesit tikiuosi
isitaisem keturias rasboras, kur viena is jusu rekomendavo, gaidi, viso 5 zuvys. Sita dar galvojam apie Cherry Barb
Puntius titteya , bet juos raso minimum tris galima auginti, ar neperdaug bus tu zuvu? Arba dar norim poros tu nykstukiniu guramiu. Tai jei turim 5 ar galim dar kokia 2/3 isigyt ar per anksta? 30 litru pas mumis
As ziureciau i bendra vaizda, jei nera dar misraines, gal nemaisytu dar porele
QUOTE(Prometėja @ 2016 03 21, 22:55)
Sveiki!
Kalbant apie lempas tai mes irgi naują nusipirkom, nes komplekte buvusi tik iš vienos vietos švietė, - viduryje lb šviesu buvo, o va iš kampų tamsuma... dabar per visą akvą iš trijų taškų šviečia.... bet va man irgi kažkodėl lyg žalsviau atrodo (nors lempa pati neatrodo kad žaliai šviestų)... Ir labai biesina, kad vanduo vis dar drumstas akve, - zoo parduotuvėj sakė, kad čia dėl to, kad "jaunas"akvariumas
Tikiuosi susitvarkys greičiau ir tai
Dar dėl augalų norėjau jūsų patarimų
Mano turbūt per stambus gruntas? - nes nu labai mėgsta augalai iškilti į paviršių, - dėl to aplink kiekvieną jų turiu nemažą krūvelę supilti
Dėl to tankiai šalia vienas kito susodinti augalai man kol kas misija neįmanoma atrodo
Kaip jūs taip susodinat, kad neiškyla?
Dar vis ir apie tuos lialiusus mąstau, - kaip manot,- sugyventų su gaideliu?
Bent ne pas mane viena zalia
Dar mastau gal nuo kopustu gali zalsva but...
Gerai patare del sodinimo evora.
O del kitu zuvyciu priklauso nuo gaidelio. Maniskis pasiputes i guramius ziurejo, bet dabar jau nebekreipia demesio, ir dar jie greiti kai nori, tai pabegtu tikrai.