Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(mylima2007 @ 2016 01 26, 22:03)
Nusemiu, nes nusiurbejo kolkas neturiu. Svarstau ar labai reikalingas daiktas. Darbe kolege turi 500l akvariuma, uzsiima tuo daug metu, sake nusiurbejo nenaudoja. Sake nuseda i pievele viskas, kaip trasa darosi. Ir filtras sutraukia.
O kas toj zarnelej uzsikisa? Kur ten atkreipt demesi?

Na, kai akvariumas isivaziaves, geras filtras, daug zoles ir ne per daug zuvu, gal ir galima sau leist nesiurbt...Bent jau man tai nepamainomas dalykas .

Uzsikemsa tas juodas "pypsiukas", ant kurio oro padavimo zarnele uzmauta...tada filtras paduoda vandeni, bet be deguonies..nesimato burbuliuku.

Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 01 26, 21:43)
Na, kai akvariumas isivaziaves, geras filtras, daug zoles ir ne per daug zuvu, gal ir galima sau leist nesiurbt...Bent jau man tai nepamainomas dalykas .

Uzsikemsa tas juodas "pypsiukas", ant kurio oro padavimo zarnele uzmauta...tada filtras paduoda vandeni, bet be deguonies..nesimato burbuliuku.

Ach mat kaip. Pas mane burbuliuoja kaip burbuliaves.
Ir ta vidine kempine kas savaite praskalauju.. nu niekas ten nesusirenka. Keli nesvarumai.
Tai gal viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Kaip butu, jei akvariume imest ir augint austre ar geldute? Gyventu? Filtruotu?
Atsakyti
buvau įmetusi iš ežero vasarą parsivežtą. Gyveno ir gyventų sau toliau, bet labai jau viską perkasdavo bevaikščiojant, tai išmečiau į kūdrą
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 01 26, 19:28)
Joa, ka moka tai moka tos oro zarneles...pas mus pardej atman filtrai, geri galingi, bet irgi pastoviai reik "snargliukus" is zarneles antgaliu ismusinet...

Jau tie apsinesimai kaip erzina doh.gif net galvojau pirkt kazkoks yra kampinis filtras su magnetais laikosi, tik pavadinimo nepamenu g.gif
Norejau pas mailiu su krevetem filtra plaut, ziuriu kad neimanoma, nes krevetuku mazu aplipe, neina nuvyt biggrin.gif idejau atgal ir srove padidinau, dar burbuliuos kazkiek..

QUOTE(emile3 @ 2016 01 26, 21:30)
noriu patarimo ar reik susirupinti kelios gupijos jaunos buvo zvalios ,bet po kurio laiko pasidre tokios flegmatiskos,pilvukai susitrauke,nustojo esti ir nugaiso.Dabar kardonesiai tokie pasidare nustojo esti ,apsnude atsirado,pilvukai susitrauke  verysad.gif

O dar kokiu pozymiu buvo?
Pas mano viena buvo kad lupa istino, ziaunos kazkaip atsikiso biski ir kaip uzstrige atrode gerklej kazkas buvo, paziopciodavo.. irgi negalejo paskui valgyt.. kitom viskas ok.
Atsakyti

O dar kokiu pozymiu buvo?
Pas mano viena buvo kad lupa istino, ziaunos kazkaip atsikiso biski ir kaip uzstrige atrode gerklej kazkas buvo, paziopciodavo.. irgi negalejo paskui valgyt.. kitom viskas ok.
[/quote]
Ne tokiu pozymiu near tik ytraukti pilvukai neturi apetito ir tokios apsnudusio sad.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

na va mano akva tuščias blush2.gif stovi ir laukia naujų gyventojų. Per 4,5 metų pas mane akvuke užaugo mostrai blink.gif , šamas virš 40 cm, rykliukas apie 20. 300l akvoje vietos mažai pasidarė. Suradau naujus namus visoms žuvims. Mažesnės iškeliavo pas dukrą. Monstrinas į didelį 1000l akvą ax.gif Dabar suku galvą kokius monstrus vėl pirk. Ir iškilo klausimas blush2.gif Pas mane 300l jei aš į jį nusipirksiu 2 oskarus ar užteks vietos blush2.gif Visur rašo kad reik nuo 360.Gal kas auginat patarkit prašau. Nenoriu padaryt klaidos vėl. Kai pirkau pteriką sakė kad bus nedidukas, o gavos kas gavos. Ir atiduot gailą ir vietos labai mažai doh.gif
Atsakyti
vyro sesuo du oskarus ir du green terror laiko 100l akvariume. Ir net tokiame mazame turyje is mazu sugebejo isauginti tikrus monstrus "parselius". Tad del sito turi pats apsispresti. Visiem geriausia laisveje, o kokiame turyje ir ka kankinsi cia jau asmeniskas pasirinkimas wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Na, vertinkite mūsų grožį 4u.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokios žuvytės yra:
- nelepios, nereikia labai šilto vandens
- gali gyvent su gupijom
- yra už gupijas savo dydžiu mažesnės?
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 01 30, 21:21)
Kokios žuvytės yra:
- nelepios, nereikia labai šilto vandens
- gali gyvent su gupijom
- yra už gupijas savo dydžiu mažesnės?

Norejau sakyt, kad nelabai tokiu yr, bent jau musuose...bet prisiminiau kardinolus - jie taikus, mazi ir nelepus bigsmile.gif Tiesa, as rinkciausi tuos klasikinius rudus, o jei dar LT veisimo. Nes auksinius kazkokius invalidus kreivais stuburais veza unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 30 sausio 2016 - 21:08
Kaip manote, jei ant akvariumo, kurio dydis 50litrų, vietoj to prof dangčio, uždėčiau tiesiog stiklą? Arba dvi stiklo dalis, kad pvz prieš šeriant, galėčiau pakelt tik vieną dalį. Ir šone prilipdyčiau išorinę lempą?
Ar stiklas būtinai turi būti įstumiamas kaip nano kubuose? Ar tai tik dėl saugumo, ar dėl dar kažko?
Jei tiesiog ant viršaus uždėčiau...

Gal tik palikti dviejose šonuose tarpelius siaurus, kad jei bus kondensatas, jis taip ir subėgtų atgal iš kažkurio šono?

Man taip gražu, kai galima ir iš viršaus kiaurai pažiūrėt...
Atsakyti