Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(emile3 @ 2016 03 20, 18:58)
Beje o kaip atskirti skaliarus  bernas nuo panos kuom skiriasi? g.gif

Patino kūnas panašus į apskritimą, prie burnos apvaliai iškilęs kalniukas-kupra.

user posted image]My Webpage[/URL]

Patelės kūnas panašus į trikampį, nuo burnytės forma V

Atsakyti
Va nufotkinau dangti, ta lempa nematyta tokia g.gif
user posted image

O akvo vaizdas siuo metu toks:
user posted image

kaireje vysnia is arvydo, labai isaugo graziai thumbup.gif kampas tuscias atrodo, bet ten spiraline valisnerija slepiasi. Daug kopustu saknu kabo, ragalapio geras gabalas.
Tik sakau ta zalsva spalva realiai taip ir matosi, kas man nelabai... g.gif
Dar siandien gryzau su 2 auksiniais guramiais, skaliaru nedave biggrin.gif ir vietoj viena ancitruso 2 pagavo, sake bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Tanku.
Kam nepatinka toks sodriai žalias apšvietimo sukurtas vaizdas, dedasi dar SUN lempas . Jos šviečia raudonai ir išnyksta tas įkyrus žalumas. Bet pas tave reiktų kito dangčio, kad tilptų. Nebent, jei įmanoma padaryti, dėti dvi trumputes atskiras lempas.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 20, 20:46)
Va nufotkinau dangti, ta lempa nematyta tokia  g.gif

Pries 20 metu turetam akve kaip tik tokia buvo..ir augo viskas superiniai, netgi pamenu dali lempos folija buvau apsukus, kad nezaliuotu..tiesa, kiti laikai buvo, kitoks vanduo..dabar ten biski nebegeras mineralu santykis augalam sad.gif

QUOTE(*Carma @ 2016 03 20, 20:46)
O akvo vaizdas siuo metu toks:

Visai nieko, tik visgi man sviesos noretusi daugiau..ar cia ta zalsva spalva kazkiek itakoja...Butu gerai pasidairyt kokiom lempom tokios formos prekiaujama...nes visgi lempas irgi laiks nuo laiko reikia keist.
Atsakyti
Dar pagalvojau g.gif kodėl geltoni guramiai?
Geltonos ampularijos, geltonos kažkokios panašios į pecilijas, daug geltonos pas gupiją...
DAUG GELTONOS doh.gif
Ar galvojai kada, kad derinami ne tik žuvų dydžiai, charakteriai, laikymo sąlygos, bet ir formos, spalvos?

Visai būtų tikę mėlyni guramiai ar bent jau perliniai. Bet gal pati specialiai siekei suleisti geltonas žuvis?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 20, 20:13)
Pries 20 metu turetam akve kaip tik tokia buvo..ir augo viskas superiniai, netgi pamenu dali lempos folija buvau apsukus, kad nezaliuotu..tiesa, kiti laikai buvo, kitoks vanduo..dabar ten biski nebegeras mineralu santykis augalam sad.gif
Visai nieko, tik visgi man sviesos noretusi daugiau..ar cia ta zalsva spalva kazkiek itakoja...Butu gerai pasidairyt kokiom lempom tokios formos prekiaujama...nes visgi lempas irgi laiks nuo laiko reikia keist.

Eisiu googlint del tos lempos g.gif man ta zalsva toki "senuma" priduoda kazkodel biggrin.gif

QUOTE(evora @ 2016 03 20, 20:13)
Dar pagalvojau g.gif  kodėl geltoni guramiai?
Geltonos ampularijos, geltonos kažkokios panašios į pecilijas, daug geltonos pas gupiją...
DAUG GELTONOS doh.gif
Ar galvojai kada, kad derinami ne tik žuvų dydžiai, charakteriai, laikymo sąlygos, bet ir formos, spalvos?

Visai būtų tikę mėlyni guramiai ar bent jau perliniai. Bet gal pati specialiai siekei suleisti geltonas žuvis?

Net nesusimasciau biggrin.gif ampuliarijos ir geltonos ir rudos, molinezija 1 ryza, kita pusiau geltona. Norejau kazkokiu ryskesniu, tie melyni guramiai galvojau nebus tokie ryskus. Cia turbut to ryskumo daugiaunorisi nes molineziju dauguma juodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 20, 21:06)
Tanku.

Nu o kaip kitaip, kai akva mazas ir taip visko norisi lotuliukas.gif doh.gif (cia as labiau sau taikau, nes pas mane panasiai, del to ir nesirodau lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2016 03 20, 21:13)
DAUG GELTONOS doh.gif

ale geras, tik dabar "pamaciau", t.y.demesi atkreipiau..matyt taip suderejo zalia su geltona, kad ir nepastebejau geltonos pertekliaus biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam akvariumo...pyyyyygiai lotuliukas.gif
http://www.skelbiu.l...m-23426535.html
Atsakyti
Tanku, tai gerai thumbup.gif Matos, kad ne akvariumininkystės pradžia.
O man jau net bloga daros į 319 ltr. pažiūrėjus-vėl reik žoles mažint. Nu, tik roviau...
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2016 03 20, 20:49)

OHO KOKIA SPINTA g.gif
Turbūt jūrinis buvo. Įdomu kaip tokį išblizgint.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 20, 20:49)

Kazkodel prajuokino biggrin.gif
Neisivaizduoju kaip ten ka reiketu veikt su dugnu dar biggrin.gif

Tiesa, maciau dar bazej arovana, grazi zuvyte thumbup.gif
Dabar turesiu galvos sukimo ka imanoma padaryt su lempa g.gif reikia koki elektrika ieskot biggrin.gif
Atsakyti
Grazia diena merginos 4u.gif nu as su tom zuvim vel, padesit tikiuosi smile.gif isitaisem keturias rasboras, kur viena is jusu rekomendavo, gaidi, viso 5 zuvys. Sita dar galvojam apie Cherry Barb
Puntius titteya , bet juos raso minimum tris galima auginti, ar neperdaug bus tu zuvu? Arba dar norim poros tu nykstukiniu guramiu. Tai jei turim 5 ar galim dar kokia 2/3 isigyt ar per anksta? 30 litru pas mumis
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 21, 09:15)
Tiesa, maciau dar bazej arovana, grazi zuvyte  thumbup.gif

O ar buvo nurodyta kokio dydžio ji užauga, nes tikrai Arovanai akvariumo-spintos reikėtų.

Atsakyti