Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Carma @ 2016 03 19, 20:47)
Turejau darbelio visai dienai, perkraustinejau is 45 l i 72 l, dar reikejo i ta pacia vieta statyt, tai buvo ka veikti tikrai...
Bet dabar atrodo zuvu mazai biggrin.gif

Joa, neblogas uzsiemimas..nesenai panasu apturejau, kraustant 55 i 80 biggrin.gif
O 72 ltr ne is FB wink.gif?
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 03 19, 19:56)
Įsivaizduoju kad buvo ką veikti😀 O 45ltr pasiliksit ar parduosit?

Neleidzia man jo pasilikt doh.gif reikes parduot.

QUOTE(cile @ 2016 03 19, 19:57)
Joa, neblogas uzsiemimas..nesenai panasu apturejau, kraustant 55 i 80 biggrin.gif
O 72 ltr ne is FB wink.gif?

Aha, is to pacio smile.gif dar ragalapio kupsta gera gavau, kopustu su didelem saknim, tik sitie seniau pas mane isnykdavo, gal si karta labiau pasiseks g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 19, 21:02)
Aha, is to pacio smile.gif dar ragalapio kupsta gera gavau, kopustu su didelem saknim, tik sitie seniau pas mane isnykdavo, gal si karta labiau pasiseks  g.gif

Saunu thumbup.gif Gal lempos dvi bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 19, 20:25)
Saunu  thumbup.gif Gal lempos dvi  bigsmile.gif ?

Ten tokia savadarbe, ideta U formos viena, idomiai nes nebuvau macius biggrin.gif sake augo viskas, tik nezinau ar man tik vaidenasi ar meta zalsva atspalvi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 19, 21:52)
Ten tokia savadarbe, ideta U formos viena, idomiai nes nebuvau macius biggrin.gif sake augo viskas, tik nezinau ar man tik vaidenasi ar meta zalsva atspalvi  g.gif

Na, jei jau iseme ta vargana viena ir idejo dvigubo stiprumo U, tai manau bus gerai smile.gif
------------
beje, kiek zuvu yra "mazai" biggrin.gif? Cia siaip klausiu, nes pas mane tai godumas..ir paskui gaila kurios nors atsisakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 19, 21:26)
beje, kiek zuvu yra "mazai" biggrin.gif? Cia siaip klausiu, nes pas mane tai godumas..ir paskui gaila kurios nors atsisakyt  doh.gif

Bandau suskaiciuot g.gif
gaidelis - 1
molinezijos 4 suauge ir 4 paaugliai (vaikai bus padalinti)
neonai 3 (situ galvoju atsisakyt)
corydorai 3
ancitrusas 1
gupijos 2
ir sraiges, veziai, krevetes.

buvau svajojus apie stiklinius samus, bet ziuriu nelabai tinka jie. Dar skaliaru porele idomu butu ar tiktu..
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 19, 23:02)
Bandau suskaiciuot  g.gif
gaidelis - 1
molinezijos 4 suauge ir 4 paaugliai (vaikai bus padalinti)
neonai 3 (situ galvoju atsisakyt)
corydorai 3
ancitrusas 1
gupijos 2
ir sraiges, veziai, krevetes.

buvau svajojus apie stiklinius samus, bet ziuriu nelabai tinka jie. Dar skaliaru porele idomu butu ar tiktu..

Na, ne tiek ir daug palyginus su mano misraine lotuliukas.gif
Skaliarai tai netinka pirmiausia del mazo turio, o po to ko gero del gaidelio.
Nors as irgi ...kaip dura i savo 80ltr skaliaru du vnt parsitempiau, nu taip jie man patiko... zinau, kad man jie netinka, reiktu nest atgalios i parde, bet tiek pripratau, mylimiausios mano zuvytes - tokie trispalviukai deimantiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 19, 22:38)
Na, ne tiek ir daug palyginus su mano misraine  lotuliukas.gif
Nors as irgi ...kaip dura i savo 80ltr skaliaru du vnt parsitempiau, nu taip jie man patiko... zinau, kad man jie netinka, reiktu nest atgalios i parde, bet tiek pripratau, mylimiausios mano zuvytes - tokie trispalviukai deimantiniai  wub.gif

Litrus pakeiciau tai matau kad tustoka biggrin.gif
As kazkur foto maciau gerai padaryta, tai ir pradejo patikt smile.gif tokie blizguciai atrodo. Mastau iki Vilijampoles turgaus nulekt, neatsimenu ar kada buvus, sake ten yra skyrelis zuvu g.gif
Dar kazkaip guramiai graziai ziurisi...
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 19, 20:52)
Ten tokia savadarbe, ideta U formos viena, idomiai nes nebuvau macius biggrin.gif sake augo viskas, tik nezinau ar man tik vaidenasi ar meta zalsva atspalvi  g.gif

Jei žalsvas atspalvis, tai gal lempa bus FLORA įdėta. Nuo jos visi augalai taip sodriai žalesni atrodo.
Tai, jau sveikinu su nauju akvuku, naujakurystės vargais ir džiaugsmais.
Kai jau būsi patenkinta vaizdu-pasirodyk.

Skaliarai gaidelį pas mane vaikė ir visai rimtai visu pulku. Tas parą laiko peršikęs pratupėjo žolynuose, tik iškildavo savo uodega rizikuodamas, įkvėpt. Mačiau, kad pribaigs, tai atidaviau į pardę. Jei būtų skaliarai kartu nuo mažumės augę, gal ir kitaip reaguotų.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
As tai nesuprantu, kada mano gupijos nersia. Jau atrodo stora stora.. o dar 10dienu stora plaukioja, o paskui kita uzstoreja, susimaiso man jos..
Vasario pradzioj buvau uzmacius mailiukus, iszvejojau 2vnt, imeciau i trilitrini.. vienas nusprogo, 1 auga. Idejau sraigiu, kad dar kasnors butu, tu plaukiojanciu augalu is Evoros (beje, Evora, plaukiojantys akvariume nyksta, o trilitriniam auga). Atrodo jau beveik 2 menesiai, bet dar tokia mazute..permatoma..
Ir vakar uzmaciau dar 1 mailiuka.. isirauses tarp grunto akmenu.. noriu traukt, dar giliau lenda.. oj..visa sona grunto israusiau, bet istraukiau. Imeciau i trilitrini..tai ta didesnioji pagainiojo biski, bet gal gyvens smile.gif bet kai abu mailiukai vienok vietoj, tai pasimate, kaip visgi daug jau paaugo ta pirmoji smile.gif dvigubai smile.gif

Tai nezinau, jei isnersia po 30-50, negi taip momentaliai sueda.. negi jie i zoles neilenda.. nu kur dingsta..turiu 4 pateles.. jau tris menesius.. ir tik 2 mailiukus isgaudziau..

Nersykla man neiseitis. Buvau imetus..savaite prabuvo ta stora gupija ir vistirk neapsivaikavo. O man gaila po tiek laiko laikyt toj mazoj nersykloj..
Atsakyti
Man gupijos apie 10 vaiku isnresdavo, bent tiek rasdavau..is principo bent jos pacios nelabai puola ryt...o va bestijos pecilijos ir ypac moles labai uoiai mailiu gaudo..ir nors nersia skaitlingai, reik laiku sugaudyt, nes nieko nelieka doh.gif
--------------------
O as siandien uzmaciau ancitrusiuku kokose thumbup.gif keista, kad taip greit susiporavo tie mano anctrusai...nes patinas didziulis, o trimete sviesi patele nediduke ir dar "nekalta" buvo..bet susikukavo operatyviai... biggrin.gif
Atsakyti
[quote=cile,2016 03 19, 22:38]
Na, ne tiek ir daug palyginus su mano misraine lotuliukas.gif
Nors as irgi ...kaip dura i savo 80ltr skaliaru du vnt parsitempiau, nu taip jie man patiko... zinau, kad man jie netinka, reiktu nest atgalios i parde, bet tiek pripratau, mylimiausios mano zuvytes - tokie trispalviukai deimantiniai wub.gif
del gaidelio nezinau pas mane jau senai gyveno skaleras toks didelis delnis,bet pamacius gaideli toki maziuka (sake kad jis toks ir bus mazuju rusies) netsilaikiau nusipirkau.Skaleras rimtai vaikyti pradejo maniau viskas bus,bet po to ydejau I skaidre dezute yleidau I akva pora dienu ir skaliarui nebeliko pykcio.Dabar mano gaidukas visas zuvytes varineja nors yra vos uz neonus didesnis biggrin.gif .Beje o kaip atskirti skaliarus bernas nuo panos kuom skiriasi? g.gif
Atsakyti