Labas rytas
As tai nesuprantu, kada mano gupijos nersia. Jau atrodo stora stora.. o dar 10dienu stora plaukioja, o paskui kita uzstoreja, susimaiso man jos..
Vasario pradzioj buvau uzmacius mailiukus, iszvejojau 2vnt, imeciau i trilitrini.. vienas nusprogo, 1 auga. Idejau sraigiu, kad dar kasnors butu, tu plaukiojanciu augalu is Evoros (beje, Evora, plaukiojantys akvariume nyksta, o trilitriniam auga). Atrodo jau beveik 2 menesiai, bet dar tokia mazute..permatoma..
Ir vakar uzmaciau dar 1 mailiuka.. isirauses tarp grunto akmenu.. noriu traukt, dar giliau lenda.. oj..visa sona grunto israusiau, bet istraukiau. Imeciau i trilitrini..tai ta didesnioji pagainiojo biski, bet gal gyvens
bet kai abu mailiukai vienok vietoj, tai pasimate, kaip visgi daug jau paaugo ta pirmoji
dvigubai
Tai nezinau, jei isnersia po 30-50, negi taip momentaliai sueda.. negi jie i zoles neilenda.. nu kur dingsta..turiu 4 pateles.. jau tris menesius.. ir tik 2 mailiukus isgaudziau..
Nersykla man neiseitis. Buvau imetus..savaite prabuvo ta stora gupija ir vistirk neapsivaikavo. O man gaila po tiek laiko laikyt toj mazoj nersykloj..