Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Dilma @ 2016 03 12, 23:29)
Kas ten per baltas gruntas? Nebandėt pilt acto? Jei reaguoja - tai kietina vandenį, augalams nepatiks. Be to, laikui bėgant jis pažaliuos arba paruduos. O ir žuvys, sako, ryškesnės būna prie tamsaus grunto.

Pabandžiau užpilt acto, nereagavo. O baltą gruntą pasirinkau, nes juodas nebepatinka. Gal nepažaliuos, nes ketinu įlest bent 10 krevečių smile.gif

Lempos kol kas dar neradau tinkamos, nes mažose parduotuvėse nėra, tačiau pažaidus su fotoaparato nustatymais išėjo gan padori nuotrauka, tik trūksta fokuso. Akvariumas dar toli gražu ne pilnai sutvarkytas, bet vaizdas, mano nuomone, gerėja. Vienas iš 10 neonų numirė, o kiti smagiai sau plaukioja būreliu smile.gif

[attachmentid=235426]
Atsakyti
Sveikos damos. Isigijome 30 litru biorb akvariuma. Dilema zuvys. Zinom kad mazytes ir kelias tik galim auginti, neonu, gupiju nenorim. Kitu ziurim kad didokos auga. Gal patartumet kokias isitaisyte maziukes, bet truputi idomesnes,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onoff @ 2016 03 17, 00:00)
Sveikos damos. Isigijome 30 litru biorb akvariuma. Dilema zuvys. Zinom kad mazytes ir kelias tik galim auginti, neonu, gupiju nenorim. Kitu ziurim kad didokos auga. Gal patartumet kokias isitaisyte maziukes, bet truputi idomesnes,aciu 4u.gif

kodel neonu nenorit jie taip graziai ziurisi,na man dar grazu danijos,ternecijos ,gaidelis(pas mane tai toks miniukas yra),kordinolai,tokiame mazame reik letas tokias laikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Onoff @ 2016 03 17, 01:00)

Sveiki, o tai kuriam svieto pakrasty esat - tada reiktu uzeit i didesne zuvu parduotuve, apsiziuret kas grazu/patinka, dar grizus pasigooglint kas per, na ir pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onoff @ 2016 03 17, 01:00)

O kodel gupiju nenorit? Palyginus su kitom zuvim, labai fainos smile.gif turiu endlerio - nu kokios fainuoles smile.gif nesislepia kai prieini, visos suplaukia, ranku nebijo. Nezinau, gal jos kvailokos, del to tokios, bet jos mazai stresuoja, labai gyvybingos, yra veiksmo akvuke. Isimylejau tiesiog jas smile.gif
Atsakyti
gluosnis o endlerio gupijų patelės gal irgi spalvotos? bigsmile.gif

xjxuxsxtxex nu gražėja gražėja vaizdas 4u.gif Pas mane irgi baltas gruntas, maišytas su margu, - bet nuo tos šakos pigmento tas baltumas prigeso doh.gif ,- nelabai db man patinka tas vaizdelis, kaip manot išsiplaus pats su laiku?

Onoff Bet vistiek yra turbūt kažkokios patinkančios žuvytės? kitaip nebūtumėt akvarumo pirkę 4u.gif

O mano gaidelis atkuto, atsigavo ir vaiko žuvis nuo "savo šakos" rolleyes.gif Molinezija kur sakiau tuoj apsivaikuos nebesu tikra ar apsivaikuos,- plonesnė atrodo doh.gif
Gupijos patinėliui gavom patelę tokia pat oranžine uodega kaip ir jis, - bet jis vistiek toliau sau molineziją vaiko ir į savo rūšies patelę dėmesio nekreipia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 17 kovo 2016 - 11:14
buvom zuvu pardeje, bet labai klaidinames, todel kaip sakyt norim patarimu is zinanciu. Labai patiko tos burbuliukes molly, parduotuve teigia auga iki 4 cm, internete radom raso iki 7/8 cm. Tai kuo tiket? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onoff @ 2016 03 17, 12:52)
buvom zuvu pardeje, bet labai klaidinames, todel kaip sakyt norim patarimu is zinanciu. Labai patiko tos burbuliukes molly, parduotuve teigia auga iki 4 cm, internete radom raso iki 7/8 cm. Tai kuo tiket?  biggrin.gif

O tai visgi kur esat - LT ar ne smile.gif?
Del to tikejimo, tai patikrinkit kelis saltinius ir issiveskit apytiksli vidurki bigsmile.gif Nors kad mole butu 4 cm kazkaip menkai tikisi..tiksliai tai ir nezinau.
Atsakyti
Jeigu apie tas balionines, tai raso nuo 76 l jom reikia blink.gif
http://zuvytes.com/g...a-balionas.html
Pas mane juoda paprasta ~5-6 cm, kitos mazesnes, nors gal dar augs g.gif

Akvuko visai kitas vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 17, 13:40)
Pas mane juoda paprasta ~5-6 cm, kitos mazesnes, nors gal dar augs  g.gif

Moles tikrai nemazos zuvys...jau berods minejau kokias gigantines pas Klimaiti maciau doh.gif
Apskritai gerai imitusios gyvavedes zuveles yra gana dideles, isskyrus gupiju patinukus ir endlerio gupijas...
Kas kita, kad yra be galo daug "uztrauktu" prastai maitintu zuvyciu, kurios yra mazos, smulkios.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 17, 13:26)
O tai visgi kur esat - LT ar ne smile.gif?
Del to tikejimo, tai patikrinkit kelis saltinius ir issiveskit apytiksli vidurki  bigsmile.gif Nors kad mole butu 4 cm kazkaip menkai tikisi..tiksliai tai ir nezinau.

uk mes gyvename. Na googlinsim, gal rasim teisingus duomenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onoff @ 2016 03 17, 15:11)
uk mes gyvename. Na googlinsim, gal rasim teisingus duomenis biggrin.gif

pamirsau pagrindines meiles pecilijas ,nu super zuvytes linksmos ,judancios ir nebaugios thumbup.gif
Atsakyti