Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Prometėja @ 2016 03 14, 12:02)
Labai atsiprašau doh.gif
Tikrai per telefoną keliau ir normalaus dydžio foto rodė ir rodo... pasijungiau per kompą doh.gif  unsure.gif 
Žiauruma doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ir nelabai man ištrinti tą foto jau leidžia verysad.gif
Prie to paties paklausiu, - per kurią programą jūs foto keliat? blush2.gif

Aš per radikal.ru 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Dilma 4u.gif Bandau kelti vėl...
Gal kas pakomentuos, - kas čia išaugo per miškas iš mano sąmanos? Čia ji taip dauginasi, ar čia jai per daug šviesos?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 14 kovo 2016 - 14:28
Siūlinis dumblis čia. Raut, pešiot, neduot ramybės.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 13, 23:25)
Daug gyvavedžių bando suėsti savo vaikus. Tam ir neršyklos yra sugalvotos net dviejų dalių-viršutinės ir grotelėm atskirtos apatinės. Labai gerai į naršinimo indą įdėti daug žolių, tokių kaip ragalapis. Tada dičkei mamai sunku greit judėti tarp augalų ir nespėja nučiupti mailiukų. Stebim kada baigsis nerštas ir mamkę iškeliam.

niekada nepagalvojau ,kad bus reikalinga nersykla nebuvo anais laikais man tokiu bedu,bet sugalvojau kita buda biggrin.gif ,sedejau iki 12 nakties po to neatlaikiusi uztamsinau ,o ryte greit mamka iskomandiravau I bendra akva rolleyes.gif .Valio mazyliu pilna ,dabar tik isauginti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 03 14, 14:59)
Siūlinis dumblis čia. Raut, pešiot, neduot ramybės.

Nu blyn, - taip greit atsirado doh.gif Supratau, - einu raut biesą lauk gun_bandana.gif

QUOTE(emile3 @ 2016 03 14, 15:00)
niekada nepagalvojau ,kad bus reikalinga nersykla nebuvo anais laikais man tokiu bedu,bet sugalvojau kita buda  biggrin.gif ,sedejau iki 12 nakties po to neatlaikiusi uztamsinau ,o ryte greit mamka iskomandiravau I bendra akva rolleyes.gif .Valio mazyliu pilna ,dabar tik isauginti  wub.gif

Kaip smagu, kad pavyko išsaugoti žuviukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 03 14, 16:00)
niekada nepagalvojau ,kad bus reikalinga nersykla nebuvo anais laikais man tokiu bedu

As vakar kol su sunimis prie mariu basciausi, lyrine mole isnerse (13-16val) ir beveik visa mailiuka supuotavo..isgelbejau gal gal kokius 5-6..ir zoles akve sociai, ir sviesa buvo isjungta.

QUOTE(Prometėja @ 2016 03 14, 16:11)
Nu blyn, - taip greit atsirado doh.gif Supratau, - einu raut biesą lauk  gun_bandana.gif

Oi kaip siulas megsta samanose gyvent...nuo jo nebloga prevencine priemone amano krevetes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 14 kovo 2016 - 16:53
QUOTE(cile @ 2016 03 14, 16:52)

Oi kaip siulas megsta samanose gyvent...nuo jo nebloga prevencine priemone amano krevetes smile.gif

drinks_cheers.gif
Pas mane didžiajame dvi amankės gyvena. Dydžiu sulig neonais lotuliukas.gif. Taip tai jų nėr matyt, galvojau, jau skaliarai bus supuotavę. Al kai krausčiau, radau abi. Ir išsigandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 14, 16:52)
*As vakar kol su sunimis prie mariu basciausi, lyrine mole isnerse (13-16val) ir beveik visa mailiuka supuotavo..isgelbejau gal gal kokius 5-6..ir zoles akve sociai, ir sviesa buvo isjungta.
**Oi kaip siulas megsta samanose gyvent...nuo jo nebloga prevencine priemone amano krevetes smile.gif

*Užjaučiu dėl mailiuko 4u.gif Mano molė lyg plonesnė atrodo, bet vistiek dar yra pilvukas, - tai jau nebeįsivaizduoju, - ar išneršė ir supuotavo, ar dar neišneršė... O ir kada galėtų vaikuotis neįsivaizduoju kaip/nuo kada skaičiuot...

O kitą molę gupijos patinėlis vaikosi (nors yra akve jau ir gupijos patelė, jam kažkodėl molė vistiek mielesnė doh.gif

** Turiu dvi amano krevetes, - bet jos visa laiką kažkur lindi neaišku kur ir veikia neaišku ką, - retkarčiais pasirodo tik "Ekrane", bet į dumblį net nežiūrį doh.gif
Išravėjau aš ji,- žiūrėsim ar ilgam dingo 4u.gif

QUOTE(Dilma @ 2016 03 14, 17:56)
drinks_cheers.gif
Pas mane didžiajame dvi amankės gyvena. Dydžiu sulig neonais lotuliukas.gif. Taip tai jų nėr matyt, galvojau, jau skaliarai bus supuotavę. Al kai krausčiau, radau abi. Ir išsigandau biggrin.gif

OMG.. jie gali iki tokio dydžio išaugt? blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
tik amano krevetes ta dumbly naikina ar yra dar kitokie budai?
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 03 14, 19:29)

Galima rankiniu būdu išrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 03 14, 19:29)

Turbut ir zuvys nuvalgytu, kokios lapes.

Gal kas zinot ar buna LT ampuliariju tamsiais kunais? g.gif va tokiu
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 15, 21:28)
Turbut ir zuvys nuvalgytu, kokios lapes.
Gal kas zinot ar buna LT ampuliariju tamsiais kunais?  g.gif va tokiu

Šiauliuose turguje viens dėdulė pastoviai tamsių turėdavo ir dryžuotų, ir visai rudų.
Šiaip jau, nelabai akvų parduotuvėse įrengtuose akvariumuose laiko, nes dažniausiai per minkštas vanduo. Joms, kad kiaukutas būtų tvirtas, reikia kietesnio.
Atsakyti