QUOTE(mylima2007 @ 2016 01 24, 20:45)
Gal ir per daug pripyliau pyliau pogruncio, ir grunto ant virsaus. Kaip suprantu, svarbiausia per mazai neipilt,kad saknim uztektu vietos, o per daug...gi nieko tokio?
Ten, kur augalas, tai ir yra tas gumuliukas su medinem lazdelem susmeigtas. Pavadinimu tai nepamenu.. nors pardavejas sake, kas ir kaip. Kad tas augaliukas (be saknu) nenuplauktu, kur nenoriu, tai ir persmeigiau su pagaliukais, ir ismeigiau i grunta.
Ten, kur augalas, tai ir yra tas gumuliukas su medinem lazdelem susmeigtas. Pavadinimu tai nepamenu.. nors pardavejas sake, kas ir kaip. Kad tas augaliukas (be saknu) nenuplauktu, kur nenoriu, tai ir persmeigiau su pagaliukais, ir ismeigiau i grunta.
Realiai gal labiau del vaizdo ir dar del uzrugimo, bet gali jo ir nebut.
O nebaisu kad tos lazdeles prades put?
QUOTE(emile3 @ 2016 01 25, 08:31)
Sveikos ,noriu jungtis I jusu grupele ,galu gale vel netiketai sugryzau I savo vaikyste vel turiu akvariuma.Nedidelis ,bet uzteks 120 L,turiu nuo vasaros,gavau su ciklidais ,bet jie man taip nepatiko kad galu gale isdalinau ,o ir augaliukai gyvi man labiau patinka .Zuvyciu noreciau ysiveisti tai dabar noreciau paklausti gal yra kas parduoda nebrangiai neonu burely ,gupiju,skaleru ar daniju,siaip taikiu zuvyciu noriuDabar plaukioja skaleras,3 neonai,kardonesiu porele,ancitrusai 3 ir samukas .Foto nemoku ykelti
Imanoma per part.lt
As turesiu molineziju juodu, tik dar neaisku kiek ten ju liks kol paaugs
QUOTE(cile @ 2016 01 24, 22:25)
Kam tiek daug ? 20-30% kas 10d dienu neuztektu?
Del elektros sutinku - kuo didesnis akvariumas ir ypac jei augalinis, tuo labiau pinigine kas menesi palengvina.
Del elektros sutinku - kuo didesnis akvariumas ir ypac jei augalinis, tuo labiau pinigine kas menesi palengvina.
nes visų pirma trešiu, ir pagal kažkokį ten būda kad nebūtų per daug visko vandeny reikia keist pusę kas savaitę. Antra, matosi gyvai kad po vandens keitimo augalai geriau auga kelias dienas, po to augimas lėtėja. Bent jau pas mane taip
na dabar mano tik pradeda naujeti ,nes buvo ciklidai kurie man nepatiko http://www.part.lt/i...27fe55cd663.JPG
QUOTE(*Carma @ 2016 01 25, 21:52)
Realiai gal labiau del vaizdo ir dar del uzrugimo, bet gali jo ir nebut.
O nebaisu kad tos lazdeles prades put
O nebaisu kad tos lazdeles prades put
Kazkaip suvedziau viska i tai, kad dekoratyvines sakos tai medines. Pagaliukai irgi mediniai. Sakos nepuna, tai tie gal irgi.
Dar gi kokosa deda, sitas irgi augalines kilmes..tai gal bus ok.
Nu jei prades put, tai isimsiu, o ta augaliuku gumuliuka paleisiu plaukiot ar dar kazkur kazkaip.
O grunto rugimas...na jei nuo 5kg akmenuku vanduo nesurugsta, tai nuo 7kg irgi nesurugs
Pamatysim.
Nes ateity visgi noreciau smulkesnio grunto.
O sita spalva tai labai super, man patinka. Naturaliai atrodo, tamsi, bet ne juoda.
QUOTE(ramashka.s @ 2016 01 25, 22:57)
nes visų pirma trešiu, ir pagal kažkokį ten būda kad nebūtų per daug visko vandeny reikia keist pusę kas savaitę. Antra, matosi gyvai kad po vandens keitimo augalai geriau auga kelias dienas, po to augimas lėtėja. Bent jau pas mane taip
Nu jei taip, tai gal..ta buda zinau Pas mane kai letaeigiai augalai, tai tikrai tokiu dalyku pastebet neimanoma...As kasdien trasas pilstau kai netingiu ir kas savaite dali vandens keiciu.
QUOTE(cile @ 2016 01 26, 10:18)
Nu jei taip, tai gal..ta buda zinau Pas mane kai letaeigiai augalai, tai tikrai tokiu dalyku pastebet neimanoma...As kasdien trasas pilstau kai netingiu ir kas savaite dali vandens keiciu.
As tai kas savaite nusemiu kibiriuka vandens (sake, kad akva 50l, nusemiu kokius 7.. bet nusisemia koks 20-30proc). Ir vel pripilu 8 (nes nugaruoja kazkiek, kad ir uzdengtas).
nelabai ką galiu patarti, nes pas mane išvis kitaip padaryta. Ant paprasto filtro esu uždėjusi šlangutę ir vanduo paimamas pas mane vienam gale, o iš šlangutės palei paviršių išleidžiamas kitoje pusėje, taip judindamas visą paviršių vandens. Burbuliatoriaus neturiu, nes augalai pakankamai deguonies pagamina.
Bet sesuo turi fan1 tai sako ją nervina šis filtras nes pradžioj gerai burbuliuoja, bet labai greit užsineša. Pastoviai reikia stebėt kad žuvys nedustų
Bet sesuo turi fan1 tai sako ją nervina šis filtras nes pradžioj gerai burbuliuoja, bet labai greit užsineša. Pastoviai reikia stebėt kad žuvys nedustų
QUOTE(mylima2007 @ 2016 01 26, 13:44)
As tai kas savaite nusemiu kibiriuka vandens
Nusemiu ar nusiurbiu ?
QUOTE(emile3 @ 2016 01 26, 14:07)
Turiu toky klausymuka ,kokie pas jus burbuliatoriai,mano yra vidinis filtras tai susidaro nemaza srove ,tai ziurint I zuvytes atrodo kad jos varkses nieko kita nedaro tik kovoja su srove.Kai budavo paprastas oro padavimas tai pakankamai linksmai zuvytes plaukiodavo.Tai kaip geriau?
Nu filtro tai reik butinai, kad vandens kokybe derama palaikyt. O jei srove per didele, gal imanoma filtro vandens isleidimo antgaliuka pakreipt i sienele, kad atsimusus srove nebebutu tokia stipri ir nevargintu zuveliu.
QUOTE(ramashka.s @ 2016 01 26, 18:28)
Joa, ka moka tai moka tos oro zarneles...pas mus pardej atman filtrai, geri galingi, bet irgi pastoviai reik "snargliukus" is zarneles antgaliu ismusinet...
QUOTE(cile @ 2016 01 26, 19:28)
Nusemiu ar nusiurbiu ?
Nu filtro tai reik butinai, kad vandens kokybe derama palaikyt. O jei srove per didele, gal imanoma filtro vandens isleidimo antgaliuka pakreipt i sienele, kad atsimusus srove nebebutu tokia stipri ir nevargintu zuveliu.
Joa, ka moka tai moka tos oro zarneles...pas mus pardej atman filtrai, geri galingi, bet irgi pastoviai reik "snargliukus" is zarneles antgaliu ismusinet...
Nusemiu, nes nusiurbejo kolkas neturiu. Svarstau ar labai reikalingas daiktas. Darbe kolege turi 500l akvariuma, uzsiima tuo daug metu, sake nusiurbejo nenaudoja. Sake nuseda i pievele viskas, kaip trasa darosi. Ir filtras sutraukia.
O kas toj zarnelej uzsikisa? Kur ten atkreipt demesi?