Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(mylima2007 @ 2016 03 06, 17:31)
Vat ką supratau, kad akvariumo sirtyje nelabai ką pritaupysi.. Daugelyje dalykų kažkur kažką galima sumeistraut, pasikoreguot, pigiau gaut.. analogą pritaikyt..
Nu akvariumuose..deja deja.. jei sumokėsi pigiau, tai ir bus ne taip, kaip turi būti.

Vienintelis pataupymas - augalus ir gyvūnus gauti dovanų ar nusipirkt iš žmogaus (bet ir tai nebūtinai to bus rinkoje, nebūtinai tai bus sveiki, grynaveisliai)..

p.s. gerai, kad nors nepermokėjau už tą pirmąjį akvą..

Man tai kazkaip nesiseka žiūriu. Prieš porą savaičių šeštadienį bigę (Ukmergės gatvėje) nusipirkau 13 zuvyčių. Sekmadienį išėjau į darbą, o pirmadienį per pietus pamačiau,kad nauja molinezija ant galvos du kaip vatos rutuliukai. Paėmiau perskyriau. Nubėgau vaistų, sumokejau 6,77€. Sulasinau į bendrą akvariumą ir tai vienai. Vakare žiūriu kad didelis jau ir susijungė į vieną. Nu galvoju šakės. Ryte atsikėliau žiūriu nieko nebėra. Taip savaite pralaikiau atskirai. Po to ileidau atgal. Radau tada nustipusią neonkę (nuo seniau buvo ji) vakar pasirodo nustipo kita molinezija patelė, kurią irgi pirkus buvau bigę kažkaip įdomiai plaukiojo ji man kai vietoj budavo tai atrodo kaip mosikuotusi kad negali kaip vietoj ramiai pabūt kai plaukt pradedavo tai lyg ir normaliai.
Vat tau ir nusipirk is parduotuvės. Senbuves kol buvo viskas tvarkoj kai tik nusipirkau vsio susirgo tai nudvese. Kosmaras. doh.gif ta kuri molinezija sirgo tai nieko dar plaukia lotuliukas.gif
Papildyta:
[/quote]Jeigu puvinys tai turbūt atskirt jį reiktų nuo kitų žuvų?

[/quote]
Ne puvinys tai tikrai pagal mane. Tai liga bus. Geriau atskirt bet vis tiek visas akvariumas uzkrestas tik kitom gal pasireiks gal ir ne. Siulyciau vaistu geriau 4u.gif
Atsakyti
zapolske, aš irgi žuvis iš Bigo pirkau, - tik kitos bent kol kas tfu tfu normaliai... o va mano senbuvis gaidelis sunegalavęs doh.gif

O tai jeigu ne puvinys, - kokia čia liga galėtų būt? Nuo ko vaistus pirkt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 06 kovo 2016 - 23:35
QUOTE(Prometėja @ 2016 03 07, 00:33)
zapolske, aš ir zuvis iš Bigo pirkau, - tik kitos bent kol kas tfu tfu normaliai... o va mano senbuvis gaidelis sunegalavęs doh.gif

O tai jeigu ne puvinys, - kokia čia liga galėtų būt? Nuo ko vaistus pirkt? g.gif

Cia pasiskaitykit kazkas yra panasaus i odos ligas kur rasoma http://www.akvariuma...edes_zuvys9.htm
Siaip reik nueit i parduotuve ir parodyt nuotraukas pasiulys tikrai tada ka smile.gif
Pas mane turbut dar ancitrusa ir vandenlige uzpuole nu siaubas. Dabar narsiau internete ligas ir pamaciau toki niescia doh.gif visos zuvis nudves mano verysad.gif
Atsakyti
ir pas mane gaidelis buvo tokiais lyg apsvilintais pelekais, pusmeti gal koki gyveno kol nuduso.
pardej (akvariumai.lt) vilniuj liepkalnio, negalejo net suprast kas jam negerai, tipo nieko nezino nesupranta ir ligos nera.
Atsakyti
QUOTE(zapolske @ 2016 03 07, 00:43)
Siaip reik nueit i parduotuve ir parodyt nuotraukas pasiulys tikrai tada ka smile.gif

Tep tep, tikrai pasiulys..kits klausimas kiek tinkama priemone wink.gif Kazi kiek musu kikose ir akvazoo dirba ichtiopatologu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 07 kovo 2016 - 08:45
Pasiulys, pasiulys lotuliukas.gif kaip man - ieskojau No planaria, o man ikyriai siule vaistu nuo heksamitozes nusipirkti. Cia Bige taip. Net supykus buvau, nes neismanele isvadino. Ten tik vyrukas toks nejaunas daugiau ismano, kaip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2016 03 07, 08:07)
ir pas mane gaidelis buvo tokiais lyg apsvilintais pelekais, pusmeti gal koki gyveno kol nuduso.
pardej (akvariumai.lt) vilniuj liepkalnio, negalejo net suprast kas jam negerai, tipo nieko nezino nesupranta ir ligos nera.

Vyras vakar aquazoo buvo, rodė foto klausė, - tai irgi tipo, jeigu žuvis ne vangi tai viskas jai gerai, - tipo neserga doh.gif unsure.gif Nu bet kai aš žinau kaip iki tol buvo ir dabar, - nu nesu tikra kad labai jau ji sveika čia... g.gif
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2016 03 07, 09:30)
Pasiulys, pasiulys  lotuliukas.gif  kaip man - ieskojau No planaria, o man ikyriai siule vaistu nuo heksamitozes  nusipirkti. Cia Bige taip. Net supykus buvau, nes neismanele isvadino. Ten tik vyrukas toks nejaunas daugiau ismano, kaip supratau.

Va tas vyrukas ir sakė vyrui, kad sveika ta žuvis, - ko tu nori doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zapolske @ 2016 03 06, 23:43)
*Cia pasiskaitykit kazkas yra panasaus i odos ligas kur rasoma http://www.akvariuma...edes_zuvys9.htm

**Pas mane turbut dar ancitrusa ir vandenlige uzpuole nu siaubas. Dabar narsiau internete ligas ir pamaciau toki niescia  doh.gif  visos zuvis nudves mano  verysad.gif

* Tai va kad šitą skaičiau ligų sąrašą, tai kad bluktų pelekai proe vienintelio puvinio parašyta g.gif O kažkokių dėmių ar pakitimų žiaunose pas žuvį nesimato schmoll.gif

** Užjaučiu dėl užpuolusoų ligų🎈Ir linkiu kuo greičiau, kad pasveiktų 4u.gif
Atsakyti
Ką jūs čia kvailiojat. Sveikas tas gaidelis, jei ėda, jei plaukioja, jei daugiau jokių kitų požymių nematot/nėra. O pelekai blukt gali nebūtinai dėl ligų - dėl gyvenimo sąlygų irgi. Gal tą lemia vandens parametrai, gal - temperatūra, pagaliau - gal maistas? Ko jūs čia pūdot jį gyvą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 07 kovo 2016 - 09:57
QUOTE(Prometėja @ 2016 03 07, 10:44)
Vyras vakar aquazoo buvo, rodė foto klausė, - tai irgi tipo, jeigu žuvis ne vangi tai viskas jai gerai, - tipo neserga  doh.gif  unsure.gif  Nu bet kai aš žinau kaip iki tol buvo ir dabar, - nu nesu tikra kad labai jau ji sveika čia... g.gif
Papildyta:

Va tas vyrukas ir sakė vyrui, kad sveika ta žuvis, - ko tu nori  doh.gif

As panoramoj kikoj buvau tai super patenkinta likau. 4u.gif man pasiule sera baktopur. Gydo bakterinius susirgimus . ir vandenlige ir ziaunu, o odos ligas ir t.t." peleku krastai pabale ir issileide arba visiskai apipuve". Ir jum gal tiktu . bent jau profilaktiskai gaus tada jei sveika smile.gif
Atsakyti
as vel su klausymeliu ,stebiu savo mikimauzerio patele ir atrodo ,kad ji tikrai laukiasi ,tai va klasymelis kiek laiko laukiasi ,nenoriu praziopsoti biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 03 07, 10:52)

Va tas vyrukas ir sakė vyrui, kad sveika ta žuvis, - ko tu nori  doh.gif

Bet man jusu gaidelis irgi atrodo sveikas rolleyes.gif Pabale pelekai atrodo visai kitaip. O cia-pakeite spalva. Bakterines peleku infekcijos tikrai nera.
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 03 07, 10:22)
as vel su klausymeliu ,stebiu savo mikimauzerio patele ir atrodo ,kad ji tikrai laukiasi ,tai va klasymelis kiek laiko laukiasi ,nenoriu praziopsoti  biggrin.gif ?

Man atrodo ~30 dienu bus g.gif geriausia skaiciuoti nuo paskutinio nersto, kitaip kazin ar imanoma atspet.

QUOTE(gluosnis @ 2016 03 07, 10:28)
Bet man jusu gaidelis irgi atrodo sveikas  rolleyes.gif  Pabale pelekai atrodo visai kitaip. O cia-pakeite spalva. Bakterines peleku infekcijos tikrai nera.

Man irgi atrodo sveikas.
Gal kokio vitamino truksta truputi ar sensta.
Atsakyti