QUOTE(mylima2007 @ 2016 03 06, 17:31)
Vat ką supratau, kad akvariumo sirtyje nelabai ką pritaupysi.. Daugelyje dalykų kažkur kažką galima sumeistraut, pasikoreguot, pigiau gaut.. analogą pritaikyt..
Nu akvariumuose..deja deja.. jei sumokėsi pigiau, tai ir bus ne taip, kaip turi būti.
Vienintelis pataupymas - augalus ir gyvūnus gauti dovanų ar nusipirkt iš žmogaus (bet ir tai nebūtinai to bus rinkoje, nebūtinai tai bus sveiki, grynaveisliai)..
p.s. gerai, kad nors nepermokėjau už tą pirmąjį akvą..
Nu akvariumuose..deja deja.. jei sumokėsi pigiau, tai ir bus ne taip, kaip turi būti.
Vienintelis pataupymas - augalus ir gyvūnus gauti dovanų ar nusipirkt iš žmogaus (bet ir tai nebūtinai to bus rinkoje, nebūtinai tai bus sveiki, grynaveisliai)..
p.s. gerai, kad nors nepermokėjau už tą pirmąjį akvą..
Man tai kazkaip nesiseka žiūriu. Prieš porą savaičių šeštadienį bigę (Ukmergės gatvėje) nusipirkau 13 zuvyčių. Sekmadienį išėjau į darbą, o pirmadienį per pietus pamačiau,kad nauja molinezija ant galvos du kaip vatos rutuliukai. Paėmiau perskyriau. Nubėgau vaistų, sumokejau 6,77. Sulasinau į bendrą akvariumą ir tai vienai. Vakare žiūriu kad didelis jau ir susijungė į vieną. Nu galvoju šakės. Ryte atsikėliau žiūriu nieko nebėra. Taip savaite pralaikiau atskirai. Po to ileidau atgal. Radau tada nustipusią neonkę (nuo seniau buvo ji) vakar pasirodo nustipo kita molinezija patelė, kurią irgi pirkus buvau bigę kažkaip įdomiai plaukiojo ji man kai vietoj budavo tai atrodo kaip mosikuotusi kad negali kaip vietoj ramiai pabūt kai plaukt pradedavo tai lyg ir normaliai.
Vat tau ir nusipirk is parduotuvės. Senbuves kol buvo viskas tvarkoj kai tik nusipirkau vsio susirgo tai nudvese. Kosmaras. ta kuri molinezija sirgo tai nieko dar plaukia
Papildyta:
[/quote]Jeigu puvinys tai turbūt atskirt jį reiktų nuo kitų žuvų?
[/quote]
Ne puvinys tai tikrai pagal mane. Tai liga bus. Geriau atskirt bet vis tiek visas akvariumas uzkrestas tik kitom gal pasireiks gal ir ne. Siulyciau vaistu geriau