Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Prometėja @ 2016 03 03, 19:25)
Sveikos!

Mūsų akvariumui jau trečia savaitė eina... Kol kas tfu tfu visi gyvi sveiki, -Bet turiu klausimą,- 2 gupijų patinėliai pastoviai persekioja vieną molineziją patelę... nu tiesiog prilipę, visur paskui plaukia ir į šonus baksnoja... Kiek skaičiau, - turėtų jie taikiai sugyvent, bet akivaizdu kad nelabai... ar pasikeistų situacija jeigu įsigytumėm gupijų patelę? Nes dabar tik tu patinėliai dėl spalvos plaukioja  4u.gif

As kaip itariu, kad jie netai kad pesasi, o butent poruotis ir nori wink.gif
Mano gupinas prie molinezijos patino lenda sitaip dar biggrin.gif

Nersykloj ~12 gupiuku, o gupija pasirodo dar paskui issoko i akva ir dar ten laisvai plaukiojanciu yra, bet jau tooookie mikro palyginus su molineziju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 03, 19:40)
As kaip itariu, kad jie netai kad pesasi, o butent poruotis ir nori wink.gif
Mano gupinas prie molinezijos patino lenda sitaip dar biggrin.gif
Nersykloj ~12 gupiuku, o gupija pasirodo dar paskui issoko i akva ir dar ten laisvai plaukiojanciu yra, bet jau tooookie mikro palyginus su molineziju smile.gif

Ot proteliai žuvinų doh.gif lotuliukas.gif Bet mano molė tai nervuojasi dėl tokios draugijos.... žiūrėkit, dar naują hibridinę veislę išveisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 03 03, 21:10)
Ot proteliai žuvinų  doh.gif  lotuliukas.gif Bet mano molė tai nervuojasi dėl tokios draugijos.... žiūrėkit, dar naują hibridinę veislę išveisiu  lotuliukas.gif

As del to kardonesi atidaviau biggrin.gif tas manijakiskai persekiojo moli biggrin.gif
Geriau turbut visom rusim kad butu poros g.gif nors gaideliui geriau ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 03, 21:25)
As del to kardonesi atidaviau biggrin.gif tas manijakiskai persekiojo moli biggrin.gif
Geriau turbut visom rusim kad butu poros  g.gif nors gaideliui geriau ne  g.gif

mmm g.gif kodel gaideliui nereikia panos ,juk jis ir uzsinori poruotis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 03 03, 21:52)
mmm g.gif  kodel gaideliui nereikia panos ,juk jis ir uzsinori poruotis verysad.gif

Gal ir imanoma, bet turbut reiketu dar didesnio akvariumo ir sunkiai apsodinto g.gif
Nes kiek ir skaicius, tai visur atskirai gaideliai ir "visteles" su kitokiom zuvim.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 03, 21:25)
Geriau turbut visom rusim kad butu poros  g.gif nors gaideliui geriau ne  g.gif

o tai pas jus kardonešis be poros buvo, kad persekiojo moli?

Pas mane abu gupijai gaudo molę draugiškai... doh.gif Reiks patelę pirkt pamašu kad... nors man jos tokios pilkos visos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 03 03, 22:59)

Pas mane abu gupijai gaudo molę draugiškai... doh.gif  Reiks patelę pirkt pamašu kad... nors man jos tokios pilkos visos blush2.gif

Ar zinojote, jog gupijas rekomenduojama laikyti 1 patinas ie 2-3 pateles. Jei bus santykis 2patinai ir 1 patele, tai patinaig gali uzmyluoti patele negyvai.
Netgi santykis 1:1 nera rekomenduotinas.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 03 04, 06:40)
Ar zinojote, jog gupijas rekomenduojama laikyti 1 patinas ie 2-3 pateles. Jei bus santykis 2patinai ir 1 patele, tai patinaig gali uzmyluoti patele negyvai.
Netgi santykis 1:1 nera rekomenduotinas.

Nu nieko sau.. apie moles tą buvau skaičius, - tai toks santykis ir yra, o apie gupijas kažkaip nežinojau... Hmm.. reikės kažką galvoti tada :/ Daugiau patelių per mažas akvas laikyt, reikia vadinasi bent vieną patinėlį kažkam dovanoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 03 03, 22:17)
Gal ir imanoma, bet turbut reiketu dar didesnio akvariumo ir sunkiai apsodinto  g.gif
Nes kiek ir skaicius, tai visur atskirai gaideliai ir "visteles" su kitokiom zuvim.

na as meginsiu ieskoti vistytes savo gaidziukui ,jis toks miniukas yra(kai pirkau sake kad neaugs didelis tokios rusies yra),gyvena bendrame akve 112 l su visom zuvytem tai gal sutars visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 03 03, 22:59)

Pas mane abu gupijai gaudo molę draugiškai... doh.gif  Reiks patelę pirkt pamašu kad... nors man jos tokios pilkos visos blush2.gif

Kai pirkau akva, buvo iskart su zuvim. Galvojau kad turi patele, bet kai pagavau i stiklaini atidavimui, tik tada pasimate kad ten patinas biggrin.gif
Yra ir pateliu pakankamai neblogu smile.gif su uodegom grazesnem ar pusiau juodu.
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 03 04, 09:15)
na as meginsiu ieskoti vistytes savo gaidziukui ,jis toks miniukas yra(kai pirkau sake kad neaugs didelis tokios rusies yra),gyvena bendrame akve 112 l su visom zuvytem tai gal sutars visos  biggrin.gif

Turėtų sugyvent, - skaičiau, kad tik turėtų būti kur pasislėpti vištelei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Carma @ 2016 03 04, 09:19)
Yra ir pateliu pakankamai neblogu smile.gif su uodegom grazesnem ar pusiau juodu.

Gal kuri iš vilniečių keistų gupijos patinėlį į patelę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 03 04, 11:03)
Turėtų sugyvent, - skaičiau, kad tik turėtų būti kur pasislėpti vištelei  4u.gif
Papildyta:

Gal kuri iš vilniečių keistų gupijos patinėlį į patelę? bigsmile.gif

Man patinelio nereikia smile.gif o pateliu galiu padovanoti. Vienam patineliu bent dvieju pateliu reiketu.
Atsakyti