QUOTE(Dilma @ 2016 02 23, 00:14)
Beje, mano užrodytas už JBL Manado pigesnis
Ar rimtai..gal kazka ne taip suziurejau tada
Nu bet kokiu atveju as pigiai to manado gavau, tai ir buvau lemiamas veiksnys..zesim kas gausis, nu jei nesiseks gi ne "jura" - restartuosim
jau matai dabar kai pribrendau tiurkstis akve, tai visai
kabli pagavau, nes iki tol 3 metus nesiryzau senojo akvuko is vietos judint.
QUOTE(Sandia @ 2016 02 23, 01:26)
flamingo juoda is akvazoo. Nesu tikra ar man jis patinka..bet jau padaryta, ryt tures patikt 😁
Ryt lyg nedirbi, tai treciadieni atvaziuociau jei galim, iki pietu kadanors?
P.s.gal kam reikia turiu rudu kriptokorinu, hydrophila polysperma, Heteranthera zosterofolia, sraigiu geru - melanijos ir piktu helenu 😁 siandien nurauta
Nu labai idomu..as ji derinu i savo mazesniji 45 ltr..nes uzkniso postambis sviesus ir margas..nu toki paveldejau
Tai va paveizesiu kaip flamingas realiai ziurisi ir arba ji desiu, arba likusiji manado...Man to flamingo blizgesys mazumele kliuna.
Treciadieni dirbu SANCIUOSE, jei tinka, tai lauksiu..tiesa su kolege dirbam, bet ji geriete, nieko nesakys
O tos melanijos tai geris..va nuleidau 3 metu amziaus akvuka, tai gal tik kokiu 50 su mazom ir buvo..neikyrus padarai uoliai besikuiciantys grunte ir pasirodo tik arba zuvu maistui sudorot, arba kai akva gerai uzpaskudintas ir jos ima dust...Cia kalba apie tuos "autentiskus" "medvarscius", nes yra ir kitos, trumpesniu ir lyg tamsesniu kiautu, tai va sitos nors irgi melanijos, bet kaip amaras..valdiskuose akvuose ju yr..sunku isnaikint, stiklais "laipioja"