Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(evora @ 2016 02 14, 21:28)
IKI KOVO 27
BET JAU PASIILGAU. 4u.gif  Aišku, ne blevyzgų. schmoll.gif

o tai is kur jus zinot iki kada kaip ir kas ir uz ka ??

QUOTE(žydrynė @ 2016 02 14, 22:19)
čia mano  blush2.gif  o kaip jis čia atsirado bigsmile.gif  g.gif ?

oho, kokiu sekliu morku turim smile.gif
grazuuu diskusai, man tie zydri isvis nerealus - bet ju kaina tai o siaube
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2016 02 14, 22:31)
o tai is kur jus zinot iki kada kaip ir kas ir uz ka ??
oho, kokiu sekliu morku turim smile.gif
grazuuu diskusai, man tie zydri isvis nerealus - bet ju kaina tai o siaube

Iš kur žinau?- paslaptis. biggrin.gif

Discusai man irgi nuostabūs. Turiu susirinkusi atskirą albumėlį kokie jie skirtingi būna. Pasakiško grožio žuvytė. ,,Amanijoje" Šiauliuose būna. Siūlė ir man pirkti, bet, kad nebeturiu jiems vietos. Tada buvo tokie mėlynai auksiniai.
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 14, 22:19)
čia mano  blush2.gif  o kaip jis čia atsirado bigsmile.gif  g.gif ?

Teko užklysti į katinukų temą, nes pati dvi kates turiu. Žiūriu, kažkoks pažįstamas akvariumas ir dar pas kacarus. g.gif
Pasiskaičius tapo aišku, kad tai katino akvariumas.
Bet, tai kaip apleidote mūsų temelę, net akvą katinui atidavėte lotuliukas.gif
Nebereikia net pasigirti tokius gražuolius discusus įsitaisius. Tokį akvą turint, esat labai čia reikalinga. Pasiskaitykit kiek naujokų akvamanų turim-ligonių palata perpildyta. Jūsų patirties, nuomonės oi, kaip reikia.

Papildyta:
Va, tokių siūlė:

user posted image]My Webpage[/URL]

O čia seilei pavarvinti, akims paganyti, pasvajoti ir gamtos stebuklais pasidžiaugti.

Linkiu susapnuoti visiems, kad jūsų akvariume plaukioja. Labanakt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 02 15, 00:46)
Iš kur žinau?- paslaptis. biggrin.gif

Discusai man irgi nuostabūs. Turiu susirinkusi atskirą albumėlį kokie jie skirtingi būna. Pasakiško grožio žuvytė. ,,Amanijoje" Šiauliuose būna. Siūlė ir man pirkti, bet, kad nebeturiu jiems vietos. Tada buvo tokie mėlynai auksiniai.
Papildyta:
Teko užklysti į katinukų temą, nes pati dvi kates turiu. Žiūriu, kažkoks pažįstamas akvariumas ir dar pas kacarus. g.gif
Pasiskaičius tapo aišku, kad tai katino akvariumas.
Bet, tai kaip apleidote mūsų temelę, net akvą katinui atidavėte lotuliukas.gif
Nebereikia net pasigirti tokius gražuolius discusus įsitaisius. Tokį akvą turint, esat labai čia reikalinga. Pasiskaitykit kiek naujokų akvamanų turim-ligonių palata perpildyta. Jūsų patirties, nuomonės oi, kaip reikia.

Papildyta:
Va, tokių siūlė:

O čia seilei pavarvinti, akims paganyti, pasvajoti ir gamtos stebuklais pasidžiaugti.

Linkiu susapnuoti visiems, kad jūsų akvariume plaukioja. Labanakt. biggrin.gif

GRAZIOS,bet man vistik patinka mazos grazuoles zuvytes rolleyes.gif
Atsakyti
as cia truputi nevisai i tema smile.gif ar kasnors akvariuminiu dalyku pirkot lenkuos?
Atsakyti
Labas vakaras, Arvydas visoms linkejimus siuncia 4u.gif
Atsakyti
chile, kitą savaitę dirbi? užlekčiau gal kurią dieną ax.gif dar krevetkos domina?
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2016 02 17, 21:57)
chile, kitą savaitę dirbi? užlekčiau gal kurią dieną  ax.gif  dar krevetkos domina?

Kita savaite dirbu V-VI ir dar veliau I.
Krevetkos domina, kaip tik ketinau populiacija atnaujint, nes ne kazkas liko, senai sviezio kraujo lieta..Tiesa, minetom dienom busiu Silainiuose Norfoj, o va III-IV Z.Sanciuose, Juozapaviciaus 51, tai tau isvis netoli namu bigsmile.gif
O kaip siemet, bandom keliaut Klimaicio aplankyt kovo 8 bigsmile.gif Man kaip ir nieko nereik is zoliu, bet visai ne pries buciau pasidairyt ir pabendraut.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 02 17, 23:19)
O kaip siemet, bandom keliaut Klimaicio aplankyt kovo 8  bigsmile.gif Man kaip ir nieko nereik is zoliu, bet visai ne pries buciau pasidairyt ir pabendraut.

O as susidariau idomia nuomone apie ji biggrin.gif
Asmeniskai neteko bendraut, bet sedziu fb grupej, kurioj 16-tosios proga buvo paskelbes kad dovanoja 5 augalu rinkinuka. Parasiau pazystamui, tas nuvaziavo. Sulaukiu foto - indelyje 2 stiebeliai biggrin.gif sake viskas ten kainuoja, o ka raso pasirodo ir netiesa...
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 02 18, 09:33)
O as susidariau idomia nuomone apie ji biggrin.gif
Asmeniskai neteko bendraut, bet sedziu fb grupej, kurioj 16-tosios proga buvo paskelbes kad dovanoja 5 augalu rinkinuka. Parasiau pazystamui, tas nuvaziavo. Sulaukiu foto - indelyje 2 stiebeliai biggrin.gif sake viskas ten kainuoja, o ka raso pasirodo ir netiesa...

Nu jis idomus tikrai wink.gif
Bet del tu akciju...pernai buvom su Sandia ir Kubilina, tai tikrai gavom po keleta flenciuku...tiesa jis pundais nedalina, tik po "genetini koda", bet visvien po kelias sakeles gavom. O ir vaziavom labiau pasidairyt ir pabendraut, o ne del zolyciu.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 02 18, 19:51)
Nu jis idomus tikrai wink.gif
Bet del tu akciju...pernai buvom su Sandia ir Kubilina, tai tikrai gavom po keleta flenciuku...tiesa jis pundais nedalina, tik po "genetini koda", bet visvien po kelias sakeles gavom. O ir vaziavom labiau pasidairyt ir pabendraut, o ne del zolyciu.

Tai nesitikejau kad dalins po "kupsta" geliu, bet kai taip pasiseklbia ir paskui kitaip pasidaro...

Nors ir man knieti pasizvalgyt g.gif bet jau nelabai ko reikia lyg biggrin.gif
Atsakyti
Pasižvalgyti ax.gif

Iš 19 ltr. kubelio perkeltos kelios suskės dobiliuko šakytės, atsigavo, subujojo. Greit ir dalinti galėsiu.

O lotosą ryt išnešu į pardę. Čia iš sprindinio mažylio išaugo 34 cm. aukščio gražuolis.

Buvau galvojusi į jo vietą sodinti raudoną lotosą, bet, kad man jie per dideli vis išauga ir stelbia apačioje esančius augalus. Bandysiu čia perkelti echinodorusą ozelot-tikrai mažesnis bus.
O šiaip vis dar nesuvaldau taškinio žalio dumblio. Labiausiai jis bujoja ant kelmuko ir šimtalapio echinodoruso. Šio lapai net žaliu storu luobu pasidengia lyg kokia skūra. Vis šalinu tuos uždumblėjusius lapus, o nauji super greitai atauga. Net 3 mažus sprindinius echinodoriukus išaugino-bus vėl kas atidavinėti.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 02 19, 17:32)
Pasižvalgyti ax.gif

Labai grazu! 4u.gif 4u.gif

Gal kam gupiuku paprastu?
Uz sokolada (ar kazka simboliskai) dovanoju gupijas, pateles ir patinelius, 2-3 men, 10-12 vnt.
Vilnius, Pasilaiciai
user posted image
Atsakyti