Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(evora @ 2016 02 11, 23:37)
Taip jau yra, kad patinų yra labai mažai. Kažkaip gamta patvarkė ir tikrai nebus 1:1 lyčių santykio.

Geras bigsmile.gif pas mane juodos peciliukes raudonom uodegelem, tai visi berniokai biggrin.gif Kaip as noreciau jusu tu mikimauzeriu, ale ner kaip ten iki tu Siauliu..nebent kada pasiderint su suniniais renginiais.

QUOTE(evora @ 2016 02 11, 23:37)
Bet labai nesižavėkite tuo mano akmenynu-kukulynu, nes jam tikrai pelnytai kolegės kritikos išrašė. Vaizdelis iš bėdos, o gal geriau pasakius-iš nekantrumo. Kažkada ieškosiu ir surinksiu akvaskeipo vertas uolas.

Koleges kritikos israse is profesionaliosios puses pagal ta stiliu..o paprastam vartotojui neismananciam tu taisykliu tikrai yra grazu smile.gif Man pvz patinka dziungles rolleyes.gif Skeipai grazu paveizet, bet savo akvoj nenoreciau, bent kol kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 02 11, 23:14)
Geras  bigsmile.gif pas mane juodos peciliukes raudonom uodegelem, tai visi berniokai  biggrin.gif Kaip as noreciau jusu tu mikimauzeriu, ale ner kaip ten  iki tu Siauliu..nebent kada pasiderint su suniniais renginiais.
Koleges kritikos israse is profesionaliosios puses pagal ta stiliu..o paprastam vartotojui neismananciam tu taisykliu tikrai yra grazu smile.gif Man pvz patinka dziungles  rolleyes.gif Skeipai grazu paveizet, bet savo akvoj nenoreciau, bent kol kas  ax.gif

O tai visai neseniai buvo šunų paroda Šiaulių ,,Arenoje". Gal sudalyvavai?
Atsakyti
Sveiki,

gavau prižiūrėti akvariumą, su sergančia žuvele, kiek žinau buvo kelis kartus darytos druskos vonelės, bet jokio pagerėjimo. Akvariumas ne naujas, viskas visada buvo gerai, vanduo keičiamas, parametrai ir visa kita tikrinami ir priežiūra tikrai gera. Aš pati deja nieko neišmanau, šamukas ėda, plaukioja mažiau nei įprastai, pilvas išpūstas (jau kokia savaitė). Gal kas turit patarimų, kas tai žuvytei yra ir ką galima padaryti? kažkaip nesinori tik žiūrėti ir laukti kas bus. Pridedu foto
Atsakyti
villijaa, nieks nebando atsakyti, tai aš bandysiu nuomonę pareikšti.
Kad gerai patarti reikėtų didesnės, iš arčiau žuvytę nufotografuotos foto. Gal dėl to nieks ir nekomentuoja.
Jei konkrečiau-galėčiau spėti vandenligę. Argumentai-labai žuvytė suapvalėjusi lyg balionas, vadinasi išpūstas pilvas.
Pasižiūrėkite ar nėra pakitimų su kūnelio žvynais. Jei vandenligė, jie pradeda atkilti nuo kūno ir šiauštis lyg konkorėžis. Tada jau abejonių nėra-vandenligė.
Ar išgydoma-labai retai ir tik laiku pradėjus gydyti. Vaistų nežinau, reiktų klausti parduotuvėje ir dar persiskaityti ant dėžutės informaciją ar tikrai tiks. Vaistai nepigūs, kaip ir visi vaistai tiek žmogui, tiek gyvūnams. Tad nematyčiau tikslo pirkti, nes laaaabbaaai maža tikimybė, kad padės.
Ši liga gali atsirasti dėl sutrikusios medžiagų apykaitos, auglio, blogų gyvenimo sąlygų ar net tvarkingame gerai prižiūrimame akvariume. Nieks nuo jos neapdraustas.
Nuotraukoje labai sudomino pilvuko baltas plotas. Jis atrodo taip, lyg būtų padengtas tirštomis baltomis apnašomis. Bet manau, kad čia tik toks foto-efektas, nes apie tai būtumėte parašiusi.

O šiaip esate šaunuolė 4u.gif
Tikrai atsakinga paliktų gyvūnų prižiūrėtoja ir dar organizuota, sugebanti ieškoti sprendimą sudėtingoj situacijoj.
Atsakyti
Ką tik grįžau iš Akropolio ,,KIKOS". Ten klausiau apie vaistukus vandenligei, bet tokios ligos net nebuvo girdėję.
Buvo gražių raudonų ir geltonų gupijų. Gaila, kad visi patinai.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 02 13, 15:11)
Ką tik grįžau iš Akropolio ,,KIKOS". Ten klausiau apie vaistukus vandenligei, bet tokios ligos net nebuvo girdėję.
Buvo gražių raudonų ir geltonų gupijų. Gaila, kad visi patinai.

O as buvau akvazoo atidaryme (bazeje), filtra galingesni emiau. Maciau kardonesiu 3 spalvu graziu... O siaip pasirinkimas mazokas. Tik senoj vietoj zmoniu spustys biggrin.gif
Gavom dovanu, kavos smile.gif

Atsakyti
Kiek tų trispalvių kainos buvo už štukę?
Bent ne namie tupėjai, nuomonę susidarei. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 02 13, 17:35)
Kiek tų trispalvių kainos buvo už štukę?
Bent ne namie tupėjai, nuomonę susidarei. biggrin.gif

Trispalviai po 3 eu...
Kainos taip "graziai pakeltos", kad nuolaida pritaikius gautusi ta pati kaina biggrin.gif tik filtras pigiau turbut gavosi.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 02 13, 17:39)
Trispalviai po 3 eu...
Kainos taip "graziai pakeltos", kad nuolaida pritaikius gautusi ta pati kaina biggrin.gif tik filtras pigiau turbut gavosi.

Nemažos kainikės...
O mano Mikimauzeriai, visi 48, iškeliavo į 400 ltr. akvuką. Och, bus gražus pulkelis. Och, bus kur duotis.
Atsakyti
Atsisveikinimo foto blush2.gif

user posted image]My Webpage[/URL]

Dabar auginsim kitą pamainą. Čia turėtų būti įdomiau ir įvairiau. Bus raudonų peciliukų. Jie tokios sodriai raudonos vyšnios spalvos.

Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 02 13, 17:39)
Trispalviai po 3 eu...

Raseiniuose irgi po 3 eu trispalviai, čiupau patiną, nes turiu 4 pateles.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 02 13, 19:14)
Atsisveikinimo foto blush2.gif

Dabar auginsim kitą pamainą. Čia turėtų būti įdomiau ir įvairiau. Bus raudonų peciliukų. Jie tokios sodriai raudonos vyšnios spalvos.

tai jau nebeauginsite mikimauseriu? unsure.gif
Papildyta:
gal zinot per kiek laiko pagyja manu kruopu liga po vaistuku panaudojimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emile3: 13 vasario 2016 - 20:54