QUOTE(kaktusėlis123 @ 2016 02 06, 22:15)
Sveikos žuvyčių mylėtojos,
Planuoju įsijungti į jūsų būrį. Akvos nesu turėjusi. Vyras užsimanė būtinai 120×40×60 matmenų akvariumo. Sakykit, ar būtų lengviau pradedantiesiems auginti ciklidus ar gyvavedes žuveles.
Atsiprašau jei klausimas kvailokas,bet mes šioje srityje nieko nesigaudom.
Planuoju įsijungti į jūsų būrį. Akvos nesu turėjusi. Vyras užsimanė būtinai 120×40×60 matmenų akvariumo. Sakykit, ar būtų lengviau pradedantiesiems auginti ciklidus ar gyvavedes žuveles.
Atsiprašau jei klausimas kvailokas,bet mes šioje srityje nieko nesigaudom.
Labas. As irgi esu naujoke, tik sm sausio men isigijau akvariuma. Iki tol nebuvau turejusi.
As pasirinkau auginti nereiklias zuvytes, ir tokius augalus, kuriem nereikia daug irangos. Kadangi svarsciau, ar man apskritai patiks auginti zuvytes, tai nenorejau investuoti i iranga ir rinkausi minimalu rinkini. Yra akvariumas ir filtras (kuris pasirodo kiek per silpnas), apsvietimas irgi berods neidealus. Nera sildytuvo, co2 irangos.
Auginu gupijas. Jos gali gyvent ir prie kambario temperaturos. Jas galetum auginti netgi stiklinej vazoj be nieko.
Augaliukus pirkau is pardavejo, tai net nepamenu visu pavadinimu, bet ragalapis, valisnerijos yra nelepus augalai.
Dabar dar i drauges atkeliaus pecilijos.
Mano pasirinkimas toks labiau praktinis.
O dar gi yra ir grozio puse, patikimo. Kokios zuvytes jums atrodo grazios? Koks akvariumas jums teikia pasigerejima? Ar su augalais, ar be ju? Ar ryskus spalvotas, ar toks naturalesnis, kaip Lietuvos ezeras?