Galiu atsakyti už savo vyrą - nors jam patinka gražios moterys ir tos lėlytinės, bet jis vertina tik tai, ką kiekviena turi iš gamtos, pvz. natūraliai ilgas blakstienas kaip mano

natūraliai vešlius ir ilgus užaugančius plaukus, kuriems papildomai nereikia šinjono, nes pas sveiką moterį jie patys auga (kaip pas mane

), nagai jam irgi patinka ne per ilgi, tvarkingi, o ne kaip pas kokią raganą, kuri vaikšto su atkištais nagais ir daiktus ima keistai, atkištom rankom

papai samo saboj aišku, kad vertybė stangrūs, didoki ir natūralūs, o ne kažko prikišti. Normalus vyras pirmiausia moters sveikata rūpinsis. Apie toksinų injekcijas kalbos negali būti, daugų daugiausia mezoterapinės procedūros su hialurono ar vitaminais ir tai įvertins moterį, kuri moka natūraliu būdu per masažus, tinkamą mitybą, poilsį ir pan. išlikti maksimaliai ilgai natūraliai graži, be drastiškų kišimųsi į veidą. Išbraižytų juodai ir perdaug išlenktų antakių irgi nesupranta, sako tai ką, jos savo plaukų neturi, nuplikę antakiai?

Kai mato, kad man pilnai užtenka natūraliausios pudros ir nereikia jokių maskuoklių, tai nesupranta kaip galima ant veido tepti kelis sluoksnius visokių maskuoklių, pagrindų ir dar 3 pudras ant viršaus. Tai skao, kaip tokia moteris atrodo nusiplovus? Spuoguota, pajuodusi, pamėlusi ar dar kokia? Vadinasi ji nėra sveika. Mąstantis vyras ieško sveikos moters