QUOTE(kackac @ 2016 01 17, 13:55)
Nenešu į viešumą savo sukurtų pasakų ir filosofijų, remiuosi faktine moksline informacija ir šaltiniais. Kalbu apie skiepų teikiamą naudą ir sklaidau antivaxer šutvės sukurtus mitus ir pasakas nepagrįstai gąsdinant visuomenę ir kenkiant jos sveikatos saugumui.
Jei kada atneščiau čia savo nesėkmės istoriją, norėdama apsaugoti kitus nuo gresiančio blogio, tikrai nepabijosiu paviešinti man ar mano artimąjam suteiktos žalos/traumos/komplikacijos diagnozę, gydymo įstaigą, mediko pavardę ir t.t., nes būčiau tikra, kad manes kažkas dėl to neapklatins melu ar sąmoningu šmeižtu bei dezinformacija.
O tikėti tamstos istorija neturime jokio objektyvaus pagrindo.
Neprašau manimi tikėti,man to nereikia
Jumis taip pat netikiu,nei vienu žodžiu,skaitau ir matau norą viską neigti,nepagarbą kitai nuomonei,reikalavimą visų iš eilės Jums pateikti asmeninius dokumentus,nors kaip jau minėjau esate niekas,o forumas viešas,kur ne Jūs sprendžiate kam ką rašyti,o ko ne ir kam kokius dokumentus rodyti,tam yra moderatoriai.Nei viena sveiko proto mama,net jei ji medikė neįžeidinės kitų ir šitaip nedraskys turint tik savo nuomonę ir bandant,kad kiti jos klausytų,taip nebus,nieko neįtikinsite,kad ir kiek besistengsite,žmonės ne kvaili,patys daro sprendimus ar skiepija ar neskiepija kiekvieno asmeninis reikalas.
Gal kartais čipuota esate,todėl plokštelė užstrigo?