QUOTE(dange @ 2016 01 19, 14:25)
*Nežinau, ar lengviau valdyti, bet kalbėtis įdomiau su mąstančiais, besidominčiais ir nekvailais
Papildyta:
**Kiskiau, jei aš "pagal pažiūras" pro-vakcininė, tai mano aktuali informacija- reklaminiai bukletukai, o jei jūs antivaxer'ė- tai internetiniai ar geltonspaudės baubukai?
Tada tai nieko neturi bendro su domėjimųsi ir informacijos ieškojimu, tai paprasčiausias būdas pasitvirtinti savo tiesas, neįjungiant galvos
*butent su mastanciais, besidominciais ir pripazystanciais, kad vis tik gali buti ir oponentu puseje tiesos, ne vien tik melas (joku budu netaikau jums)
o kai manoma, kad visa tiesa tik vienoje puseje, tada net nebera apie ka diskutuoti, nes diskusija tampa beprasme
**manau neteisingai mane supratote
tiek vakcinu salininkams, tiek ir ju priesininkams, turi buti aktuali informacija ir apie vakcinu nauda ir apie zala, manau nera normalu, kai vakcinu salininkai (viena labai puikiai pazystame) saukia tik apie ju nauda, ir paniekina bei isjuokia kiekviena ju zalos atveji
kai tuo tarpu visame pasaulyje moksliniu ir teisiniu lygiu pripazystama, kad vis tik ta zala tikrai galima - nesiimu vertinti kokio lygio ir kuri pagrista, o kuri ne
Manau daugumos vakcinu priesininku (samoningai nerasau antivaxeriu, nes tai is principo nevartotinas zodis) pyktis ir noras priesintis kyla is to, kad jie asmeniskai (ju vaikai) yra nukneteje nuo skiepu, seimos patyre didesne ar mazesne trauma, o is ju dar tyciojasi -
Kackac ypatingai, zinokit labai jau nesmagu tada darosi ir atsiranda noras pulti, ir net kasti
vietoje to, kad pripazintu, kad taip galejo buti, galbut jusu vaikas tikrai nukentejo, gal jis yra tas vienas is tukstanciu ar milijono atveju, uzsiima puolimu, mamas isvadina visokiausiais zodziais ir dar pyksta, kad ja puola, tikrai sis puolimas yra uzsitarnautas savo pacios zodziais
Kai vakcinu salininkai nustos pulti nukentejusias seimas, ju istorijas vadinti isgalvotomis, tada ir pasipriesinimas sumazes