QUOTE(Oraia @ 2016 05 05, 11:05)
Sveiko merginos,
Skaitau jūsų džiugius komentarus ir taip pavydžiu! Aš po cezarių tą pačia dieną kėliausi, jaučiausi puikiai, buvau pilna jėgų ir energijos vaikeliais rūpintis, maitinti ir džiaugtis gyvenimu. Tad tikėjausi, kad bent jau panašiai bus ir po pilvo operacijos. Bet deja... šiandien jau 11-ta diena po operacijos, ryt važiuoju imti siūlų, o vis dar susilenkus ir skaudanti visa. Labai nugara atsisakė, nes susilenkus vaikštau, nugaros raumenys ir kenčia.
Dar turiu klausimą- ar kam buvo, kad viena koja nutirpusi būtų? Man dešinės šlaunies raumuo jau nuo pat pirmos dienos aptirpęs ir skausmingai jautrus, kirkšnis skaudanti ir vieta, kur buvo dešinysis drenas buvo vis dar kraujuoja tokiu juodu tirštu krauju. Gydytojui skambinau, sakė, kad kraujas normalu. Bet jaučiu, kad ta dešinė pusė ne itin sėkminga... kairėje jau nieko neskauda, ir tikrai jau galėčiau būti tiesi, jei ne dešinė pusė...
žodžiu, vis dar gailiuosi, kad ryžausi. viena pažįstama svarsto, tai atkalbinėju ir visos širdies ir tik gero norėdama, nes tokios kančios linkiu tik savo priešui
Sveikute suprantu tave tuikrai,nepergyvenk tikrai viskas susitvarkys ir lakstysi kaip bitute.
man dare pilvuka ir krutu pakelima,per operacija pasileido kraujas,suleke visi gydytojai,negalejo sustabdyti,galvojo,kad jau viskas praras mane,bet viskas pavyko,po keliu dienu truko pilve hematoma,kur buvo drenai per skylute is pilvuko baisiai bego skysciai,vaiksciojau su ranksluosciais pastoviai slapia,kilo temperatura,tai pas V.K vazinejau kas antra diena,stebejo,pastoviai tyrimus dare,bijojo kraujo uzkretimo,pats V.Kaikaris isspaude is kairio soniuko skylutes,kur buvo drenas tokia tamsiai raudona hematoma,skausmas buvo beprotiskas,kirksni baisiai skaudejo,bet viskas susitvarke,dabar rezultatai puikus,aisku norisi dar plokstesnio pilvuko,norisi dar svorio numesti,nors vyras nebeleidzia,sako bus negrazu,tokios jau mes moterys vis negana,bet smagu labai uzsideti aptempta suknute,nueini i parduotuve reikia megztinio,anksciau pirkdavau 14 dydi,dabar 8 dydis kabo,reik 6 dydzio megztuku,begalo smagu ir i veidrodi paziureti ,pasikeicia viskas,labiau savimi pasitiki,pamilsti save,daugiau sypsaisi,nuotaika dazniau geresne,verta visu 100%
esu 175 cm sveriau vienu metu 84kg,pries op. sveriau 74 kg,siuometu sveriu 63 kg,liemuo sumazejo 10 cm,nors sunkiai man sekesi pasveikti,bet nesigailiu ne kruopelytes,galiu sypsotis,dziaugtis savo pilvuku,nuostabus,nepakartojamas jausmas.
Pamatysi tikrai nesigailesi,praeis bedeles ir veiduka puos sypsena