Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 11 tema

QUOTE(Oraia @ 2016 05 05, 19:59)
Jau ieškau įnirtingai! Gal užvesit ant teisingo kelio, kur online galima tokį įsigyti? Nes marenagroup tik su klyniukais radau smile.gif

Neisivaizduoju, nes ir as kai ziurejau tik su klynukais buvo. Man dave daktaras
Atsakyti
Na paskaičiau jūs ir net atlėgo, man net pačiai keista kodėl taip stresuoju, tiek laukiau o dabar va viskas yra bet kaip mažas vaikas, nuraminot mane smile.gif thumbup.gif Skambinsiu rytoj Aštrauskui tarsiuos del operacijos laiko wub.gif Noriu būt graži labiau nei bijau biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 05 05, 10:46)
Na, kas dėl atkalbėjimo, tai vis vyrui priekaištauju, kad manęs neatkalbėjo smile.gif jam daugiausiai mano negatyvo reikia atlaikyti, bet laikosi jis didvyriškai.

Sakai, tris savaites!!! košmaras!!! viskas dar būtų nieko, bes tas korsetas labai kirkšnį skaudančią spaudžia, tai kartais atsisegu ir kilsteliu korseto kraštą, kai nebegaliu kentėti.

Na o kaip drenų vietos? išėjus iį klinikos nebekraujavo??

Mane operavo Donatas Samsanavičius (Grožio chirurgija)- labai man jis patiko. Toks konkretus, bet šiltas ir smagu žmogus.

Mane ir samsanavicius operuos. O seip graziai viska padare? Gal foto imestum?
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 05, 19:45)
Mane ir samsanavicius operuos. O seip graziai viska padare? Gal foto imestum?

Kai siūlus išims, galėsiu visais rakursais nufotografuoti ir įmesti smile.gif superinis Donatas, man jis pats labai patiko!!
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 05 05, 11:05)
Sveiko merginos,

Skaitau jūsų džiugius komentarus ir taip pavydžiu! Aš po cezarių tą pačia dieną kėliausi, jaučiausi puikiai, buvau pilna jėgų ir energijos vaikeliais rūpintis, maitinti ir džiaugtis gyvenimu. Tad tikėjausi, kad bent jau panašiai bus ir po pilvo operacijos. Bet deja... šiandien jau 11-ta diena po operacijos, ryt važiuoju imti siūlų, o vis dar susilenkus ir skaudanti visa. Labai nugara atsisakė, nes susilenkus vaikštau, nugaros raumenys ir kenčia.
Dar turiu klausimą- ar kam buvo, kad viena koja nutirpusi būtų? Man dešinės šlaunies  raumuo jau nuo pat pirmos dienos aptirpęs ir skausmingai jautrus, kirkšnis skaudanti ir vieta, kur buvo dešinysis drenas buvo vis dar kraujuoja tokiu juodu tirštu krauju. Gydytojui skambinau, sakė, kad kraujas normalu. Bet jaučiu, kad ta dešinė  pusė ne itin sėkminga... kairėje jau nieko neskauda, ir tikrai jau galėčiau būti tiesi, jei ne dešinė pusė...
žodžiu, vis dar gailiuosi, kad ryžausi. viena pažįstama svarsto, tai atkalbinėju ir visos širdies ir tik gero norėdama, nes tokios kančios linkiu tik savo priešui smile.gif

Sveikute suprantu tave tuikrai,nepergyvenk tikrai viskas susitvarkys ir lakstysi kaip bitute.
man dare pilvuka ir krutu pakelima,per operacija pasileido kraujas,suleke visi gydytojai,negalejo sustabdyti,galvojo,kad jau viskas praras mane,bet viskas pavyko,po keliu dienu truko pilve hematoma,kur buvo drenai per skylute is pilvuko baisiai bego skysciai,vaiksciojau su ranksluosciais pastoviai slapia,kilo temperatura,tai pas V.K vazinejau kas antra diena,stebejo,pastoviai tyrimus dare,bijojo kraujo uzkretimo,pats V.Kaikaris isspaude is kairio soniuko skylutes,kur buvo drenas tokia tamsiai raudona hematoma,skausmas buvo beprotiskas,kirksni baisiai skaudejo,bet viskas susitvarke,dabar rezultatai puikus,aisku norisi dar plokstesnio pilvuko,norisi dar svorio numesti,nors vyras nebeleidzia,sako bus negrazu,tokios jau mes moterys vis negana,bet smagu labai uzsideti aptempta suknute,nueini i parduotuve reikia megztinio,anksciau pirkdavau 14 dydi,dabar 8 dydis kabo,reik 6 dydzio megztuku,begalo smagu ir i veidrodi paziureti ,pasikeicia viskas,labiau savimi pasitiki,pamilsti save,daugiau sypsaisi,nuotaika dazniau geresne,verta visu 100%
esu 175 cm sveriau vienu metu 84kg,pries op. sveriau 74 kg,siuometu sveriu 63 kg,liemuo sumazejo 10 cm,nors sunkiai man sekesi pasveikti,bet nesigailiu ne kruopelytes,galiu sypsotis,dziaugtis savo pilvuku,nuostabus,nepakartojamas jausmas.
Pamatysi tikrai nesigailesi,praeis bedeles ir veiduka puos sypsena thumbup.gif
Atsakyti
Oraia, matai kiek iškentė @DZIMBA@. Tas nugaros skausmas tai tik gėlytės palyginus su jos atveju mirksiukas.gif

Lauksim fotkių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 05, 13:25)
Mano korsetas be klyno.
P i n k, kaip tu po paskutines op? Jauciu jau kaip niekur nieko bigsmile.gif

Oho kaip idomiai, kitoks pas tave mirksiukas.gif Aciu, as kaip niekur nieko. Sita op man mizeris buvo palyginus su didziaja. Nors merginos ir po tokios alpsta doh.gif Labai dziaugiuosi kad dariausi, dabar nieko nebenoriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Oraia @ 2016 05 05, 15:46)
labai stengiuosi pasikrauti jūsų optimiizmu, bet kol kas niekaip nepavyksta...

Bent jau as tik to ir siekiau savo postais 4u.gif Nusiteik pozityviai ir bus viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 05 gegužės 2016 - 21:58
QUOTE(p i n k @ 2016 05 05, 23:59)
Oho kaip idomiai, kitoks pas tave

Labai dziaugiuosi kad dariausi, dabar nieko nebenoriu biggrin.gif

Galėjo su klynu duot, nes tas kažkiek lipa į viršų doh.gif

Super mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 05 05, 19:50)
Kai siūlus išims, galėsiu visais rakursais nufotografuoti ir įmesti smile.gif superinis Donatas, man jis pats labai patiko!!

Visoms jis patinka nes jaunesnis daktaras biggrin.gif Tos moterys doh.gif
Atsakyti
4u.gif Nu ka galit mane pasveikinti biggrin.gif wub.gif
Apsispręndžiau, paskyrė man OP laiką, Taigi operuosiuos birželio 2 dieną 8 val ryte. Pas gyd Aštrauską nosies plastika ir pilvukas wub.gif

Papildyta:
Beje, kalbat apie tuos korsetus, ar jūs pačios perkat? Ar duoda? Kažkaip iš to jaudulio pamiršau paklaust net.
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2016 05 06, 19:05)
4u.gif Nu ka galit mane pasveikinti  biggrin.gif  wub.gif
Apsispręndžiau, paskyrė man OP laiką, Taigi operuosiuos birželio 2 dieną 8 val ryte. Pas gyd Aštrauską nosies plastika ir pilvukas  wub.gif

Papildyta:
Beje, kalbat apie tuos korsetus, ar jūs pačios perkat? Ar duoda? Kažkaip iš to jaudulio pamiršau paklaust net.

Cia jau bus i kaina iskaiciuotas, gausi pacioje klinikoje, niekuo rupintis nereikes ax.gif pati pas ji operavausi, likau viskuo patenkinta, ypac dideliais kavos puodeliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2016 05 05, 19:53)
Sveikute suprantu tave tuikrai,nepergyvenk tikrai viskas ...

OMG!!! Va čia tai patirtis, čia tai išgyvenimai!!! mano nugara, ir nutirousi koja tik žiedeliai palyginus su tuom, kad iškentei!!! medalio verta, ne mažiau!!

QUOTE(p i n k @ 2016 05 05, 21:59)

Bent jau as tik to ir siekiau savo postais 4u.gif Nusiteik pozityviai ir bus viskas thumbup.gif

Aačiū labai, tikrai tikrai man pagelbėjo!!

QUOTE(p i n k @ 2016 05 05, 23:49)
Visoms jis patinka nes jaunesnis daktaras biggrin.gif Tos moterys doh.gif

o taip, toks labai fainas jaunas gydytojas. Jis mane ramina, tokia rami kalbėjimo intonacija, šypsena veide. Vyras juokėsi, kad klinikoje pamačius gydytoją net išsitiesiau lotuliukas.gif nu negi būsiu sulinkus kaip sena klipata doh.gif lotuliukas.gif

Na o man sakė, kad viskas pas mane gerai- gyja labai gražiai, ištraukė siūlus, uždėjo dar pleistrą. bet sakė, kad šis jau paskutinis- po dušo nusiimti ir nebedėti. O man taip jauku ir saugu su tuo pleistru, kad susitariau su vyru, kad kol dar atsargos nupirktos nesibaigė, dar jis mane paklijuos lotuliukas.gif bent per savaitgalį... nes nenoriu ,kad kelnės liestųsi ir jautrintų man tą pjūvį.
Kas dėl mano kraujavimo iš dreno vienos, nebekraujuoja, matyt, paskutiniai lašai praeitas dienas sunkėsi. Koja užtirpusi, nes pas mane kirkšnyje yra senas randas, kur man Kaikaris siuvo ir tvarkė odą po nesėkmingos angiografijos procedūros. Tai anot Samsanavičiaus, jis net arti nebuvo prie kojos nervų priėjęs, bet kadangi pilvo apačioje po pjūvio audiniai patinę, tai liečiasi ir su tuo senu randu ir su kojos nervu, todėl man duoda tą tirpimą. Praeis tinimas pjautų audinių, turėtų ir koją "paleisti "

kas čia dar... ai, foto! gal ryt, kai nusiimsiu pleistrą padarysiu fotosesiją. Bet nesu tikra, ar jūs čia dedat tokias foto? nu gi gryna Frankenšteino dukra, ne kitaip, kurios pilvas ne tai kad šypsosi, bet žvengia pilna burna lotuliukas.gif
Atsakyti