Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 11 tema

Sveikos merginos smile.gif
Metai po op praėjo labai greitai.
Prisijungiau i nauja albuma bet savo foto nemaciau...
Matau daug naujienu, kaip Bandomasis sugalvojot apie dar vieną vaikelį?
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2016 01 23, 14:06)
Sveikos merginos smile.gif
Metai po op praėjo labai greitai.
Prisijungiau i nauja albuma bet savo foto nemaciau...
Matau daug naujienu, kaip Bandomasis sugalvojot apie dar vieną vaikelį?

Sveika, Mataij, yra tavo foto, as matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 01 23, 13:18)
Sveika, Mataij, yra tavo foto, as matau g.gif

Nu geras, reiks per kita kompa dar paziuret
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Priimkit naujoke smile.gif

Vakar buvau kosultacijoj del dvigubos op (krutines ir pilvo) pas G.P., ir jau iskart paskyre data - vasario 9 unsure.gif

Kazkaip lb viskas greitai, ir smagu, ir baisu siek tiek.
Labiausiai baisu pooperacinio laikotarpio. Po kiek laiko jus jau i zmogu atvirtusios buvot? Gyd sake i darba 3-4 savaites nelabai gausis eit..

Dar tikejausi, kad man uzteks tik dalines operacijos, bet ko gero teks pilna darytis unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 20:19)
Sveikos 4u.gif Priimkit naujoke smile.gif

Vakar buvau kosultacijoj del dvigubos op (krutines ir pilvo) pas G.P., ir jau iskart paskyre data - vasario 9 unsure.gif

Labiausiai baisu pooperacinio laikotarpio. Po kiek laiko jus jau i zmogu atvirtusios buvot? Gyd sake i darba 3-4 savaites nelabai gausis eit..

Dar tikejausi, kad man uzteks tik dalines operacijos, bet ko gero teks pilna darytis  unsure.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Kaip greit tavo diena wub.gif Pooperacinis laikotarpis kiekvienai skirtingas, priklauso nuo daugelio dalyku, tai labai sunku pasakyti ar pati greit atsigausi. O kas yra G. P. blush2.gif Neatgamino sito trumpinio
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 01 23, 19:32)
Sveika prisijungus 4u.gif

Kaip greit tavo diena wub.gif Pooperacinis laikotarpis kiekvienai skirtingas, priklauso nuo daugelio dalyku, tai labai sunku pasakyti ar pati greit atsigausi. O kas yra G. P.  blush2.gif Neatgamino sito trumpinio

G. Papeckys wink.gif
aciu aciu, aha, greit, todel sedejau kaip maisu trenkta ir nors turejau milijona klausimu prisigalvojus, nei puse ju nepaklausiau. Tai pirmad skambinsiuos gyd.

Pvz nepaklausiau, ar galesiu po op dar gimdyti ir po kiek laiko?

Ir ar jusu randas pasislepia po kelnaitem zemuliemeniu? MAn sake, kad pjuvis daromas 4cm virs gaktos kaulo, jei teisingai supratau.

Atsakyti
Mergaites, sakykit, o kaip su operacija jei dar kazada planuoju pagranduka? Po kokiu 4-5 metu? Tikimybe, kad puilvas vel prasiskirs ir oda suglebs didele? Man po pirmo vaiko oda buvo tvarkinga, bet po antro jau liko negrazi. Gyd apie planuojamus nestumus nieko neklause ir as pamirsau paklaust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 23:39)
Mergaites, sakykit, o kaip su operacija jei dar kazada planuoju pagranduka? Po kokiu 4-5 metu? Tikimybe, kad puilvas vel prasiskirs ir oda suglebs didele? Man po pirmo vaiko oda buvo tvarkinga, bet po antro jau liko  negrazi. Gyd apie planuojamus nestumus nieko neklause ir as pamirsau paklaust doh.gif

Nu dazniausia daro jau kai nebeplanuoja daugiau vaiku smile.gif Gaila ir darbo ir pinigu ir narkoze ir randas smile.gif
Nors gyvenime visaip nutinka. smile.gif Mano pazistama 2 met. po pilvo plastikos ir dabar naujas vyras ir planuoja 3 vaika. bigsmile.gif Idomu kaip bus su braziliska bamba jai, taip ir nesupratau iki galo ar ji naujoje vietoje daryta, ar ne. g.gif

As su paskutiniu CP pasidariau chirurgine kontacepcija ir daugiau vaiku jau nebesuplanuosiu thumbup.gif Taip ramu dabar gyventi ir nieko nebijoti ir jokiu apsaugu nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 sausio 2016 - 22:24
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 01 24, 00:23)
As su paskutiniu CP pasidariau chirurgine kontacepcija ir daugiau vaiku jau nebesuplanuosiu  thumbup.gif Taip ramu dabar gyventi ir nieko nebijoti ir jokiu apsaugu nereikia.

Kaip gerai, nebereikia sukti galvos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 23:39)
Mergaites, sakykit, o kaip su operacija jei dar kazada planuoju pagranduka? Po kokiu 4-5 metu? Tikimybe, kad puilvas vel prasiskirs ir oda suglebs didele? Man po pirmo vaiko oda buvo tvarkinga, bet po antro jau liko  negrazi. Gyd apie planuojamus nestumus nieko neklause ir as pamirsau paklaust doh.gif

As atidejau operacija kai atejo noras treciam leliukui. Mano nuomone reikia susigimdyti visus planuojamus vaikus ir tik tada operuotis. Bet cia kiekvienos asmeninis reikalas
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 01 23, 11:17)
Labryt

As pati sau pavydziu ir dar nelabai tikiu. Pirmadieni skambinsiuos daktarui del susitikimo, reikia viska aptart. Greiciausia kita savaite ir susimatysim. Laukiau savo dienos 14 metu, todel sitaip be galo dziaugiuosi wub.gif Beje, primenu, kad operuosiuos Klaipedoje pas gyd. Roka Bagdona. Buvau ir pas Maslauska, Kaune. Sitas gyd irgi patiko, bet vistik nusprendziau pasilikti prie R. B.

Taip, dviguba op atsieina pigiau 4u.gif Maniskiai (.Y.) po 3 zindymu irgi like vos matomi  biggrin.gif Is normalaus B i vos matoma A. Bet as negalvoju apie papuliu op, man svarbiausia buvo atsikratyti pilvo mutant  blink.gif  biggrin.gif

Manau dydis tikrai pasikeis. Sekmes planavime  4u.gif

Na man jau Kaunas lb toli atrodo, kai vaikus reikes palikti, atrodo... Niekad niekur nesam palike. O cia bac savaitei mama dingt tures( ar maziau?) unsure.gif Tai apoe Klaipeda as net nekalbu wink.gif ir dar kilnoti juk negalesiu ... Nu sakes... Nzn ar tik neteks man nukelti ir palaukti dar... O noriu tj greiciau kaip imanoma. vat tik idomu po kiek laiko op paskiria po apziuros? Maslauskas ir kaikaris vienoje klinikoje dirba? Kaxkaip nefaina is vieno eiti pas kita i konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2016 01 22, 23:17)
Aha, man taip pat idomu, nes pati noreciau viena narkoze viska pasidaryti.

As dariausi pilvuka, (. )( .) ir pasiurbimus. Viena narkoze ir gera kaina thumbup.gif Po dvieju vaiku buvo 9 cm plyse raumenys ir "isvalgyta" krutine. Dabar 9 men po op:
http://s020.radikal....3e42ac9d6ec.png
http://s020.radikal....3f6440c4e55.jpg
Tik bamba soliariume klijavau tai juokingai gavosi laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2016 01 23, 10:17)
Laukiau savo dienos 14 metu

swoon.gif Nu pagaliaaaau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 18:19)

As irgi greit dariausi, nera ko atidelioti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 19:09)
Ir ar jusu randas pasislepia po kelnaitem zemuliemeniu?

Kiekvienas plastikas turi savo technika. Mano foto gali matyti kaip zemai randas. Pilnai pasislepia po bet kokiomis kelnaitemis. Tik sonuose atviro maudymuko neuzsidesi del ilgo rando.
Papildyta:
QUOTE(Darfe @ 2016 01 24, 00:07)
Maslauskas ir kaikaris vienoje klinikoje dirba? Kaxkaip nefaina is vieno eiti pas kita i konsultacija.

Taip vienoje - Grozio Chirurgija. As pas Kaikari dariausi. Nematau problemos pas abu nueiti, juk tu renkiesi. O is kur cia tau taip toli?? blink.gif As vilniete bet Kaune operavausi. Merginos is uzsienio operuotis skraido o jums cia vietoje toli? doh.gif Rinkites daktara o ne atstuma, kad po to netektu gailetis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 24 sausio 2016 - 03:00
QUOTE(p i n k @ 2016 01 24, 04:50)
As dariausi pilvuka, (. )( .) ir pasiurbimus. Viena narkoze ir gera kaina thumbup.gif Po dvieju vaiku buvo 9 cm plyse raumenys ir "isvalgyta" krutine. Dabar 9 men po op:
http://s020.radikal....3e42ac9d6ec.png
http://s020.radikal....3f6440c4e55.jpg

swoon.gif Nu pagaliaaaau thumbup.gif

As irgi greit dariausi, nera ko atidelioti thumbup.gif

Super atrodai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tikrai, kad pagaliau laugh.gif laugh.gif laugh.gif lotuliukas.gif

As, kad ir rytoj operuociaus, bet reikejo dar su vyru susiderint. Jis furistas, tai reikejo viska gerai susiplanuoti, kad gryztu. Ims atostogu ir rupinsis zmonele rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Darfe @ 2016 01 24, 02:07)
Na man jau Kaunas lb toli atrodo, kai vaikus reikes palikti, atrodo... Niekad niekur nesam palike. O cia bac savaitei mama dingt tures( ar maziau?)  unsure.gif Tai apoe Klaipeda as net nekalbu wink.gif ir dar kilnoti juk negalesiu ... Nu sakes... Nzn ar tik neteks man nukelti ir palaukti dar... O noriu tj greiciau kaip imanoma. vat tik idomu po kiek laiko op paskiria po apziuros? Maslauskas ir kaikaris vienoje klinikoje dirba? Kaxkaip nefaina is vieno eiti pas kita i konsultacija.

Darfe, tikrai ne savaitei. Jei viskas gerai pora paru (ar netgi viena) ir keliauji namo. Tik paskui reik atlekt po poros savaiciu apziurai.
O op data juk pasiderini pagal save. DenimOnDenim op paskyre labai greitai, po 3 savaiciu, bet jei negali, tai renkiesi kita data.

Ir man idomu kur tu gyveni smile.gif Kiek vaiku ir kokio amziaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 24 sausio 2016 - 10:57